Obsess with my new nails & Lashes!😍

Likes

Comments

Well dessa e allt som jag shoppade idag på Stadium Outlet i Halmstad. Allting kostade mig 1 539kr, e riktigt nöjd med dessa träningskläderna o annat. Tänkte lägga en nära bild på allting so let's put it all out public then.

Vattenflaska på 99kr.

2 tränings t-shirt på 120kr.

2 tränings b:h på 300kr.

Tränings shorts på 199kr

En tränings byxor på 397kr

Tränings skor på 399kr

And the last one 3 par strumpor på 25kr!

Just gotta say one thing! Halmstads stadium outlet e ett bra val att handla tränings grejer/saker! För det finns massor att välja på.! :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Såg på bio igår med Jennifer, My, Isabelle o Sara. Kollade på Skräckfilm "lights out"
Tipsar på er som älskar skräckfilmer så in o beställ era biljetter nu. Det är en riktigt bra film! O rätt skrämmande. Ni kommer nog inte våga sova på nätter med släckta lampor... Co'z that's what i just did when I get home from the cinema. Huhuhu 😭 but it was worth the time.

Likes

Comments

Hejhej!

Förlåt för sent uppdatering but well... Here we are!!! Som ni ser på bilden ovanpå så e de allt vad jag handlade. Well det var ju en lång runda vi gjorde eftersom det fanns inte riktigt något som jag tyckte såg bra ut i min smak men sedan hittade jag mjukisen på marknaden i Halmstad, priset låg på 150kr, den går o beställa på Nätet också men de kanske kommer kosta er lite extra but anyway, Köpte även en topp till de som jag tyckte skulle passa med mjukisen för 149kr på Ginatricot . O såklart ska vi inte glömma Lösögönfransar & Circle Earings som ni kommer hitta på H&M för 99kr var, o även Mac foundation som ni kommer hitta på olika sminkaffärer för 499kr.

Likes

Comments

Godmorgon!

Hann inte blogga igår eftersom jag kom hem vid 12 på natten o somnat direkt, har inte ens hunnit tänka på min blogg utan ba tröttheten som tog över mig.
Vart på Wild West i Halmstad igår med tjejerna o käkat, super nicee! O sedan var vi i hemmakväll o köpte lite godis till fredagsmys o åkte hem efter de. Well... Haft de roligt o mysigt med tjejerna o längtar tills vår nästa utgång tsm! O de blir ju såklart senare idag! Shopping! Shopping ;)

Eftersom tänker shoppa idag igen ändå så tänker jag blogga om min shopping senare idag eftersom jag har inte hunnit blogga om det igår.
Håll er uppdaterade!

Likes

Comments

Godmorgon Allihopa!
Har nu flyttat men det blev inte i skåne. Hamnade i Halmstad vilket som jag tyckte var ganska bra ändå. Mysigt o chill stad så e riktigt nöjd!
Flyttade igår men hann inte blogga om min flyttning eftersom de va massa grejer som var på gång.
Otherwise, vakna jag vid kvart över 7 imorse, gick ner till köket direkt för o äta frukost. Sedan gick jag upp o la mig i mitt rum igen.

Anyways, idag tänkte jag blogga om vad jag gjorde igår, well handlade lite grejer i Centrum med Sabina o Sabrina, åkte Karusell,fikade osv. Haft de ganska roligt med sköna brudar.
And I was So satisfied is all I can say!

Ikväll ska jag blogga om vad jag handlade igår så håll er uppdaterade inför nästa inlägget!

🍓Puss🍓

Likes

Comments

Inget är tusen gånger bättre än att få komma hem efter man har varit borta i 12 timmar.
Vart på family Gathering sen halv 12 på morgonen hos kusiners sommarhus utanför Borås, så känner mig helt slut. Haft det mysigt med dom ändå så det e värt det. Kan vara skönt o få träffa alla innan man flyttar.
&
Now I'm homeee! O
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på film med mina underbara syskon o ha det mysigt. Så det blir inget utegång ikväll då men de e najs ändå! Slipper stress då o andra grejer som e dålig för hälsa :) så tonight, I'll rest! ...

Sayin' Goodnighty now then. ;)

Likes

Comments

Godmorgon!
Vakna precis då! Är fortfarande trött för har knappast sovit inatt. Vaknade till småsyskonen störande skrek, well... Så e det, just got to deal with it.

Just nu sitter jag i soffan, o planerar smått inför dagen after all, it's friday!
Ska snart ta en skönt varm dusch! Feel Fresh!
Sen blir de nog stan o träffa några & chill.
Kommer inte vara där längre co'z I got a whole lot things to do at home sen! And what is that? ;) well... Packa! Packa!

Flyttar till Skåne på Tisdag därför behöver jag packa upp massor med grejer så att jag inte behöver stressa mig när dagen kommer!
That's why, today Will be a busy day.

Likes

Comments