Hej kära ni!
Eftersom det ibland är svårt att få tillgång till wi-fi och eftersom jag är för lat för att skriva tillräckligt regelbundet, så kommer inläggen inte alltid komma i kronologisk ordning. Bara så ni vet.

För ett liten tag sedan spenderade vi tre dagar på norra öns östkust med en lite mindre buss. Det blir verkligen mycket roligare med en mindre grupp då man lär känna varandra på ett helt annat sätt. Här är en bild på vårt härliga gäng.

Det konstigaste, och roligaste, som hänt mig hittills på resan är att vi och Briony, tjejen som står jämte mig, hoppade på samma buss den 2 februari. Första gången jag träffade Briony var på dagen, den 2 februari, exakt ett år tidigare när vi hamnade på samma Surf Camp en bit söder om Sydney. Vi hade ingen aning om att vi skulle på samma resa och var så förvånad och glad över att se henne igen. Världen är verkligen liten.

Här kommer lite bilder från resan.

Vi värmde oss vid brasan och när solen gick ner spenderade vi en timme med att bara betrakta den spektakulära stjärnhimlen och vi fick se några stjärnfall, vad jag önskade mig håller jag såklart hemligt.

Dagen efter red vi längs stranden, det tog några dagar innan jag kunde sitta ordentligt efter det. Hade ont i muskler jag inte ens visste fanns.

Hoppade från NZ:s ostligaste punkt.

Drack kaffe på ett av de mysigaste vandrarhemmen jag någonsin varit på, de hade definitivt den finaste utsikten i alla fall. Kanske viktigast av allt så hade de även riktigt kaffe och inte snabbvarianten, redan där har de säkrat sin plats i topplistan.

Det sista vandrarhemmet som hade verklig potential med sin omgivning och utsida, men våra rum och toaletter var så smutsiga och alla lås var trasiga. Köket var ofräscht och spindlarna var överallt, väldigt synd när det hade kunnat vara så fint.

Sista dagen åkte vi tillbaka till Roturua, staden som stinker som ruttna ägg pågrund av all underjordisk aktivitet och gas som sipprar ut från bubblande gyttjepölar runt om i hela stan. Väldigt fascinerande fenomen, om än lite jobbigt innan man vänjer sig vid stanken.

Det var allt för denna gången, puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments