Vardag, Stefano, Hoppning, Träning

Tjenare!

Som dom flesta kanske förstått så har jag tagit en paus från bloggandet och jag kan heller inte garantera att jag kommer uppdatera regelbundet framemot heller.

Det har hänt en del sen sist, men jag tar inte och rabblar upp allt nu. Iaf så har jag som domförast gjort firat jul och nyår. Det blev en mysig jul trotts att inte snön fanns. Jag är väldigt nöjd över mina jul klappar, fick inte så många men lite dyrare. Önskade mig inte något speciellt heller.

I mellan dagarna har jag och Steff jobbat på som vanligt, det har också kommit en tjej som ridit Steff och hon var jätte duktig. Vi kommer inte sälja honom, men hon kände min tränare och då ville dom låna Steff.

Han var väldigt snäll, men i galoppen drog han iväg lite, så jag fick stå och rama in. Det bra iaf väldigt kul att se hur steff fungerar med andra på ryggen☺️

Igår kom dom gammal vanliga hem till oss. Vi åt väldigt god mat som mamma och pappa hade lagat och vid tolvslaget sköt brorsan raketer och smällare. En smällare välte och börja skjuta mot mig, så det var väldigt obehagligt.

Nu i veckan ska jag träna för Sara och lite senare ska jag nog även träna för Christer. Sen ska jag och mamma nog åka till My Dog i Göteborg.

Hade så bra❤️
Kram💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Stefano

Hej!

Idag joggade jag steff och han var riktigt fin. Övade även byten över mark bom och dom satt precis lika bra som förra gången. Tycker det är så himla kul när man börjar känna resultat över allt arbete man lagt ner. Snart ska det även sitta på banorna i både hoppning och dressyr. Måste bara träna på att inte sätta upp förväntningar, för det är då det brukar gå dåligt. Jag brukar försöka fokusera på samma sätt hemma som på tävling, men ibland får man nerver och då blir det riktigt svårt. Sista "tävlingen" för i år blir på söndag, då ska vi på klubb hoppning och hoppa 80cm x2.

Imorgon är det även black friday. Jag har hittat lite snygga klädes plagg på Nelly.com som jag funderar på att klicka hem, men vet inte säker än. Behöver jeans, då jag bara har tre par. Men så är det när man är häst människa. Tänker aldrig på vardags kläder, bara schabrak och ridkläder hela tiden......

Nu ska jag gå och lägga mig, så vi hörs imorgon!

Kram❤

Från LB i våras, där vi blev uteslutna.

Likes

Comments

Stefano, Vardag

Tjenare!

Idag har det varit riktigt skönt väder. Nät jag kom hem från skolan åt vi hemma gjorda munkar, mums☺️

Efter det körde jag och brorsan snowracer efter fyrhjulingen. Det är så sjukt roligt och det är lite extra roligt bär Buster springer bakom🤣 jag åkte av fyra gånger idag🙄

Steff fick gå ett ordentligt intensiv galopp pass. Han var riktigt pigg men mycket fin. I uppvärmningen tvingade jag honom att använda bakbenen och då tyckte han att jag var riktigt jobbig. Sen galoppera vi jätte mycket i olika tempon och han var superduktig❤️ både jag och han var genomsvettiga efteråt vilket var målet🎊

Kram💕

Likes

Comments

Stefano, Vardag

Go kväll kära läsare!

Idag har det varit riktigt kallt, vilket jag inte uppskattar. Snön ligger fortfarande kvar och blir till riktiga kristaller när det blir kallt.

Steff fick som vanligt måndags vila och det blev bara lite borst och mys❤ Skulle egentligen behöva klippa honom eftersom pälsen redan blivit lång igen. Men eftersom att jag inte har någon liten klippmaskin till huvudet, så får jag vänta till jag köpt det. Tycker det blir så himla äckligt när dom blir svettiga och man inte kan tvätta av det.

Har inga större planer för denna veckan, förutom att vi har prov på torsdag och att vi ska försöka komma iväg till klubbhoppningen på söndag. <tänker inte riskera något igen som vi gjorde igår.

Tänk att det dessutom är ca 2 veckor kvar till första advent. Känner mig redan lite stressad, då deadline börjar närma sig och jag har heller inte börjat köpa några julklappar. Tycker det kan vara svårt ibland att hitta dom där riktigt bra klapparna som man verkligen är nöjd över, man vill ju inte att det ska misstolkas fel eller att man gör någon besviken.

Nu ska jag ta och sova!

Kram💓

Saknar sommaren i Varberg💝

Likes

Comments

Dressyr, Tävling, Vardag, Stefano

Tjenare!

Vad har hänt i veckan för er? Själv har det varit ganska lugnt för min del. Ridbanan har varit frusen ungefär hela veckan, men i onsdags tränade vi för sara och steff kändes faktiskt mycket fin. Det var mycket bom arbete i början och det tycker jag är roligt. Så det blev en mycket bra träning.

Igår red vi igenom bitar från programmet och det kändes okej, men jag fick inte kontakt med höger sida, så det var något jag var riktigt noga med idag.

Idag var det dags för KM i dressyr och det var precis så vi kom iväg. Det hade snöat upp till 1dm på morgonen, så det var ganska slirigt. Som tur va kom vi upp för alla backar oskadda. Väl framme red jag fram, kanske inte mitt bästa. Han hade ingen direkt framåt bjudning, vilket gjorde att jag inte fick igenom halvhalterna.

Fick dock till upp ridningarna och halterna oerhört bra, vilket jag är nöjd över, men sedan när det var dags att rida över rid banan går han emot mig och kör upp huvudet. I galoppen gick det inget vidare, då han inte ville bjuda. Till vänster galoppen fatta vi fel och fick där med ett ordentligt nerdrag på poängen. Efteråt gick han superbra. Landa på 60%, och fick en väldigt fin kritik. Ingen placering, men det räkna jag inte heller med, då det var mycket duktigare ryttare med.

Fick ändå fina priser i en goodiebag. Steff var nöjd som vanligt.
På vägen hem fick vi stå i kö då ett träd trillat över vägen och sen på vägen hem fick jag gå med steff, för att mamma skulle komma in på gården.

Kram💕

Likes

Comments