Tankar

Saknaden är stor..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Vardag

Nikon D3200 70-500mm

Denna veckan har jag ägnat mig mycket till att plugga på den kursen jag valt att läsa samtidigt som jag har min arbetspraktik. Valde Webbutveckling för att det lät intressant och är rätt kul. Förutom när man råkar ta bort fel kod oså blir allt blä... Men annars rullar det på.

Har även börjat rida i en grupp på onsdagar, är ju hästlös och mina leder behöver den träningen som jag får av ridningen. Det var dressyr igår och det gick bra, han jag hade gick ner fint (tillslut) och jobbade bra. Han var lugn under hela passet mot vad han brukar va förutom när jag råkade samla upp honom lite för mycket, då studsade vi runt lite. Fick även rida en ny ponny dom tagit hem, jätte mysig liten kille att rida fastän han inte kan mer än gas, broms och galoppfattning. Han började faktiskt söka sig ner på tygeln men orkade inte riktigt, han saknar lite muskler för att orka! Men dom kommer. 

Bye bye 

Likes

Comments

OA Sabbath, Tankar

På söndag så åker denna lilla fisen hem igen, han gick inte igenom besiktningen och skall därför åka hem igen. Känns tråkigt.. Men det är så det blir. Så är på jakt efter ny häst igen nu.. inget jag blir glad utav. Det är jobbigt att börja om igen. Men får väl hoppas på att tredje hästen stannar kvar!

Likes

Comments

Fotografering - övrigt, Artwork

Igår var det min födelsedag så tänkte dela med mig av vad jag fick!

Detta "moln" har min lilla syster gjort till mig. Hon försökte iallafall att få det att se ut som ett moln men det var icke så lätt. Mitt namn betyder nämligen Himmel/Moln.

Fick en klocka av Anna och 2 monster. Diggar klockan kan jag säga, även om jag inte tycker om "sugar skulls" så där jätte mycket men denna skalle tycker jag faktiskt om c:

Fick denna tavla av familjen. Har inte så mycket att säga om den, men fin är den!

Tommy och jag åkte till Växjö efter jag slutade för att titta på bio, vi vandrade runt lite och jag hittade en bokaffär efter vi ätit och där brukar dom ha pennor så jag gick in där och köpte dessa 3 pennor. Har inte testat dom än men får väl ta och göra det imorgon eller ikväll.

Jag slutade vid lunch i fredags så då han jag ju ta en runda med denna tönten innan jag och Tommy drog iväg! c:

Ha de bra!
​(Alla bilder förutom den sista är tagna med 18-55mm objektiv)

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Vardag

Igår var min första dag på praktiken. Gick väl bra antar jag.Fick leda ut några hästar, putsa träns, slå hål i stigläderna till de riktigt små som rider. Vi drog fram en massa täcken och prövade ut till hästarna. Var även med i 20 minuter på en lek o lär grupp innan jag slutade. Dom gick igenom hur man skulle tränsa och så var det en tjej som inte hade hunnit sadla när de andra började tränsa så jag fick va "specialisten" och hjälpa henne med det! Rätt kul o se hur mycket fel dom gör, vill skratta. Men vill inte sänka deras självförtroende, vet hur de blir i slutändan. Sen får man ju komma ihåg att man själv stod där när man var liten, förvirrad av den informationen man fått och aningen stressad av att vara lite efter när de flesta är klara.

Men idag är jag hemma. Ametist har väckt mig flera gånger under natten... Och jag är inte så värst funktionell efter att ha sovit som jag gjort. Blir inte häller nån trevlig person om man trycker på lite fel punkter.

Likes

Comments