Hej piger og glædelig søndag!

Normalt, der må jeg indrømme, at jeg på ingen måde er fan af søndag. For mig er det den dag på ugen, hvor jeg skal nå fyrretusind forskellige praktiske ting for at få den kommende uge til at hænge sammen. Den står altid på tonsvis af afleveringer der skal laves, et værelse der har brug for en (seriøs) kærlig hånd efter at være blevet udsat for diverse tøjkriser gennem ugen, og så er søndag også dagen, hvor jeg prøver at få lidt mig-tid ved at træne, lægge ny neglelak og have ansigtsmaske på... Ja okay hårdt liv Maria. Ej, men af en eller anden grund så stresser søndag mig altid, fordi at jeg er typen, som gerne vil have en klar plan for den kommende uge, og for at prøve at få den bedste uge som muligt, så bliver søndag altid dagen hvor jeg så vidt muligt prøver at få alle de sure tjanser overstået.

MEN, jeg har efterårsferie (!!!) og derfor er denne søndag en vaskeægte sunday funday. Ingen rengørning, ingen lektier, ingen irriterende praktiske ting, som jeg skal nå.

Så dagen blev fejret med brunch på Wulff & Konstali, som fornyligt er åbnet nede i Waterfront i Hellerup. Ihhh, hvor jeg elsker elsker elsker deres brunch. Deres avokado er simpelthen guds gave til folket, kan jeg godt sige jer.

xx

Maria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Det er lørdag, jeg har haft den mest afslappende og muntre dag længe, og nu skal jeg i byen med nogle af mine allerbedste venner. Ihh, hvor er det bare lige præcis sådan her, at en ferie skal tilbringes!

Det er ingen hemmelighed at de sidste par uger har været utrolig hårde på gymnasiet. Jeg har altid fået at vide, at 2.g er det hårdeste år i gymnasiet, men jeg må indrømme at for mit vedkommende har 3.g klart været det hårdeste indtil videre. Det er rigtigt, at man har færre moduler og dermed flere timer uden for skolen, men antallet af timer ved skrivebordet på mit værelse er steget markant i år, synes jeg.

Men jeg tror ikke kun, at det er mængden af lektier og opgaver, som gør 3.g til et hårdere år. For mit vedkommende spiller fremtiden i hvert fald også en kæmpe rolle! At få besøg af uddannelsesvejledere, og jeg ved ikke hvad, som gang på gang spørger om man har fundet ud af, hvad man vil med sit liv, er riiiiimelig stressende. I hvert fald for mig, fordi jeg er i tvivl om, hvad filan jeg vil efter gymnasiet. Ikke at have en gennemtænkt plan ligger på ingen måde til mig, eftersom jeg er typen, der helst vil have planlagt hele livet, før jeg kaster mig ud i det. Ejj, måske ikke helt... Men I fanger forhåbentlig budskabet om at jeg er et giga planlægningsmenneske 😉

På trods af et par hårde uger, så tror jeg, at det er lige præcis disse festlige og hyggelige aftener med venner og veninder, som gør at gymnasiet er mere end det hele værd. Ikke forstået på den måde, at man udelukkedende har hygglige aftener med venner, hvis man går i gymnasiet, haha. Jeg har bare været så heldig at mødt størstedelen af mine bedste venner i gymnasiet, og det er derfor, at jeg føler mig så ovenud lykkelig hver evig eneste dag, når jeg møder op i skolen og ser deres søde smil.

Så ja, gymnasiet har drænet mig de sidste par uger, men hold op hvor skal man huske at nyde det hele her i 3.g - for jeg kommer til at savne min klasse og alle mine venner så ufattelig meget efter sommeren, når vi alle drager i forskellige retninger.

Det blev et rodet blogpost venner, I'm sorry, men der var en masse tanker der havde brug for luftning.

