Men hallå! Längesen!
Har ju gått ett tag sedan jag uppdaterade här, tror senaste inlägget kom
Ifrån mars? En väldigt skoltrött & stressad shunashy som uppdaterade då. Lyckades dock ta mig igenom hela den perioden och lyckades ta mig till sommaren! Väldigt bra sommar, bästa hittills skulle jag vilja påstå. Men från och med idag går jag officiellt i trean, känner mig ganska stolt ändå.
Är "relativt" utvilad och redo för det sista skolåret - samt redo för att börja blogga igen. Saknar att bara skriva korta små inlägg om dagen. Så välkomna ni alla som är intresserade av mitt lilla liv.

Vad kan jag som trea komma med för tips för er alla som ska börja/går i gymnasiet då?
1. Det är okej att inte gilla alla i din klass. Man fungerar inte med alla. Men se till att du ändå kan hålla det "proffsigt" - så att man fortfarande kan sammarbeta. (Önskar jag gjorde det i början haha.)

2. I gymnasiet börjar lärare/lärarinnor försöka de till att eleverna kan se olika problem/situationer från olika perspektiv, så öva det!

3. Kom i tid till lektioner och ta med material. Visst kan man komma sent någon gång då och då, men gör det inte till en vana. Då får läraren/lärarinnan ett dåligt intryck + att du missar massa viktig information som tas upp under genomgången.

4. Fråga mycket. Även ifall andra i klassen tycker det är jobbigt. Se till att du förstår. Hellre att den som undervisar tar upp det en gång för mycket än en gång för lite.

5. Försök äta frukost på morgonen. Även om det är en macka medans du väntar på bussen. Om du är hungrig under skoldagen har du svårare för att koncentrera dig.

Hoppas något kom till nytta. Uppdaterar snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll alla ni som är vakna. Klockan är strax efter tio och jag lägger här i sängen och känner mig helt slut. Trots det är ju det enbart tisdag? Mycket som måste göras, många deadlines & prov. Det ända som håller humöret uppe är tanken på att jag & @sebastianreyes ska poddinspela imorgon. Avsnitt 5! Vår podd har varit tillgänglig i snart 1 månad och vi har redan fått 400 streams!! Galet hur snabbt det gått?
Skulle varit omöjligt om inte Sebastian kunde så mycket och var så driven som han är. Målmedveten kille. I överlag så känns det att podcasten är min lugnande "zon". Ni som inte lyssnat ännu: podcasten finns på ITunes & podcast-appen!! Sök på "lagom är bäst" & lyssna!! Ett nytt avsnitt kommer imorgon! Godnatt!

Likes

Comments

Glad eftermiddag - solen skiner och det finns knappt någon snö ute. Knappt någon söndagsångest överhuvudtaget. Däremot kan jag konstatera att gårdagens aktiviteter satte sina spår. Ligger nu i sängen och försöker redigera bilder som jag kan lägga upp till vår Podcasts hemsida, börjar planera inför kommande vecka och brainstorma lite idéer om ämnen till nästa poddavsnitt. Sedan ska jag kolla på en film och ligga i sängen och koppla av, vila upp mig från gårdagens upptåg.

Igår spelade jag & Sebastian in det tredje avsnittet av våran podcast, sedan träffade jag upp min närmsta vän, Ebba i stan. Vi tog en fika i Sturegallerian, därefter åkte vi hem till henne för att fixa lite grejer till kvällens 20 årsfirande. Sedan åkte vi hem till mig för att äta middag och sedan till festen. Vi kom fram 22:30 & stannade till kl 03:00 - ganska lång tid. Det var en massa människor och stämningen var otroligt härlig.

Ett ganska bra avslut på lovet om ni frågar mig.

Likes

Comments

SURPRISE! För er som inte följer min instagram eller är vän med mig på Facebook borde alltså veta att projektet jag har arbetat väldigt flitigt med Sebastian är alltså en podcast! Vi har velat vänta att berätta om detta tills vi kommit igång på riktigt. Men nu är det så att vårt andra avsnitt är ute på Itunes. Ni behöver bara söka på "Lagom är bäst" så kommer vår podd upp! Oroa er inte -omslaget ska ändras. Vi ska försöka fixa det under veckan. Däremot har vi fått igång projekt nu. Vi skulle vara så otroligt tacksamma om ni gick in och lyssnade! Självklart så uppskattar vi ALL feedback, konstruktiv eller positiv. Ni får mer än gärna kontakta mig på min mail: shuromlin@gmail.com om ni har några funderingar om vårt projekt men även om ni vill att vi ska ta upp ett specifik ämne i ett avsnitt eller om ni bara vill skriva att ni lyssnat på vår podcast! Skriv helt enkelt vad ni känner för!

Vi hoppas verkligen att ni kommer tycka det är lika kul att lyssna på den som vi tycker det är att spela in avsnitten. Hoppas ni har en fortsatt trevlig lillördag!

Likes

Comments

Måste medge att lov må vara det bästa som finns - haft mycket planerat för denna vecka. Mycket arbete med projektet jag startat med Sebastian. Skriva på kontrakt, skapa förening, boka studion, spela in., strukturera osv. Däremot tog jag en paus från hela arbetet igår och valde att träffa vänner.

Började med att jag åkte till Täby och mötte upp ett par vänner, vi valde att ta något att dricka på The Public, en supermysig restaurang/bar. Vi satt där ganska länge & sedan åkte vi hem till en av de och umgicks där. Åt sushi, sedan åkte jag tillbaka hem då jag skulle spendera kvällen med Cornelia. Vi doppade jordgubbar i choklad och snackade om diverse saker. En otroligt mysig dag, behövligt att ta en paus från allt arbete ibland.

Bilderna togs igår, andra i lite bekvämare kläder. Mjukisbyxor och en svart t-shirt.

Likes

Comments

Var & handlade häromdagen då mina två highlighters från MAC & makeup store börjat ta slut. Kikat ganska länge på sleek highlighters & valde nu att införskaffa mig en sådan. Tidigare har jag använt lite "kallare" som passar bra till blekare hydrometer men nu köpte jag en som innehåller 4st highlighters, två med en krämformula och två som är puder. 3 av de har "guldigt" skimmer, då det passar min hudton mer. Jag köpte det för 179kr på H&M. Därefter valde jag att köpa nytt puder då mitt tagit slut. Valde att prova en av H&M's egna sminkmärke, det ger en väldigt matt finish, däremot har den en otroligt stark "backflash" när man tar bilder med blixt - så om bi funderar på att köpa det kom ihåg att inte baka med det & se till att "blend:a" ut det rejält. Det kostade 99kr. Är dock super nöjd med highlightern. Nedan ser ni bilder på förpackningarna.

Likes

Comments