Sådär! Då var det dags att lägga ner bloggen, hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 44 Readers

Likes

Comments

Hej! nu äntligen så är jag i sverige, det var nog bara det jag vill ha sagt, jag har funderat på att lägga ner bloggen och har bestämt mig för att ni frå rösta om jag ska lägga ner den elller inte så rösta på!

Likes

Comments

Hej Sverige! Just nu så håller jag på att åka hem! Det är totalt 1 1/2 dagars flygning... Vädret är iaf på min sida över Atlanten


  • 161 Readers

Likes

Comments

Hej Sverige! När man reser med min familj så är det ganska annorlunda från en vanlig semester. Om en "vanlig" familj skulle åka ut och fiska så skulle dom troligen dom åka på en fisketur med ett turistföretag med allt inkluderat, min familj letar upp någon lokal fiskare och åker i hans lilla kompositbåt. Och det här med hotell, en vanlig familj bokar allt innan resan, hälften av våra hotell var bokade när vi åkte hit. En vanlig familj får heller inte iden att åka bil över halva landet sent på kvällen. Det jag ville med det här inlägget är att min familj teser lite annorlunda. Jag kan också säga att det läsvärda inlägget uteblir, det blev skit helt enkelt. Hare gött så hörs vi!

  • 184 Readers

Likes

Comments

Hallå Sverige! Äntligen kommer axel testar igen!

Dagens test, Super Malta

Doften: doftar som honung och mjölk

Smaken: tänkt dig mjölk som har stått öppen i en öken i en månad, blanda då den mjölken med honung så får du super Malta, det är något av det äckligaste jag har druckit
(jag har druckit mycket äckligt)
Inte ens din värsta fiende skulle förtjäna den.

  • 200 Readers

Likes

Comments

Man kan säga att vi börjar med hemresan nu. En resa på 11 230km enkel väg till Sverige. Yay...

  • 213 Readers

Likes

Comments

Herregud vilken dag det var igår. Allt började med att vi skulle ta oss från karibiska sidan till stillahavs sidan, en resa över Panamas högsta bergskedja. Vårat första mål var Chitre, när vi väl förstod att vi aldrig kunde ta oss dit så blev det boquete (igen) så just nu bor vi på samma skithotell, samma skitvåning, samma skitrum. Men det finns en positiv grej. Kenyanska landslaget i löpning bor på samma hotell och våning! Ha det så gött så hörs vi!

  • 211 Readers

Likes

Comments

Hej Sverige! Här kommer bilderna från lost and found hostel, njut!
(bild7)
(bild8)
(bild9)

  • 218 Readers

Likes

Comments

Hej Sverige! När jag skulle över gränsen till costa rica så var vi tvungna att sova en natt på hostel. Vi valde ett hostel som låg mitt ute i regnskogen, 12 minuters vandring från vägen. Jag kan säga utan att överdriva att det var det absolut coolaste jag någonsin har bott på. Det var en nedlag kaffeplantage som var ombyggd till ett vandrarhem. Dom hade ett spökdjur som var skadat så dom inge kunde släppa ut honom, mitt wifi just nu är väldigt dåligt så bilder kommer vid nästa hotell. Ha det gött så hörs vi!

  • 232 Readers

Likes

Comments

Hej Sverige! Här kommer det något försenade inlägget om boquete. Vi var några dagar i den högst belägna staden i Panama som heter boquete, härifrån utgår alla vandringar i bergskedjan dom den ligger i,här görs också världens bästa kaffe (riktigt gott!) det är verkligen en riktigt mysig stad med bara en huvudgata, efter en dag så fick jag en rejäl öroninflammation men det hindrade inte mig från att vandra i två dagar efteråt.


Ganska nertrampad stig


Rejäl utsikt från toppen


Reklam för bloggen i en grotta nära toppen


En liten del av dom gigantiska kaffeplantagerna!

  • 252 Readers

Likes

Comments