Fotografering - Djur, Fotografering - övrigt

​Några bilder från idag. Stannade hemma idag så fotade lite. Ska strax upp till stallet hade jag tänkt, blir nog mest troligt markarbete med Sabbath och en liten uteritt på Bugsy.

På söndag kommer en person som ska kolla på Bugsy, Känns konstigt och nervöst. Har bestämt mig för att sälja henne som sällskapshäst/lättare uteritter då det kommit fram en hel del om henne nu på senaste tiden. Och hon kommer inte hålla för den ridningen jag håller på med.. 

Men vi hörs. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Vardag

Hoppade med lillskiten igår eftermiddag/kväll och det är så skönt att se och känna framstegen!
Kommer lägga upp en liten film senare idag på ridpasset. Igår fick jag även chansen att fotografera lillasysters kattunge, som hon inte riktigt döpt än.

​Nikon D3200 18-55mm

Likes

Comments

Vardag

Igår började jag på en ny gymnasieskola, tyckte inte det kändes så rätt med den jag gick på innan!
Och jag fick ett nervöst samman brott innan och under tiden jag var på skolan. I bilen satt jag och skakade + var inte långt ifrån att spy. Sen när jag väl hoppat ur pappas bil så vet jag inte vart jag ska, försöker då följa den lilla strömen som var där (sådär 3 personer sammanlagt med mig). Började prata med mig själv och fortsatte skaka. Hittade tillslut rätt och då var det bara skakningarna som var kvar!

Vi blev bara 9 st i min klass, känns rätt skönt. Men det är dock väldigt stelt o trögt i klassen. Hittade en individ som jag kunde prata med och som kändes bekväm att vara runt! Mycket information och tråkigt skit första dagen. Hamnade även fel när jag skulle hem..

Idag var då min andra dag, hittade lite bättre men mådde inge vidare psykiskt. Så dagen blev inte så bra pga det, och för att den individen jag trivdes med åkte iväg på morgonen så blev det väldigt tomt och jag ville sitta tyst o känna obehag med alla andra i klassen. Gick då ut för att slippa den kvava luften som blir inne och satte mig och började rita lite. Är dock rätt van vid att vara ensam sen 9.an. Men men åkte hem och cyklade upp till stallet!

Det är en stor skillnad på Sabbath nu! Känns så skönt att kunna se framsteg! Började med rida honom med Sidepull för några dagar sen och idag sökte han sig neråt riktigt fint! Stolt c:

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Vardag, OA Sabbath

Jag har varit hemskt dålig på att blogga och det är mest pga mitt mående. Svårt att hitta motivation till att blogga eller lägga upp saker o ting.. Bestämde mig idag, eller nyss för att vara ärlig, att jag skulle försöka göra ett inlägg eller 2 idag. Tänkte dra upp några uppdateringar kan man säga!

- Skolan börjar imorgon för mig
- Jag har haft Sabbath hemma på prov i ett par veckor nu och det går både ok och åt helvete vissa dagar
- Firade Mamma igår, även om jag inte var så värst mycket deltagande i det hela
- Maya har valpar på G


Likes

Comments

OA Sabbath

Tog hem denna lilla killen igår kväll och ska ha honom här hemma i 1 månad på prov och trivs han och funkar med resten av hästarna så köper vi honom! Han är hu go och social som helst! Mysig liten kille.

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Fotografering - Natur, Kreta 2016

Nikon D3200
70-300mm

​Lite sneak peek från Kreta ^^ Kan säga att det är skönt att få komma hem till svala Sverige! Har saknat min egna säng då den på hotellet var hämsk.. Så har en hel del smärta i rygg och nacke. Har saknat Bugsy väldigt mycket med och idag när jag var uppe hos henne så märktes det att hon hade saknat mig med när vi sprang runt och busade i paddocken! 

Ska försöka komma ihåg att lägga upp ett par bilder var dag! Kan dock inte lovat nåt men ska iaf försöka! 
Vi hörs

Likes

Comments