Header

Hjärtat slår pulsen ökar och tårarna börjar rinna ner för kinden och man befinner sig i en ångestattack. Så ser mina dagar ut. När jag är bland folk gör jag allt jag kan för att försöka stoppa alla attacker men så fort jag blir själv försvinner alla krafter och jag faller ihop gråtandes och vill bara dö. När man försöker berätta för någon om hur man mår har dom inte tid och då inser man att man är helt ensam och det enda man kan göra är att ge upp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu blir det två inlägg efter varandra men det är för att det är så mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Det känns som att allt jag gör bara blir fel. Jag försöker få mitt liv att funka men det är alltid något som blir fel. Den jag älskar kan ja inte hålla om och vi bråkar så gott som hela tiden.. Sen är det att folk förstår inte att det är så mycket mer än att vi bor långt ifrån varandra. Sen har jag ingen energi till något. känns bara som att jag vill ge upp. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre för jag orkar inte mer. Tror slutet är nära.

Likes

Comments

Nu va det ett bra tag sen jag skrev något. Jag har fallit djupare ner i depressionen. Just nu är varje dag en kamp. Jag kan ärligt säga att jag har tappat min livsglädje. Jag vet ärligt talat inte varför jag finns kvar. Senaste veckorna har allt blivit värre. Känns inte som att jag hör hemma någonstans. Men det e la bara att försöka fortsätta snart är det jul o då ska man ju vara glad och le.. Vi får se hur detta slutar..

Likes

Comments

Hey! Just nu är det för mycket känslor som rör sig.. Jag tror ingen egentligen förstår vad jag bär på. Jag försöker vara stark men ibland går det inte. Känns som oavsett hur mycket jag än ropar och försöker hitta något bra så slutar det med att ja ändå står där helt ensam.. Folk säger att dom bryr sig men ändå finns ingen där när det väl gäller.. Sen när ångesten kickar in blir det inte direkt bättre.. Men men det är bara att blunda och hoppas allt går över snart..

Likes

Comments

Idag har man varit i kyrkan och efter det var jag hemma hos en vän och hjälpte honom med att rensa och installera om en Imac. Skönt att veta att kunskaperna sitter i! Ikväll blir det att bara att ta de lugnt och ladda om för en ny vecka! Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Att förlora en vän oavsett om det är en ny bekantskap eller en lång vänskap så gör det ont. Det blir som ett tomt håller inom en. Det är dom stunderna man behöver ha något att hålla fast i annars faller man och för någon som lever i en depression är det ännu viktigare att ha något som känns säkert.

Jag tänker inte gå in på detaljer mer än att en god vän försvann ur mitt liv.. Saknaden är stor men livet måste gå vidare..

Kommer alltid att sakna dig!

Likes

Comments

Denna låten får mig att tänka på en väldigt speciell person. När jag hör den här låten fylls mitt hjärta med glädje och sorg. Jag blundar och minns då allt va bra. Jag minns känslan av att ha dig i min famn jag vill egentligen bara säga att jag tänker på dig. Oavsett vad så är du helt otrolig

(vet att du läser detta) Glid i frid och kärlek!

Tänker alltid på dig!

Likes

Comments

Hey! Som några kanske redan har förstått så lever jag med en depression som har pågått under en längre period. Delar av den har blivit vardag Medans vissa delar tar all min energi. Jag försöker att ha mycket saker att göra så jag inre ska känna för mycket men då något går fel finns risken att allt rasar samman. Jag har vänner och min familj som gör allt dom kan för att hjälpa mig men ibland gör det bara ont att försöka be dom om hjälp. Men ni ska veta att ni är en stor del av det som håller mig igång.The Stars!

Jag har två stycken stjärnor i mitt liv. En av dom är Nova min systerdotter. Hon förstår det inte än men hon får mig att hoppas på framtiden.

Den andra stjärnan är någon som kan få mig att le av att bara säga hej. Denna människa har en speciell plats i mitt hjärta. Han/hon får mig alltid på bättre humör så fort jag hör första tonen i rösten. Att vara nära denna människan är bland det absolut bästa jag vet samtidigt som allt bra har sin början så har det också sitt slut. När vi lägger på eller skiljs åt så gör det så otroligt ont i hjärtat så jag inte vet vad jag ska göra. Samtidigt som jag får så mycket glädje av denna människa så gör saknaden så otroligt ont.

Sen depressionen fick sitt hårda grepp om min vardag och mitt liv blir alla dessa negativa känslorna förstärkta. Det gör att det tar extrem lång tid att få tillbaka energin. Nu vet ni lite mer om mig och mitt liv. Har ni frågor så va inte rädda att fråga. Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Jesus har gett oss kristna ett heligt uppdrag. Vi ska berätta om vad Jesus gjorde på korset och bad han erbjuder oss. Ja det är ett erbjudande eller en gåva. Varje människa har rätten att både säga ja eller nej till Jesus. Man kan inte och man får inte tvinga på någon ens tro. Det måste vara ett personligt beslut men alla måste få chansen att få veta vem Jesus är. Hur ska dom annars kunna välja? #kristen #mittlivmedjesus #stoltkristen

Likes

Comments

Då har man slutat för idag. Nu blir det att åka hem och sova lite sov ingenting i natt. Nu blir det att ladda inför mötet med sponsorerna som ska vara imorgon. Hoppas ni har det bra! Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments