Tankar

Jupp gjorde en ny blogg och de känns rätt skönt! Kommer inte fortsätta skriva här längre, länk till bloggen är nedanför.

Länk till min nya blogg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tankar

Funderar rätt mycket på om jag ska göra en ny blogg då namnet ShyTeenager inte passar med med jag vill lägga upp och jag känner mig lite smått blockerad av det.. Får fundera lite på de i guess. Känns som om namnet jag valde liksom krockar med det jag vill göra med bloggen nu. Vill typ bara lägga upp de foton jag tar och då passar inte direkt det namnet, tycker inte jag iaf! Får försöka klura ut något namn, vill inte ha något super långt. Då blir jag bara sur..

Likes

Comments

Fotografering - övrigt

Nikon D3200 18-55mm

Morron! Visst är de rätt gött o bara ligga i sängen och glo på Youtube? Mamma stickade klart mitt andra par strumpor igår, varma och goa är dom! Sitter och funderar lite på vad jag ska göra av mig själv idag. Har inget direkt planerat och vill inte ligga i sängen hela dagen. Kanske ska fota lite med Anna idag, känner för att försöka få nån bra header. Ekorren är jätte söt ja men känner för att ändra lite på saker och ting!

Skulle folket vara intresserade av lite Before & After bilder?

Likes

Comments

Tankar
Bjuder på 2 lagom vackra bilder på mig tagen av antingen Lilja eller Julia i 1:an.

"Tänkte berätta några få saker om mig nu då.

-Jag rider och har en egen häst på 17 år.
-Fyller 17 år i Oktober för de som funderar på min ålder.
-Har depression och en ledsjukdom vid namn EDS.
-Kan bli weird vid vissa tillfällen..
-Anime är mitt liv för de mesta.
-Älskar att fotografera och ritar när jag är i rätt mood
-Kan inte leva ett liv utan te.."

Detta skrev jag i Maj, mitt första inlägg. Tänkte att jag kunde försöka uppdatera den lite och se vad som är förändrat.

- Letar efter häst för tredje gången
- Har fyllt 17
- Har fortfarande samma depression och ledsjukdom
- Inte lika mycket weirdness
- Tittar knappt på Anime pga att Internet inte vill som jag
- Älskar fortfarande att fotografera, vill utvecklas och bli bättre. Ritar ibland.
- Kan fortfarande inte leva utan mitt te
- Maya har nu blivit min egna hund

Inte så mycket som förändrats tydligen, trodde det skulle vara mer haha. Ska iaf åka och köpa färg till ett projekt jag håller på med som jag kommer dela med mig av när jag blir klar! Ska ev åka och köpa en sele till Maya med. Tycker inte om att hon går i helstryp eller halvstryp.

(saknar mitt färgglada hår lite)

Likes

Comments

Fotografering - Djur

Igår provred jag en häst vid namn Rebell och det var spännande! Fick se alla hans mindre fina sidor haha. Men dom var inte så hemska faktiskt. Och med tanke på att han aa visade de dåliga sidorna igår så ska jag provrida honom igen nästa vecka och se hur de känns då!

Han är en övervuxen Ölandshäst på 160, jätte mysig och social. Kommer funka super med markarbete och frihetsdressyr kan jag säga! Han är rätt grov men han kändes lätt och positiv, inte direkt tung och trög som grövre hästar brukar göra.

Får hoppas på lika fint väder igen som vi hade igår när jag åker nästa vecka!

Nikon D3200 70-300
Saknar min lilla surtant..

Likes

Comments

Vardag

Japp min kamera började strula igår.. Eller inte själva kameran, den funkar som den ska men det är andra problem. Så dessa bilder är tagna med min mobil. Gick hem idag efter mitt möte, blir så när man bor mitt ute i ingenstans. Kändes rätt skönt att få gå men mina fötter och ben håller inte med. 3 km var tydligen för mycket för dom hah.

Sitter men en kopp te och ska försöka få lite plugg gjort nu! Bye bye

Likes

Comments

Tankar
Jag saknar motivation till att blogga men jag vill verkligen. Vill kunna dela de bra och dåliga stunderna. Men nåt inom mig blir bara blä. Jag vill ut o fota, hästar bla, men de händer aldrig, har ingen i närheten som vill bli fotad på dom nivåer jag vill fota på. If that makes sense. Jag vill utvecklas inom foto och ta fina bilder. Jag saknar att ha häst hemma. Har ingen flykt från mina tankar. Jag saknar Maya, vill gosa o slippa känna mig ensam. Jag vill vara kreativ och endast ge positiv energi till folk. Men det är inte de lätt med en depression som går och gnager på en dag in och dag ut. Man har ingen energi, ingen ork, man ser allt negativt fastän man inte vill eller brukar. Man tappar lust, tappar meningen och det känns värdelöst. Det kommer inte lösa sig ändå eller hur? Det blir väl skit i slutändan som vanligt. Man isolerar sig. Man vill inte veta om omvärlden.

Något litet jag skrev tidigare idag.

Likes

Comments