Jeg håber at I alle får en fantastisk lørdagaften ❤

Likes

Comments

Suit uppppp, ladies. This outfit is the most practical ever. It's comfortable, it's pretty and it's extremely stylish. This suit is always my in-a-second-I-will-tear-my-head-off-in-frustation-because-I-don't-have-anything-to-wear-solution. I loooove it big time ❤

Jacket from Zara / Pants from Karen by Simonsen / Bralette from Magasin / Watch from Guess

This is my all-time favorite dress. I bought it in Milan two years ago, and I still love it so damn much. Even though it doesn't look like it, it's actually incredibly warm because of the thick material there's under the white net. Therefore, it's one of my favorite dresses for partying both in the summer and winter period!

Dress from Guess / Jacket from Zara / Bag from & Other Stories / Shoes from Billi Bi / Jewelry from different flea markets

Winter is the time for glitter! And I adore everything that's glittering the slightest. There I'm wearing a glitterdress which I often put together with my fur to make it a bit more warm, haha.

Dress from Tommy Hilfiger / Fur from NORR

Hej piger!

I går aftes havde jeg en ægte stalker-aften. I ved en af de aftener, hvor man læser blog efter blog efter blog, og ikke stopper før man opdager at klokken er 3 om natten, og at man egentlig gerne vil have noget ud af dagen i morgen. Når jeg starter på at læse en blog, så går jeg altid all in, og det ender altid med, at jeg føler jeg får en ny veninde - også selvom venskabet nok er ensidigt, haha! Men overvej hvor hyggeligt blog-universet er, altså.... Ihhh jeg er i hvert fald kææææmpe fan!

Nå, men sagen er, at jeg i går endte med at skrive med et par søde bloggerpiger om, hvor mega overdrevet svært det er at klæde sig på til byture i vinterhalvåret. Som i seriøse life struggles. Men gennem mine snart 3 årige gymnasietid, vil jeg sige, at jeg (desværre...) har tilbragt en del tid i kø foran diverse klubber i København, mens minusgraderne har fået mig til at overveje om byturen overhovedet var den skælvende kæbe værd. Men drinks, dans og damer er altid opskriften på en fantastisk aften, så det har altid endt med, at jeg har slået viking-mentaliteten til og holdt ud i den bidende kulde.

Problemet for mig er altid, at jeg er ved at af kulde på vej til byen og i køen, men så snart jeg kommer indenfor så er jeg ved få et mindre hedeslag. What to do? Man skal selvfølgelig klæde sig efter vejret. Desværre har det aldrig nogensinde været min spidskompetence, så derfor har jeg ikke tænkt mig at belære nogen om noget i den dur 😃

Her har jeg samlet tre outfits, som jeg har brugt til byture i vinterperioden. Jeg kan godt forstå hvis I tænker "HVAD FANDEN LAVER DE BARE BEN DER!" Men altså... Jeg er fan af bare ben. Også om vinteren. Og jeg fryser a-l-d-r-i-g om benene, derimod kun på hænder og overkroppen, som jeg derfor altid pakker ind i ægte vikingestil.

Håber I kan lade jer inspirere, så vi piger kan blive klar til en masse kick-ass festoutfits til denne kommende vinter!

xx

Maria

//

Hello girls!

Last night I had a real stalker-evening. You know one of those evenings, where you read blog after blog after blog, and do not stop until you realize that time is 3 am, and that you actually have plans for tomorrow. When I start to read a blog, I always go all in! And I always end up feeling I have got a new friend - even if the friendship is probably unilaterally, haha! But hello, the blog universe is so cool! I'm certainly huge fan.

Well, the thing is that yesterday I ended up texting with a few cute blogger girls about how exaggerated difficult it is to dress for parties during the winter months. As in serious life struggles. But through my almost 3 year time in high school, I would say that I (unfortunately ...) have spent some time in queue at various clubs in Copenhagen, while the minus degrees have made me consider whether or not the party was worth the trembling jaw. However, drinks, dancing, and ladies are always the recipe for a great evening, so it has always ended with me mentally turning into a Viking to deal with the horrible cold.

