Header

Postad i: Konst

Har inte haft nån tid att blogga eftersom har varit upptagen med denna tavlan då som ni ser ovanpå. Det tog verkligen a hell of a time att göra färdig målningen men blev ändå så nöjd med resultaten! Första gången jag måla med akryl färg och trodde aldrig på att det skulle gå bra men eftersom det är min kille som är modellen så blev jag ännu motiverad att göra så gott jag kan för att det ska bli så bra som möjligt. Kan inte vänta att få träffa älsklingen då så jag kan ge denna tavlan till honom som present! Hoppas för att han ska bli glad!

Likes

Comments

Postad i: My Day

Uh-uh godmorgon! Har inte sovit något ännu o vet inte ens vad jag gör vaken vid denna tiden. Har ont i ryggen vilket som hindrar mig från att sova. Så ligger här just nu i sängen halvt vaken o bara bloggar, som tur att det inte är skolan längre! Annars hade det varit ännu jobbigare.

Lyssnar på musik atm, O försöker slappna av så jag släpper tänka på smärtan. Snart ska jag försöka sova så säger godnatt/godmorgon för nu.

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Börjar med ett glatt God morgon! Bilden som ni ser ovanpå är allt jag handlade. Älskar Mac så är verkligen nöjd!

Har köpt Mac foundation (studio matte) , Mac powder (studio matte) , Mac concealer (studio matte) och Anastasia ögönbryns liquid liner. Älskar märket och är verkligen nöjd med dessa köpet. Är man inte bra på att vilja vilket slags smink man ska ha som passar hudtonen (som jag) då finns det några professionella som hjälper dig med det. Däremot Anastasia ögönbryns liquid liner är så bra! Köpte det med värmare effekt and I'm lovin' it!

Köpte även en palett vilket som är från Viva La Diva. Älskar paletten för det ger varma fina färger som jag vill ha. Hade bestämt mig innan dess att strunta i att köpa palett eftersom jag hade redan hemma. Sedan såg jag denna paletten när jag handlade på Mac och utan tvekan sprang jag direkt mot den, tog den och gick med det till kassan med en gång. Kärlek vid första ögönkastet då med andra ord. Börjar bli för obsess med allt dessa köp redan!

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Tänkte att jag saknade några smycke så gick till stan i Halmstad med Sara och köpte mig ett par örhänge och navel piercing. Allting gick på 330:- och är verkligen nöjd med köpet. Valde såklart det bästa som jag tycker om ut av alla smycken så ångrar mig inte alls och kan inte vänta att ha dom på mig imorgon! Iallafall säger godnatt för idag och håll er uppdaterad inför morgon dagen. Kommer också blogga om outfiten som jag ska ha på mig imorgon för skolan. Godnatt babies...

Likes

Comments

Postad i: My Day

Sitter och äter jordnötter just nu. Har precis varit i skolan. Så just nu tar jag det bara lugnt, kollar blogg osv. Har dock varit segt hela dagen, har inte ens pallat vara i skolan länge så åkte hem tidigare. Ska nog dra till gymmet snart med några just därför jag laddar mig lite inför gymmet. Är dock inte så taggad för det, speciellt inte i detta vädret, regnet och segt. Vill bara ligga mig ner i sängen o gosa med min sköna täcke samt kolla på film men de får bli sen efter gymmet.
Hoppas ni har haft en tipptopp dag allihopa! Xxx :*

Likes

Comments

Postad i: My Day

Körde en timmes pass på gymmet idag! Helt slut! Men det var värt det. Redo inför beach 2017!
Min drömkropp är nog att få magmuskler, men det är fortfarande en lång väg dit så ska fortsätta med träningen tills jag har uppnåt målet. Just take your time, det kommer så länge man fortsätter att kämpar hårt och inte ger upp. Själv, tränar jag en timme till en timme och en halv, fyra gånger i veckan. Började med gym för tre månader sedan, då när jag mådde som sämst. Senare upptäckte jag hur bättre jag började må så bestämde helt enkelt att fortsätta med det. Mår tusen gånger mycket bättre nu både fysiskt och psykiskt. Det är jobbigt men man får alltid sin belöning i slutändan. So just do it! Not tomorrow but today and start now!

Likes

Comments

Postad i: My Day

Gjorde inte särskilt mycket idag förutom att ha varit på socmöte. Vakna vid 7, åt min frukost och sedan fixade mig snabbt. Hade på mig såklart min puma dress som jag köpte och vid 15:00 åkte jag och min kontaktperson på socmöte. Vissa av er undrar säkert varför? Jo det är för att just nu bor jag på ett behandlingshem för att få stöd för min problematik och sårbarhet. Jag har bott här i snart ett år och ska snart flytta ut till en egen lägenhet. Har haft det rejält jobbigt första månaderna och månader som följdes men efter många månaders kamp har jag verkligen hittat mig själv igen som jag har förlorat för ett bra tag sen.
Och då tyckte min soc att det är dags att börja om på ett nytt kapitel och börja leva som en normal tjej igen som har inget tungt att bära på axlarna längre.

Då jag kan gå fritt som en fågel utan att mina närmaste blir oroliga för mig.
Jag är helt nöjd med mötet och ser verkligen fram emot till att få flytta till en egen lägenhet! Att vara självständig för en gångs skull är ju något att se fram emot till också!

Likes

Comments

Postad i: Shopping

Köpte dessa fina dress på Intersport i Halmstad. Det var på rea så tänkte why not? Så köpte bägge två. Det gick på 700:-. Blev helt nöjd med köpet faktiskt!

Likes

Comments

Postad i: My Day

Idag åkte jag och några tjejkompisar till Ullared och handlat lite grejer. Trodde inte att jag skulle hitta bra grejer men tydligen hade jag fel. Jo, som ni ser köpte jag ett par Svea tröjor, rosa och vit. Köpte även svea shorts, rosa tränings bh, och ett par skor. Köpte också ögonfransar, mascara, och en vit nagellack. Allting gick på 900+ så har inget att klaga eftersom det är redan billigt än vad jag trodde att det skulle vara.

Nu sitter jag och Makeda i vardagsrummet, lyssnar på musik och fixar oss för ikväll blir det bio! Är helt slut men ska inte slösa bort vårt energi att bara sitta hemma och inte göra något, speciellt inte på en lördag kväll.

Likes

Comments