Ellas inlägg

Hej!

Nu sitter jag och min mamma i bilen på väg till en nationell tävling i Grevagården. Jag ska tävla fre-sön med en av mina hästar som heter Dancer (Killags Royal Dancer) vi kommer att hoppa 1.30 idag (fredag) och 1.30 eller eventuellt 1.40 (debut) på lördag och sedan på söndag ska vi hoppa 1.35! Jag är väldigt taggad och igår när jag trimmade hemma var Dancer lugn och väldigt mjuk och fin, så det känns extra bra.😍 Jag har inte tävlat sen veckan innan Göteborg Horse Show, där är känslan så härlig och man blir helt fullproppad med massa information och kunskap, därför är jag extra glad och taggad på att få tävla just nu!

Det är ungefär en timme kvar tills vi är framme och då ska jag packa upp alla saker och ställa in Dancer i boxen, han behöver vila ch äta sin lunch i lugn och ro innan start. Sedan ska jag säkert vara lite med Wilma (kompis) hon ska också hoppa 1.30 idag med sin häst! Det är så kul när man träffar andra i sin ålder som hoppar samma klasser och tävlingar, så det ska bli jättekul!

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag!

Kram/Ella


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jennifers inlägg

Godmorgon bloggen! Idag är det torsdag och de betyder att jag börjar skolan 7.30... Men de är bara o bita ihop. Jag har tyska redovisning i skolan och sen efter skolan ska jag direkt hem och sedan åka till stallet.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Jennifers inlägg

Hej, nu har jag och Ella startat upp en blogg tillsammans. Hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som oss. Vi kommer att skriva varsitt "Lär känna mig" inlägg längre fram, men nu till min dag!

Idag slutade jag skolan klockan 12.20 och då hämtade mormor mig på skolan. Direkt efter skolan åkte vi till Allum. Vi åt lunch och kollade i affärer. Jag köpte ett par jeans på JC.


Sedan åkte jag hem och bytte om till ridkläder. Jag red Tonie barbacka i ridhuset idag. Jag rider barbacka för att jag känner att jag behöver öva min balans och få bättre sist och då tycker jag att det är jättebra att rida barbacka. 

I början var han lite spänd men efter si så där 15 minuter släppte han. Jag arbetade honom först i skritten och då gjorde jag massa halter, skänkelvikningar och volter. Jag valde att inte trava så mycket utan istället skritta honom varm för att sedan börja galoppera. Tror inte att det är bara jag som har lite svårt för att trava barbacka ;). Men om några veckor ska jag kunna det utan problem har jag bestämt mig för. I galoppen var han superfin! Jag kunde både länga och korta galoppen med små, små tygeltag. Jag är riktigt nöjd med honom idag! 

Btw, när jag kom hem idag slängde jag alla kläder som jag hade haft på mig idag. Usch, gjorde en sån grov modemiss idag såg jag när jag kom hem. Den var så grov att jag aldrig mer vill se de kläderna. Så nu är de slängda. Tröjan var urtvättad och jeansen alldeles för många hål i. Usch! haha. 

Ha de gött! 

Likes

Comments