The problem for me is always that I am dying of cold on the way to the club and in the queue, but as soon as I come inside I get a smaller heat stroke. What to do? Of course, "you must dress according to the weather". Unfortunately, it has never been my strength, so I'm not going to teach anyone about that 😃

I have put together three outfits that I have used for parties during the winter. I get if you are thinking "WHAT THE HELL, NAKED LEGS?!" But ... I'm a fan of bare legs. Also in the winter. I'm never freezing on my legs, only on my hands and chest.

I hope you guys can get inspired by the pictures below, so we girls can get ready for a lot of kick-ass party outfits for this coming winter!

xx

Maria


Likes

Comments

God eftermiddag piger og glædelig efterårsferie til dem af jer, der har fået det!

Jeg er netop kommet hjem fra terminsprøve i samfundsfag - og puha en omgang, Men nu står den heldigvis på totalt efterårshygge i en helt uge og jeg kan slet slet slet ikke vente!

For et par uger siden var min lillesøster Victoria og jeg i London. Det var en fødselsdagsgave, som jeg havde fået af hende til min 18 års fødselsdag tilbage i marts måned. Vi havde begge to glædet os så meget, og det endte med at blive jordens hyggeligste tur!

Et af de absolutte bedste øjeblikke på den tur, var da jeg købte min Karl Lagerfeld læderjakke. Det var ren kærlighed fra Day 1, efter at jeg så ham i et butiksvindue på Oxford Street. Vic og jeg havde kun været i London et par timer på det tidspunkt, og pludselig var han dér, lige foran mig. K-æ-r-l-i-g-h-e-d kan jeg godt fortælle jer! Da jeg smuttede ind i butikken for at se nærmere på den lækre satan, så turde jeg slet ikke spørge om prisen på ham. Det endte faktisk med, at jeg var inde i butikken 5-6 gange, før han endelig blev min. Jeg tror at butiksdamerne har tænkt, at jeg var heeelt skudt i hovedet... Men hey, forelskelse kan jo godt gøre, at man bliver helt skør i hovedet ik 😄

Spørger man mig er det den flotteste jakke, der nogensinde er blevet designet. Kvaliteten, nitterne og KARL-logoet... Det spiller seriøst bare!

Dagen efter da Vic og jeg skulle have snuden hjem til København, så var jeg uden tvivl den lykkeligste pige i hele lufthavnen. Men efter at have brugt en uendelighed i security-afdelingen, eftersom at de søde, rare, dejlige vagter (lol) besluttede sig for at gennemrode alle tasker, samtidig med at vores fly var mega forsinket, så må jeg indrømme at jeg var godt træt af det hele og en lille smule sur. Vic og jeg blev hurtig enige om, at vi ville prøve at dræbe noget af ventetiden med en kaffe og noget mad på Pret a Manger.

Jeg fandt hurtig min passionsfrugtjuice (elsker passionsfrugt lige så meget som jeg elsker Karl... næsten) og en avokado/mozzarella sandwich, og smuttede hen i den overfyldte kø, hvor jeg stod og faldt i staver indtil en security-vagt pludselig prikkede mig på skulderen og sagde "That's not your jacket young lady!"...

Jeg ved ikke om I kan forestille jer det, men jeg havde netop brugt halvdelen af min konto på min d.r.ø.m.m.e.ja.k.k.e, og nu stod der er en vagt foran mig og påstod at jeg havde stjålet den, mens at halvdelen af Pret a Manger sender mig blikke, som stod der TYV i panden på mig. Hvad gør man? Man starter selvfølgelig på en mega uforståelig og lam talestrøm om at "det er i hvert fald min jakke og jeg har lige købt den og jeg elsker den og jeg har en kvittering ovre i min taske som du kan se hvis du har lyst og jeg er ikke en tyv og jeg har aldrig nogensinde stjålet noget som helst i hele mit liv" indtil manden slår sig selv på lårene af grin, mens han grinende fremstammer: "Well, it says Karl on the back, so I think it's his!" Mens samtlige mennesker i køen til Pret a Manger havde travlt med at grine af mig og sende thumbs up til den muntre vagt, så havde jeg travlt med at koncentrere mig om ikke at lade al blodet sive til mit hoved. Jeg var så tæt på, at give afkald på min passionsfrugtjuice, og bare komme hurtigst muligt ud af den café, men jeg ville faktisk virkelig gerne have den juice... Så jeg fyrede op for et halvhjertet og små-akavet grin og prøvede dermed at redde situationen.

