Go kväll!

Denna dag har inte varit så stressig som jag trodde. Badet gick riktigt bra. Vi skulle simma 200m bröstsim, 100m rygg, 100m fritt och 100m med platta. Och om man blev snabbt klar med detta så skulle man simma några längder till. När vi var klara med allt skulle vi också träna på att livrädda med boj och utan. Jag tycker att det inte var speciellt svårt.

Efter skolan tog jag bussen till tandläkaren. Det bästa utav allt var att en annan från skolan åkte samma buss så jag slapp åka själv. När jag kom fram till tandläkaren så fick jag prova bettskenan och den passa bra! så då åkte jag där ifrån direkt till stallet. Jag och mamma bytte om och lastade in allt i bilen samt lasta Steff. Vi kom iväg i mycket god tid.

Träningen gick faktiskt bra. Han kändes bra i början men sedan sträckte han sig nog eller något så då gick han inte fram riktigt. Vi tror även att han har träningsvärk från gårdagens arbete. Amanda hade ställt upp stuts på medellinjen som man skulle hoppa i olika bågar. Hon hade också ställt upp en oxer och ett räcke som man skulle rida på tre eller fyra galoppsprång. Jag är super nöjd över sista rundan som kommer att komma upp på instagram imorgon eller idag.

Nu ska jag försöka att sova några timmar, imorgon ska jag, mamma och mormor åka till Ullared tidigt på morgonen😌

Kram❤

​En tumblr bild från i sommras😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Go kväll!

Den tråkigaste dagen på vecka har passerat. Idag var det en vanlig dag för mesta del, imorgon blir det en kaos dag!

Först ska jag till skolan sedan ska min id grupp till badhuset. Efter skolan ska jag ta bussen till tandläkaren för att prova ut min bettskena. Efter det ska jag och mamma skynda hem för att packa in allt i bilen och lasta Steff för att åka och träna hos BFK för Amanda E. Sedan är dagen slut.

Idag blev det ett dressyr pass på banan. Jag red igenom programmet och det kändes sådär, sist kändes det mycket bättre. Men det går ju i perioder.

Nu ska jag bara ta och packa min bad väska så att jag får med mig allt🏊

Kram❤

​Så nice ligger tvåa i haflingercupen🐎

Likes

Comments

Go kväll!

Idag har det varit molnigt och under eftermiddagen duggregnade det.

Jag slutade tidigare från skolan idag eftersom att jag skulle till tandläkarn och ljuta en bettshena. Det gick fort och redan på torsdag ska jag åka och prova den, spännande😁

Mamma red som sagt Steff idag och hon raportera om att han kändes fin. Så det känns ju bra inför denna röriga helgen👍🏼

Idag har jag även beställt en lyckoängel från mila! Hoppas att den kommer snart och att den för med sig lycka till mig och Steff👼🏼 Ni får bild när den har kommit!

Detta är min dag-uppdatering så vi hörs imorn❤️

Pöss😘

Likes

Comments

Hejsan!

Denna veckas planering ser ut så här:

Måndag: Skritt ut Musikprov

Tisdag: Mamma rider loss No seminarie och tandläkarń

Onsdag: Rida igenim LC:1 Vanlig dag

Torsdag: Amanda träning Simma

Fredag: Vila/pyssla Ullared med mamma och mormor

Lördag: tävling Mark

Söndag: Klubbdressyr BFK

Likes

Comments