Idag red jag Star igen efter en hel vecka i Spanien!
Jag red med min syssling i paddocken och det gick superbra! Star var väldigt pigg och framåt. Jag började såklart med att skritta igång honom. Och ställde honom i båda varven.
Jag travade sedan lite på volter och ställde även han här på inåt och utåt. Jag gjorde tempoväxlingar så han lyssnar på mina hjälper. Att han ska lyssna när jag ber han gå fram, men han ska även kunna gå bak.
I galoppen sen, för att få upp flåset inte galopperade jag lite snabbare på långsidorna och kortade på kortsidorna. La även volter och lite byten snett igenom. Han var riktigt fin och lyssnade super! Han var dock lite stark i vänstertygeln men det släppte efter traven. I slutet galopperade vi lite på fältet så det blev lite kul för de också.
Imorgon (onsdag) drar jag till Falsterbo. Ska bli så otroligt kul. Har längtat så länge. Ska absolut bli kul att se bästa Ebba rida finalen i hennes kür. Även se Andre i finalen av tour of amatoures. Ska vara med Saga och Clara där nere.
Videos kommer imorgon från passet idag. Mamma filmade på sin mobil så får lägga upp dom från hennes.
Hejdå 💫

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 50 Readers

Likes

Comments

Igår (torsdag) var vi ute på Torkö o red gör Ebba. Hon hade lite dressyrträning för mig o Star. Hon red även Star lite och det såg så fint ut. Gud vad duktig du är Ebba! Och tack för alla tips o träningen. 💗
Fick även åka lite på deras vattenskoter med pappa. Tack för allt. Och lycka till nu på NM med Roman, ni kommer äga ✊🏼 @ebbadressage

Idag har jag firat midsommar som var och är superkul. Vi har fortfarande gäster hemma.
👋🏼

  • 79 Readers

Likes

Comments

Vilka tävlingar har jag tänkt att åka till nu på sommaren och hösten.

Nästa tävlingen för att starta upp igen kommer antagligen att vara i Johannishus. Jag hoppas då LC o LC+. Det är på gräs! 10 juli.

Sen den 12 augusti ska vi kanske åka till Växjö. Ifall vi ska dit kommer jag nog hoppa fredag LC, lördag lc+ och om vi kommer till final då debuterar vi LB 🙂 (Kristina cup)

Sedan har jag kanske tänkt åka till Karlskrona o hoppa där. 27 Augusti.

Efter dessa kommer det även tävlingar i Jämjö,Sölvesborg,snappis, Ronneby, sporren och Olofström som vi nog ska till. Men den första är 99,99% bestämd o de andra planerade. Beror ju på om vi är hemma eller så😊

  • 93 Readers

Likes

Comments

Igår var jag på hästmässa i Karlshamn o kollade på massa saker. Först på morgonen så kom Tobbe Larsson o hade frihetsdressyr med sina 3 nya ungponnysar som var jättesöta!! De var så duktiga för att bara vara 3 år. Sedan var Nellie Berntsson där o red med Hilda. Hon visade en bra övning emellan bommar. Jättebra ord sa hon som jag nu ska ta med mig o träna på 👌🏼 det var även några som körde häst o vagn.
Efter jag hade gått lite på den lilla mässan så var det en kille som pratade om att köpa häst. Det var även två duktiga ryttare som red. De kom från ett stuteri vid ungefär Sölvesborg o de hoppade 130 hinder.
Konfransern (stav) var Malin Baryard Jonssons man Henrik.
Jag kom även med på bild på nellies blogg o på video på Tobbes instagram 👌🏼😏

A det så bra 🎉

  • 88 Readers

Likes

Comments

Haha... Idag red jag ut en sväng i skogen med stjärnan. Han var väldigt pigg o skull såklart tävla med mamma som var på cykeln. Så fort mamma kom före började han trava jättesnabbt o han kunde inte änns skritta på hela rundan. Vid en "liten" sjö vid skogen när många badar med hästarna skulle jag bara gå lite i kanten, men istället tar Star bettet o drar ut o börja plaska o bryr sig inte om mig som försöker få bort han så han nästan lägger sig ner... 😳

