Vaknade upp i Väsby hos Tessan runt 12 snåret, så det blev en rejäl sovmorgon för ovanlighetens skull.Det förtjänar man kanske efter allt ståhej igår. Sen blev det några koppar kaffe och en del snack innan det var dags att röra sig hemåt för att hinna ta en dusch och klä på sig innan det var dags att gå (för att fira mammas och pappas bröllopsdag). Det blev inget märkvärdigt utan vi valde att gå ner till den indiska restaurangen nere vid hamnen, men det var nog så gott. Nu har vi precis tagit oss hem med världens matkoma hela bunten, så nu återstår te och lite tvhäng.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trots att vi haft en rätt bra lunch så blev det mycket dötid över, vi hade fått in en bokning av ett par som ska fira sin diamantbröllopsdag hos oss ikväll, så varför inte göra det lite extra fint.

Likes

Comments

Blev en spontan lunch med farmor och farfar, det va ett bra tag sen jag hälsade på dem så det var mer än dags. Vi åkte till resturangskolan i Berga på skärgårdsgymnasiet och käkade 3-rätters. Jag började med en hummerravioli med pepparrot och hummerconsumé, till varmrätt blev det regnbågsfile, med örtrisotto och skaldjursfond. Sen avslutade vi det hela med crepe suzette och kaffe innan det var dags att åka iväg till Vaxholm igen.

Likes

Comments

Har haft en rätt påfrestande dag sen jag kom hem från hotellet då jag inte mått helt hundra. Jag gjorde oavsett ett försök att jobba då det inte var något som smittade, men det slutade med att jag blev hemskickad runt halv 7, jag skulle egentligen slutat jobba till 22. Men men, hade ändå planer på att ha sushikväll med Tessie, så vi drog igång lite tidigare bara. Det var rätt skönt att vi käkade hemma hos mig, då kunde vi ta den tiden vi behövde och även vara ostörda. Det va ett tag sen vi träffades så vi hade en del att prata om, sen var jag inte överdrivet taggad på att vara bland folk med tanke på hur jag mår just nu.

Likes

Comments

Nu är det frukost som gäller innan det är dags att börjar plocka ihop lite uppe på rummet. Ska avnjuta frukosten nu så jag uppdaterar senare!

Likes

Comments

Avsmakningsmenyn är nu avklarad och vi har precis krupit ner i sängen. Jag har klart och tydligt förklarat för folk i min omgivning att saker och ting aldrig slutar på samma sätt när jag är i farten. oavsett om man planerar kvällen i punkt och pricko eller om man tar det som det kommer. Det bevisades redan när vi kom till restaurangen och skulle bli tilldelad vårt bord, då jag insåg att presentkortet låg kvar på hotellet... Man kan ju påstå att man blev aningens irriterad på sig själv när det endast existerade 91kr på kortet.... så man kunde inte ens lösa ut sig själv. Efter en del grubbel snappade servitrisen upp situationen och vi kom överens om att vi skulle lösa det efter vi käkat. Jag var tydligen inte den första klantskallen som besökt stället. Nog snackat om det.

Sist jag var där så körde vi på deras signaturmeny, vilket var rena rama smaksensationen. Jag tvekade inte en sekund på att ta den igen, det var trots allt över ett år sen jag åt den sist. Vi käkade i lugn och ro, men det började uppstå en del problem när vi kom till tredje rätten... JAG BÖRJADE BLI PROPPMÄTT!... Fick smått panik när jag insåg att det var ytligare 4 rätter kvar som skulle ner... Men skam den som ger sig, vi bokstavligt talat rullade därifrån. Eftersom presentkortet låg kvar på hotellet var det bara att pallra sig fram och tillbaka ännu en gång för att lösa det med betalningen. När det väl var ordnat så var det bara sängen som gällde och här ligger vi nu. Kvällen kommer snart avrundas för att vi ska orka pallra oss upp till frukosten imorgon.

Likes

Comments

Passar på att slänga iväg ett inlägg innan det är dags att dra vidare till Farang. Jag kan inte direkt påstå att jag varit speciellt aktiv med bloggandet den senaste tiden, men det har varit på grund av lite personliga anledningar, men nu kör vi igång igen! Dagen har spenderas på hotellet, vi dumpade grejerna på hotellrummet och gick direkt till spa-avdelningen. Det var över förväntat. Hade inte överdrivet höga förhoppningar, men både standarden och personalen var på topp. Efter vår massage och ansiktsbehandling gled vi vidare till poolen där vi satt ett bra tag och njöt av solen och snackade (poolen var utomhus). Nu softar vi på hotellet innan det är dags att fortsätta kvällen med avsmakningsmeny. Uppdaterar senare, ha en bra eftermiddag folket!

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Men men, kommer skriva lite ikväll, men nu är det jordbro med brodern min som gäller.

Likes

Comments

Dagen i sig har varit lugn iallafall för min del, jag har mest legat i soffan och lyssnat på musik,medan Tessan har röjt runt i husen med både möbler och det ena å det andra. Hon har sprungit runt i huset som en duracell kanin och pysslat, det spelar ingen roll hur många gånger man har frågat om det är något man kan hjälpa till med för svaret blir alltid nej, så jag fortsätter att mysa runt med Nickan tills jag blir satt i arbete.

Likes

Comments

Har myst runt i Enköping ett tag nu, dagen i sig har varit rätt nervig då jag började dagen med att vara på en arbetsintervju. Men det kändes rätt bra efter alla om och men då det slutade med att skriva på lite papper. Så det blir nytt jobb som gäller i november efter att jag blivit godkänd av landstinget. Nu kommer det bara till att bita i det sura äpplet och säga upp sig från det nuvarande jobbet. Har faktiskt smått ångest angående det, är rädd att det kan bli rätt dålig stämning efter de nyheterna. Men det får förmodligen vänta tills imorgon.

Denna kväll ska spenderas med ansiktsmask, myskläder och ett satans mysigt sällskap. För här kommer det inte bli mycket nytta gjord efter denna arbetsvecka.

Likes

Comments