Det lykkedes ikke, kan jeg hilse og sige 😊

Men Karl blev min, og jeg elsker hver dag jeg tilbringer med ham 😃

Likes

Comments

Weeeelcome guys!

So, for the last 20 minutes I've been wandering around my house, wondering how to make this first blogpost ever. Buuuut, here the thing; this is not my first blogpost ever. Not at all, actually. I've always admired the blog-universe and a couple of years ago I decided to open up my own blog. It was about everything and anything coming to my mind. It was great. But also incredibly scaring for a 14 year old to open up her mind and life to the whole internet (... not that the whole internet read my blog (I wish though) but you know what I mean 😉 ) the blog lasted a couple of years with a few cooperations with different companies and invitations to a couple of blogger-events. It was cool! But my young(er) mind couldn't stop thinking about what other people might think of my blog and my thoughts. And this it exactly what killed it in the end. I shut it down and it was kind of a relief.

Until I started missing my blog like crazy, of course. I'm a sucker for quotes (I mean look at the name of my blog, guys... I promise I will explain this to you another time 😁 ) and I believe the quote "You don't know what you have, until you've lost it" is the perfect explanation for this one. My dear, my baby, my darling aka my blog was missing in my life, and the thoughts of what other might think of me is long gone. Long, long, long gone. I think it's called maturity. At least I'm telling myself that it is.

So now I'm here. With a new blog, a new me, a new idea, and a new purpose.

And I really hope, you would like to join me on this ride.

xx

Maria

//

Velkommen venner!

De sidste 20 minutter har jeg trasket rundt i mit hus og tænkt over hvordan i hulen jeg skulle skrive det her første blogpost nogensinde. Sagen er nemlig, at det langt fra er mit første blogpost. Som I laaaaaangt fra. Jeg har altid elsket bloguniverset, og derfor besluttede jeg for et par år siden, at starte min egen blog. Den handlede om alt og intet - egentlig bare hvad der fyldte i mit lille hoved. Jeg var helt vild med at blogge, men det ændrede ikke på at jeg som en 14-årig hormonfyldt pige syntes at det var totalt grænseoverskridende og skræmmende at åbne sit liv op til hele internettet (... Eller i hvert fald de 200-300 personer der fulgte med). Bloggen eksisterede i et par år og jeg havde da både sponsoreret indlæg på bloggen og modtog invitationer til bloggerevents. Desværre ændrede det ikke på at unge mig var skræmt og bange for hvad andre ville tænke om mig. Derfor lukkede og slukkede jeg for bloggen, og jeg følte egentlig en kæmpe lettelse da jeg egentlig gjorde det.

Indtil jeg begyndte at savne min blog som en sindssyg, selvfølglig. Jeg har en svaghed for quotes (mit blognavn siger vist det hele... Den historie har I til gode 😃) og jeg tror at quotet "Du ved ikke hvad du har, før at du har mistet det" passer helt perfekt i min situation. Min skat, min baby og mit eget personlige sted aka bloggen manglede i mit liv, og sammen med at tankerne omkring hvad andre mon tænker er loooong gone. Jeg tænker, at det er de år, der er gået siden the old blog, som har modnet mig en smule.

Så nu er jeg her. Med en ny blog, en ny mig, en ny idé og et nyt mål.

Og jeg håber meget, at I har lyst til at følge med.

xx

Maria

Likes

Comments