Fotografering - Djur

Nikon D3200
70-300mm

​Känner mig lite stolt faktiskt. Misslyckades många gånger innan jag fick till hela grimman, men jag fick ihop den! 
Den är helt ok för att vara min första, vet att jag kunde gjort vissa saker bättre men de får jag förbättra på kommande grimma! c; 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Artwork

Började denna bilden runt kl 01:00 nån gång häromdan och blev klar nu! Färgerna är långt ifrån min comfort zone vilket jag är stolt över! För färgerna funkar helt ok. Jag brukar köra helt på gråskala eller svartvitt men kände för att göra denna i färg! Första gången jag ritar tentakler så är nöjd med dom med 🐙

Köpte in 3 nya pennor idag med. Peach och Blush använde jag till rosen. Fungerade super!
​(Mint Green och Meadow Green blir en sjukt vacker blandning. Just saying...)

Har börjat blanda promarker, copic och de " vanliga" pennor jag har. Är riktigt nöjd med resultatet utav att blanda dom. Något jag tror jag kommer fortsätta med! 
Bye bye

Likes

Comments

Fotografering - Natur, Fotografering - Människor

Nikon D3200
18-55mm

Nikon D3200
70-300mm

​Idag så cyklade jag upp till Nybro för att träffa en kompis från 9:an och det var helt ok. Jag var ju dock ganska trött efter att ha cyklat... Men vi satt och pratade och jag fotade lite random folk och annat spännande. Färgade håret svart sen när jag kom hem. Älskar de. Passade mig jäkligt bra. Tycker jag iallafall. Sen vad andra tycker om det orkar jag inte lägga energi på. 

Bye bye 

Likes

Comments

Fotografering - Människor

Nikon D3200
18-55mm

Just nu känner jag en stor brist på känslor och energi. Vilket stör mig. Det finns mycket jag vill göra men varken energin eller humöret är där det ska.. Jag vill rita, jag vill ut och fota på okända platser, dra iväg med en nära kompis till mitt ute i ingenstans, jag vill ut och jogga flera kilometer som jag gjorde förra sommaren. Men kroppen och huvudet är inte på samma nivå överhuvudtaget. Så om det sker brist på inlägg här så är det därför.

Likes

Comments

Vardag, Fotografering - Djur

Nikon D3200
70-300mm

​Så jag har varit hos Lukas sen igår, vi vaktade hans brors valp Linnéa. Hon är så söt! Men inte lika söt som Maya mus.
Vi gjorde inte mycket mer än att halvsova, gå promenader och titta på serier eller filmer. Rätt skönt att ta de lugnt när man inte har och och när lederna skriker av smärta.. Men det var skönt med sällskap. Lukas är dock väldigt duktig på att sno min mobil o antingen låsa den eller ta random selfies 😣 Men men, mer hemska bilder för mig att använda senare​ C:< hehhe.. 

När jag sen kom hem idag så gick jag en liten promenad med Maya och passade på att fota henne! 
Imorgon har jag inget speciellt planerat. Ska iallafall plocka mer blåbär. 

VI hörs

Likes

Comments

Fotografering - Djur

Nikon D3200
70-300mm

Hängde med min pappa upp till min faster igår och det besöket vara längre än förväntat! Vi åkte hemifrån 09:15 och var hemma igen runt 21:00. Så jag passade på att fota hennes hundar lite och även gosa med dom.
Mitt humör var långt ifrån okej igår och kan inte påstå att det är så mycket bättre idag.. Får helt enkelt försöka underhålla mig själv under dagen så det inte blir nåt "anfall" eller nåt annat spännande!

Vi hörs ^^

Likes

Comments

Artwork

Har ingen aning om hur lång tid denna tog att göra men påbörjade den igår eftermiddag iallafall!

​Tänkte ha med det olika pennor jag använde för de som undrar eller är intresserade. 
Är man intresserad av att någon slags " How do I Draw" på denna bilden med vilka tekniker jag använder så kommentera gärna så jag vet! 😊

Likes

Comments

Fotografering - övrigt, Vardag

Nikon D3200
18-55mm

Jag blev laktosintolerant i nian, eller det var då jag började dricka laktosfri mjölk osv och då blev de bättre. Men nu blir min mage knas så fort jag stoppar i mig något som innehåller mjölk. Och jag förstår inte varför.. Jag älskar att dricka en kopp te på morgonen med mjölk i. Men min mage tycker tvärt om.. Den sväller upp och känns konstig. Om det finns någon här ute som har eller haft samma problem som mig så kommentera gärna. Vill hemskt gärna veta hur du/ni löste problemet! 

Vi hörs

Likes

Comments