Har precis kommit hem från mitt och Sebastians uppkommande projekt. Vi brainstormade idéer om hur vi kunde förbättra vår idé - och vi hann komma så långt! Vi arbetade i cirka 4h ihop så dagen spenderades med på projektet men känns så otroligt spännande att få dela det med er när det släpps. Hoppas ni är lika exalterade på att få reda på vad det är för något som jag är ang att visa er! Ska försöka städa rummet, kommer bog spendera kvällen här hemma, otroligt trött efter dagen. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Nu är jag påväg till stan. Ska som sagt möta upp Sebastian. Vi ska prata om det uppkommande projektet och gå igenom vissa detaljer innan vi sätter igång. Skriva på lite papper och så vidare sedan kommer jag nog stanna kvar i stan och försöka leta upp en present till en kompis som fyller år om 2 helger. Viktigt att vara i tid. Sedan kommer jag nog spendera lite tid själv och försöka fotografera. Kvällen spenderas troligtvis med Ebba eller Netflixkontot. Beror på hur mycket energi som finns kvar i kroppen. Hur ser era planer ut för dagen?

Likes

Comments

Fick ett väldigt intressant samtal igår eftermiddag & utan att spoila för mycket så handlade om ett "projekt" så att säga. Det är något som är utomstående från skola, jobb eller liknande. Det är alltså en grej jag ska arbeta med under fritiden. Imorgon ska jag möta upp min vän, Sebastian & prata om projektet lite mer. Vill överraska er om vad det är för något så kommer inte säga mer detaljer tills vi är klara med det. Låt mig bara säga att jag funderat på att göra detta sen 2015 men är det faktiskt igång och jaa.. Ni får helt enkelt hålla er uppdaterade om vad projektet innefattar!

Likes

Comments

Sovmorgonar resulterar alltid med att jag hinner äta frukost och mysa i sängen omringad av doftljus. Brukar vanligtvis gå upp 6:00 men gick upp 1h & 45 minuter senare idag. Vi vet alla hur stor skillnad 5 minuter extra kan göra, så tänk er hur utvilad jag är nu. Välbehövligt ibland.

Ska upp nu och börja förbereda saker (inklusive mig) till skolan. Har ett tidsinställt inlägg så håll utkik!

Hoppas ni har en bra början på er fredag, trots det gråa vädret!

Likes

Comments

God eftermiddag! Steg precis in hem till mig. Har varit i stan och härjat lite. Hade möte idag och sedan tog jag en fika med mig själv sedan bestämde jag mig för att åka hem. Det var helt enkelt en väldigt lugn dag. Välbehövligt. Känns som att det är så otroligt många "deadlines" nu för skoluppgifter? Känt mig stressad ett tag & denna dag var minst sagt en dag för att andas ut. Om många av er känner er stressade kan jag skriva ett inlägg om hur man kan hantera det, om det finns intresse för det såklart!

I vilket fall som helst är det faktiskt skönt att komma hem tidigt, nu ska jag äta något ordentligt, ätit en bulle på 24h, känns ju sådär. Sedan ska jag sätta mig och försöka skriva klart en uppsats. Bloggar senare ikväll.

Angående outfiten: Brukar aldrig bära färg, men fick denna snygga kappa igår (från Zara) och kände att lite färger var behövligt nu när vädret är så pass grått. Ha en fortsätt trevlig eftermiddag!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Söndagsångesten har troligtvis börjat krypa fram hos den största delen av oss, speciellt då det gråa vädret inte gör det tilltalande för oss att gå utanför dörren. Däremot är det viktigt att motarbeta det och faktiskt njuta av de timmarna som återstår av helgen. Därför valde jag och min syster att boka biljetter till den nya filmen "split", hört bra recensioner och varit exalterad på att se denna film sedan trailern släpptes. Så vi ska ta oss till Täby och ha lite en liten syster-kväll, vilket är välbehövligt då båda varit helt fast i studier (& jobb för henne). Men först ska jag duscha sedan ska jag städa rummet & sedan bär det av. Hoppas ni har haft en otroligt härlig helg & en lika bra fortsättning!

Likes

Comments

Brukar alltid försöka göra en liten "bucketlist" inför det nya året, må vara en kliché, men på detta sätt uppmuntrar jag mig själv att gå ut mer & göra saker. + Att ha denna under långtråkiga dagar är guldvärt. Nedan har jag listat upp alla punkter jag ska försöka ta mig igenom år 2017.

1. Åk till en helt ny stad - kan vara i Sverige men även utomlands

2. Läs en ny bok varje månad - förbättrar ordförrådet

3. Ta högskoleprovet

4. Rensa garderoben och donera/sälja alla kläder jag inte längre använder

5. Dela en flaska vitt med någon, på ett tak

6. Bjud mina föräldrar på en fin middag, antingen ska jag laga maten eller så tar jag ut de på någon restaurang

7. Donera blod och

8. Engagera dig i ett ungdomsförbund

9. Var med i demonstrationer och/eller protester

10. Åk till ett konstmuseum och besök utställningarna ensam

11. Spendera allt för mycket pengar på en utekväll

12. Tatuera mig

13. Besök åtminstone 2 festivaler


Likes

Comments

Längtar tills jag faktiskt blir myndig. Förutom at man får gå ut lagligt och ta körkort så får jag faktiskt tatuera mig. Har alltid velat "gadda" mig - sedan tidig ålder. Men på senaste har det nästintill blivit ett "behov". Räknar ned dagarna tills jag faktiskt får, lagligt, tatuera mig utan min vårdnadshavares tillstånd. Har redan 3st tatueringar jag vill sätta på min kropp.

Tre stycken svalor - Dessa ska sitta på vänster revben och svalorna ska vara siluetter. Dessa tre svalor symboliserar min mamma, pappa & storasyster. Jag valde svalor på grund av att de är flyttfåglar. De behöver förflytta sig för att överleva. En fånig men ändå betydelsefull parallell till detta är att jag inte kan stanna kvar på samma plats livet ut. Älskar att resa & bemöta nya människor och kulturer. Samtidigt som fåglarna är flockdjur - värdesätter familj & vänner mer än något annat.

Venustecknet - Aka "kvinnosymbolen". Denna vill jag ha på insidan av vänster arm. Denna tatuering vill jag ha eftersom att kampen för kvinnor är så pass viktigt för mig. Denna tatuering kommer vara den minsta och kommer vara på 2.5-3cm stor

Växter - Antingen rosor eller olika typer av blad. Dessa ska inte vara skuggade utan det ska vara "rena" och väldigt enkla linjer. Denna tatuering ska antingen vara emellan och under brösten eller så kommer den vara runt det högra bröstet.

Ingen av mina tatueringar kommer ha färg, då jag anser att det lätt kan se "plottrigt" ut om tatueringarna blir fler. Samtidigt vill jag att tatueringarna ska vara enkla att "dölja". Därav de utvalda platserna. Vet ännu inte i vilken studio dessa ska bli gjorda på. Om någon av er vet någon bra studio kan ni mer än gärna få höra av er.


Likes

Comments