Header

Hey! Just nu är det för mycket känslor som rör sig.. Jag tror ingen egentligen förstår vad jag bär på. Jag försöker vara stark men ibland går det inte. Känns som oavsett hur mycket jag än ropar och försöker hitta något bra så slutar det med att ja ändå står där helt ensam.. Folk säger att dom bryr sig men ändå finns ingen där när det väl gäller.. Sen när ångesten kickar in blir det inte direkt bättre.. Men men det är bara att blunda och hoppas allt går över snart..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har man varit i kyrkan och efter det var jag hemma hos en vän och hjälpte honom med att rensa och installera om en Imac. Skönt att veta att kunskaperna sitter i! Ikväll blir det att bara att ta de lugnt och ladda om för en ny vecka! Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Att förlora en vän oavsett om det är en ny bekantskap eller en lång vänskap så gör det ont. Det blir som ett tomt håller inom en. Det är dom stunderna man behöver ha något att hålla fast i annars faller man och för någon som lever i en depression är det ännu viktigare att ha något som känns säkert.

Jag tänker inte gå in på detaljer mer än att en god vän försvann ur mitt liv.. Saknaden är stor men livet måste gå vidare..

Kommer alltid att sakna dig!

Likes

Comments

Denna låten får mig att tänka på en väldigt speciell person. När jag hör den här låten fylls mitt hjärta med glädje och sorg. Jag blundar och minns då allt va bra. Jag minns känslan av att ha dig i min famn jag vill egentligen bara säga att jag tänker på dig. Oavsett vad så är du helt otrolig

(vet att du läser detta) Glid i frid och kärlek!

Tänker alltid på dig!

Likes

Comments

Hey! Som några kanske redan har förstått så lever jag med en depression som har pågått under en längre period. Delar av den har blivit vardag Medans vissa delar tar all min energi. Jag försöker att ha mycket saker att göra så jag inre ska känna för mycket men då något går fel finns risken att allt rasar samman. Jag har vänner och min familj som gör allt dom kan för att hjälpa mig men ibland gör det bara ont att försöka be dom om hjälp. Men ni ska veta att ni är en stor del av det som håller mig igång.The Stars!

Jag har två stycken stjärnor i mitt liv. En av dom är Nova min systerdotter. Hon förstår det inte än men hon får mig att hoppas på framtiden.

Den andra stjärnan är någon som kan få mig att le av att bara säga hej. Denna människa har en speciell plats i mitt hjärta. Han/hon får mig alltid på bättre humör så fort jag hör första tonen i rösten. Att vara nära denna människan är bland det absolut bästa jag vet samtidigt som allt bra har sin början så har det också sitt slut. När vi lägger på eller skiljs åt så gör det så otroligt ont i hjärtat så jag inte vet vad jag ska göra. Samtidigt som jag får så mycket glädje av denna människa så gör saknaden så otroligt ont.

Sen depressionen fick sitt hårda grepp om min vardag och mitt liv blir alla dessa negativa känslorna förstärkta. Det gör att det tar extrem lång tid att få tillbaka energin. Nu vet ni lite mer om mig och mitt liv. Har ni frågor så va inte rädda att fråga. Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Jesus har gett oss kristna ett heligt uppdrag. Vi ska berätta om vad Jesus gjorde på korset och bad han erbjuder oss. Ja det är ett erbjudande eller en gåva. Varje människa har rätten att både säga ja eller nej till Jesus. Man kan inte och man får inte tvinga på någon ens tro. Det måste vara ett personligt beslut men alla måste få chansen att få veta vem Jesus är. Hur ska dom annars kunna välja? #kristen #mittlivmedjesus #stoltkristen

Likes

Comments

Då har man slutat för idag. Nu blir det att åka hem och sova lite sov ingenting i natt. Nu blir det att ladda inför mötet med sponsorerna som ska vara imorgon. Hoppas ni har det bra! Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Yeah nu kör vi den första frågestunden! Finns det något ni vill veta om mig? Eller du undrar kanske hur det är att leva med en depression? Eller du är kanske intresserad av spel? Oavsett vad du vill veta så fråga i kommentarsfältet. Jag lovar att svara på allt jag kan. Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments

Ännu en sömnlös natt.. Börjar bli van nu. Har inte sovit ordentligt på mer än 2 veckor. Först har jag varit sjuk och nu är det ångesten och depressionen som påverkar min sömn.. Sen blir det inte bättre av att jag måste jobba.. Som tur är jobbar jag bara till 13:00. Oavsett hur dåligt det är så finns det alltid något litet du kan göra för att förändra din dag! Hoppas ni andra har fått sova o får en bra förmiddag! Glid i frid och kärlek! #psykiskohälsa #sömnproblem #aldrigensam #geinteupp

Likes

Comments

Hey på er! Hoppas att ni sover eller har sovit gott? Jag vill peppa lite för en överraskning som sker runt 12:00 Idag. Just den tiden är jag på jobbet men kommer ändå bli intressant att se vad ni tycker! Glid i frid och kärlek!

Likes

Comments