Galna ponny 😂

  • 91 Readers

Likes

Comments

Bästa dagarna på året.
Nu är det inte alls länge kvar tills dess. Jag var där förra året två dagar och det var såå kul! Jag träffade massa kompisar o kollade på alla duktiga ryttare. Pappa hade även med kameran och fick några riktigt coola bilder! 😎
Förra året var jag en av dagarna med EllenLouise liander och Ebba Kewenter. Det var superkul o vi så roligt!!

Detta året ska bli lika kul! O hoppas jag hittar massvis av fina saker 👊🏼

Malin Baryard när hon nästan trillar av men på något vis kommer upp igen o hoppar vidare 🎉

Patrik Kittel på dressyrbanan!

Likes

Comments

Alla timmar i stallet man lägger tid på o alla timmar i sadeln man lägger tid på måste man någon gång få något av. Tyvärr har det varit svajigt för mig. För 3 veckor sen var jag i Nybro o tävlade. Jag var nolla i LC (80) det var inverkan men det var så många som hade typ 22,1 eller 22,2 osv upp till 23,3 som vinnaren hade. Men jag fick ingen placering men han hoppade super!!
I vår andra LC+ var han väldigt trög men jag fick runt honom hela banan med tyvärr ett SKIT pet i omhoppningen. Men sen för 2 veckor sen var jag i sölversborg o han la av helt. Han stannade på ett i lagklassen så jag flö av. I LC slutade han från framridningen så han stannade på 1 och 2 så jag utgick med domaren gjorde något fel för hon skrev "ute" men det var jag inte.
Nu har vi tagit paus från tävlande o kommer tillbaka i höst o hoppas på lite tur 👊🏼
Nu är jag igång igen iallfall ✌🏼️

Likes

Comments

Tävlingen idag gick upp & ner. I lc2 var han fin o den ritten var även lagklassen så vårt lag kom 2a men 5 procent från att vinna.💙
I LB tyckte Star domarna var jätteläskigt så han vägrade gå förbi. Han gjorde så två gånger men fick förbi han då jag blev ju inte utesluten men fick inga bra procent.
Jag tror vi håller oss till hoppningen ist 💥

Bästa Saga kom idag också 💗💗

Likes

Comments

Hej! Jag har tagit en lite pouse eftersom jag inte haft tid. Förra helgen tävlade jag i Sporren och det gick skitbra!! I laget kom vi delad 1och Star var nolla😍
I LC indv så kom vi tvåa med 3 tiondelar från att vinna:/
Men han hoppade super ♡ på morgonen anmälde jag toll Agria pony Trophy och det var ju bra eftersom jag fick poäng dit 🌟🎉

Nu sitter jag i bilden påväg till tävling. Jag har hoppat in i dressyrlaget så jag ska rida Lc2 och Lb1. Det är i snappis så jag ska även träffa Saga igen♡♡ hoppas Star är på humör..

Nagellack för Star 💅🏽

Imorgon är det tävling i Karlshamn jag hoppar då LC & Lc+ 🤘🏼

Igår fylde även min lilla kaninSmulan 5 år. Grattis efterskott mitt hjärta ♡

Likes

Comments

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart byta om till ridkläder. Igår packade jag in allt i transporten så Star ska bara fixas. Sedan åker vi till Yxnarum, tar cirka 10 minuter dit. Jag ska hopp 90 Cm och 80cm och ska träffa min bästii Johanna som också ska hoppa. Ni hittar hennes blogg @Johannaslivv 💗 Nu måste jag göra mig klar, kommer ett inlägg när jag kommit hem sedan.
Håll tummarna!
Kram

Likes

Comments