Header

Som jeg tidligere har skrevet om, så gik tager jeg 1.g om, og endda på en helt anden ungdomsuddannelse. Det har været en af de største udfordringer for mig længe, og jeg må indrømme, at det stadig er lidt hårdt til tider. Det sværeste er klart, at jeg ved, at jeg kunne have været halvvejs med gymnasiet, og at min bedste veninde og jeg ikke bliver student på samme tid. Derudover, så var det super hårdt, at jeg var nødt til at acceptere, at mit helbred ikke stod til at kunne klare skolen i den periode.

Det er snart et år siden, at jeg stoppede på gymnasiet, og når jeg tænker tilbage på det, så husker jeg faktisk ikke så meget fra omkring februar hvor jeg stoppede, og helt hen til sommerferien, hvor mine venner begyndte at få fri. I den periode havde jeg stort set ikke noget socialt liv, og det gik virkelig op for mig hvor meget af ens socialliv, der afhænger af skolen. 

Når jeg ser mine gamle klassekameraters snaps osv, så savner jeg tit at være en del af den klasse, da jeg havde det super godt i den. Vi klingede stort set alle sammen. Det var så mærkeligt at skulle starte et nyt sted igen, og at man igen skulle til at finde nye venner osv. Det, at jeg startede forfra har også 100% betydet, at jeg tager skolen meget mere seriøst end jeg har gjort før. Jeg har på en måde lært at værdsætte at have en almindelig hverdag, selvom man da til tider savner at kunne sove længe HVER dag. Der kom mange gode ting ud af, at jeg stoppede, og jeg fortryder ikke mit valg. Jeg havde brug for at kunne tage mig af at blive rask. Jeg har fået mange nye venner, og jeg er rigtig glad for at gå på HHX! 

//Sidse

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Lige nu ligger jeg i min seng og er godt smadret. Lige pt er jeg træt og lidt små syg konstant.. super øv.

Min weekend har egentligt været stille og rolig, så det var lækkert nok. Fredag var jeg hos min kæreste, Frederik. Vi hyggede os med at se lidt x-factor og håndbold. Lørdag var jeg til en lidt forsinket julefrokost, med nogen af mine forældres venner, og om aftenen var jeg hos en veninde, som holdt noget hygge, for et par stykker. Frederik hentede mig om natten, da han havde fri fra arbejde, så det var lækkert, at jeg kunne sove der. I dag har bare stået på lektier og på at være sammen med Frederik, indtil han kørte mig hjem.

Husk, at det i morgen, at vores allesammens udfordring starter! Det bliver så spændende at se hvordan jeg udvikler mig igennem de næste 30 dage!

Vi ses i morgen!

//Sidse

Likes

Comments

I tirsdags startede min første studietur med handelsskolen. Det var en lidt blandet følelse, at jeg tog afsted, da jeg havde det mærkeligt med at være afsted med en anden klasse, end min klasse på stx, som jeg gik i sidste skoleår. Dermed ikke sagt, at jeg ikke havde en god tur, for det havde jeg bestemt! Vi fik set en masse ting, som man nu skal, når man er på en studietur. Vi fik bl.a. set DR-byen, Christiansborg og Industrienshus.

Jeg fik for engang skyld ikke fyret en masse penge af på tøj. Normalt bruger jeg alle mine penge på sådanne ting, men lige pt har jeg ikke noget fritidsjob, da jeg snart fylder 18. Så denne gang brugte jeg kun penge på mad.

//Sidse

Likes

Comments

Der var mange ups and downs i 2017, og det kommer der selvfølgelig også til at være i 2018. Dog håber jeg, at dette år bliver et godt år, og uden så mange downs, som jeg havde sidste år. Når man ser på 2017, så var det første halve år et kæmpe rod, men det blev så meget bedre da vi kom til sommerferien. Siden sommerferien er der stort set ikke sket noget dårligt, og det sætter jeg så meget pris på. Jeg glæder mig til at se hvad 2018 bringer!

Her er et par ting, som jeg allerede nu ser virkelig meget frem til.

1. Min 18 års fødselsdag, d 28. januar

2. Jeg glæder mig som et lille barn til, at jeg endelig får mit kørekort

3. Påskeferien! Min kæreste og jeg tager nemlig et smut forbi Paris, og der er i et par dage

4. Jeg ser meget frem til at komme ud at rejse til sommerLikes

Comments

Som mange andre, så har jeg valgt, at jeg vil deltage i nouw 30 day challenge, da det vil være en både sjov og måske lidt svær udfordring for mig, da jeg tit har svært ved at finde på fede indlæg til jer. Men, jeg tager udfordringen op, og starter i dag med at lægge en plan for hvilke posts, som I skal have, så jeg bliver helt klar til udfordringen - Jeg håber, at den her challenge kan få mig til at rykke meget som blogger. Jeg glæder mig! Hvis du selv vil læse mere om udfordringen, så kan du gøre det her

Læs med fra d. 22 januar, yay!

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Som mange andre, så er jeg altid like "new year, new me". Men som alle også efterhånden har erfaret, så sker det 9 ud af 10 gange ikke. Her er de 3 mål, som jeg indtil videre har sat mig.

1. Jeg skal stoppe med at bide negle, når jeg bliver frustreret (jeg har stort set altid bidt negle, hvilket jeg er super træt af)

2. Jeg skal få styr på min økonomi

3. Jeg skal blive bedre til at sige fra


Hvis I har flere nytårsforsætter, så må I meget gerne fortælle mig om dem, da jeg gerne vil lave en liste med 5-6 stk.

Likes

Comments

I mandags var jeg i Århus med @KathrineLoekke og vores super søde veninde, Helene. Vi fik shoppet julegaver og vi fik alle 3 købt lidt tøj. Jeg fik selv købt et par bukser, som jeg allerede er virkelig glad for. Derudover blev jeg næsten færdig med min julegaveshopping. Jeg har købt gaver til mine forældre, søskende og min kæreste. Jeg glæder mig så meget til at give dem deres gaver.

- Sidse

Likes

Comments

Mandag

Mandag står på skole og et lille smut til Århus med 2 ag mine veninder, og derefter julekalenderhygge med min lillebror

Tirsdag

Tirsdag kommer til at stå på skole og teori.. super nederen

onsdag

Jeg har pt ingen planer onsdag, så det ender sikkert ud i en spontan aftale med en af mine søde veninder

Torsdag

Torsdag bliver også en lidt øv-dag, da jeg skal på job. Men pengene skal jo tjenes, så jeg kan købe en masse lækre ting

Fredag

Fredag står enten på gymnasiefest eller hygge med familien. Det kommer lidt an på hvordan mit ben klarer sig i løbet af ugen

Lørdag

Jeg skal på job det meste af dagen, men ellers står resten af dagen på hygge med enten mine venner eller min familie

Søndag

Søndag står også på arbejde, så det er ikke den fedeste weekend i verden.
Likes

Comments

Som alle nok ved, så er det den 1. December, hvilket de fleste forbinder med jul. jeg forbinder det personligt med julekalender, kalenderlys osv.

Jeg har sat mig 3 mål for december, som jeg vil dele med jer.

- Jeg vil gerne nå at omvende min negativitet overfor jul til en mere positiv indstilling.

- Jeg vil tilbringe lidt mere tid med min familie end jeg har gjort i de sidste 6 måneder.

- Jeg vil poste flere ting til jer (omkring et opslag om dagen).

Likes

Comments