För några månader sen skulle jag säga att jag inte behöver mycket ensamtid, jag skulle snarare säga att jag är så otroligt rädd för att vara ensam att jag tar ALLA chanser jag får att vara med andra. Nu vet jag inte längre, jag älskar att vara med andra, speciellt familjen och vänner, att gå på fest tycker jag är skitkul men nu vill jag inget längre. Så om du skulle fråga mig nu ikväll, efter fem dagar i en fyra med 6 andra, skulle jag nog säga att ja. Till och med jag, Hanna, personen med världens största ångest över att vara ensam och ett enormt stort behov av närhet och bekräftelse, JAG VILL VARA ENSAM.

Så som jag lever idag så bor jag tekniskt sett ensam den mesta tiden, men jag är väldigt ofta hemma hos pappas tjej och hennes barn. Där får jag va när jag vill och det känns så hemma förutom att jag inte har tillgång till eget rum. I början var det helt okej och ja det är det nu med men nu känner jag snabbare att det är jobbigt. Nu känner jag mig i vägen efter några dagar och jag blir lätt irriterad, ledsen och allt möjligt. Hur löser jag det?

Jag måste ta upp en sak till, hur fan blir man tajta med sina nya bonussyskon? Jag är supertajt med min ena och inte alls tajt med den andra. Men jag funkar bra med båda två men jag har en önskan, jag vill kunna funka dåligt med dem med. Jag vill inte konstant känna behovet av att alltid vara neutral till det mesta och att inte bli sur eller något. Jag vill som dem kunna bli skit arg på dem när jag faktist blir det på insidan, inte bara svälja det och inte våga säga något för att jag inte har någon jävla aning om hur dem kommer ta det.. Jag vill kunna bli arg på pappas nya tjej med och jag vill att hon och hennes barn med naturligtvis ska kunna bli arga på mig med, jag vill inte känna mig obekväm och liten varje gång pappas tjej säger till mig. VAFAN hanna, väx upp (eller något haha)

Ta mig inte fel nu, jag trivs jättebra med min nya familj och går inte runt och är sur hela tiden men ibland behöver man skrika av sig eller som jag gör nu, skriva av sig. Dags att vänja sig vid min ärlighet haha,

Så vad ska man göra när man inte vet vad man ska göra? INGEN JÄVLA ANING haha.

Godnatt!


Hej föresten, det här är jag, eller det där var jag för ett år sen typ. Det är den enda ok bilden jag har på mig på datorn, lägger in ett lite längre inlägg imorgon om mig, Iallafall Hanna heter jag, denna bloggen har funnits i ca 2 år om inte mer, men efter stor förändring i livet så rensar jag den åter igen haha.

Om du på något jävla höger hittar hit igen efter 7 månaders uppehåll så VÄLKOMMEN TILLBAKA, i like you <3

kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments