Hej, nu har uppdateringen varit dålig och jag kan bara skylla på att jag är så trött nu när jag börja skolan igen. Vill bara krypa ner hos M i sängen och sova men tvingas vara uppe längre för att göra allt jag missade innan lovet. Panik!

Men min lärare stöttar mig och det känns jättebra, så nu ska allt lösa sig hoppas jag. Nu ska jag äntligen gå och lägga mig och imorgon har jag sovmorgon till 12.10 och sen slutar jag efter den lektionen.

Hoppas ni får sova gott och att ni drömmer underbara drömmar!

Bjussar på en liten bild på mig såhär på kvällskvisten ;)

//Siegl


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Idag kom jag till Borås efter en vecka i Kungsbacka och nu är det dags att handla, laga mat och sen ta det lugnt för imorgon är det skola. Fick se mitt nya schema nu och det är rätt annorlunda, slutar 5 en dag, fast då har jag sovmorgon till klockan 12 (cirkus) men ändå, kommer vara så mörkt när jag ska hem.

I veckan så har M jobbat dubbelskift (enkelt förklarat) och har börjat 6 och kommit hem 7-8 tiden, vilket gjort att jag har spenderat timmar framför många filmer, tänkte göra ett inlägg där jag tipsar om mina topp 10 filmer och serier!

Det får bli ett kort inlägg idag och länkar lite bilder på min helg! Hoppas ni får en toppen söndag och att söndagsångesten inte är för jobbig!

//Siegl


Likes

Comments

​Hej! Ni som känner mig vet att detta typ är min sjuhundrade blogg. Så jag ska inte skriva ett superl ångt inlägg om vem jag är och livets alla gåtor som jag listat ut, jag tänker helt enkelt bara presentera mig själv lite snabbt.

Så, jag heter Hanna, jag är 17 år och går i 1an på stylistlinjen i Borås. Jag bor i en liten lägenhet mestadels med min pojkvän och min pappa när han inte är ute och reser i jobbet. När jag inte är i skolan så spenderar jag gärna min tid hemma hos min kille i kungsbacka där vi umgås med hans kompisar eller bara leker vuxenlivet. Min dröm är villa volvo vovve livet med en lite modern twist haha ;) Mina livsmål är att starta eget företag inom skönhetsbranchen, jag skulle jättegärna utbilda mig till nagelterapeut efter gymnasiet med men det får bli när det finns tid och ork.

Jag älskar att vara kreativ och vill testa ALLT, ge mig en klump lera och så kan jag sitt med den hela tiden i två veckor bara för att sen snöa in på andra saker, jag älskar att bli insnöad på saker för jag blir så inspirerad och känner en sån enorm drivkraft och livsglädje. Jag älskar att skapa helt enkelt. 

Något annat jag älskar och som jag delar med min pojkvän är musiken. Jag kan inte förklara vad musiken betyder för mig, den är också en sak som ger mig livsglädje. Jag sjunger 50 % av min vakna tid och har spelat fiol sen jag var 7 år, dock spelar jag inte just nu, men det sitter kvar inom mig. Jag hobbyspelar också lite piano och gitarr för skojs skull och som lite komp när jag sjunger <3 

så det får räcka för idag, hoppas att ni vill läsa mer och att jag kan vara lite givande i er vardag.

Stay tuned

//Siegl

Likes

Comments