Contains affiliate links
James python bag / James bag // Black / Zara bag // black / Jerome dreyfuss // Med mega nice print / Yves Saint Laurent bag / Rough studios bag / Rough Studios bag / Boyy Python bag / Gucci bag / Chanel bag / Proenza schouler bag // Blue


Så er det ved at være lang tid siden der er blevet opdateret.

Men nu er der et indlæg. Med tasker, da vi er helt vilde med tasker. De fleste af de tasker vi har valgt, er ikke de mest billige. Men vi har valgt dem her, da det er de FLOTTESTE tasker efter vores mening. De fås selvfølgelig også i andre farver, alle sammen. Men for at gøre det lidt sjovere at kigge på, valgte vi at tage nogle farverige tasker.


Undskyld for intet post. Fortsat god torsdag, knus herfra<33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Borra løbebånd / Adidas / Adidas / Adidas / Adidas / Adidas / Adidas / Adidas / vidaXL / Adidas

Så det tid til træning, efter en lang og skøn vinterferie med masser af god mad, og afslapning på sofaen. Vi har prøvet at holde den sunde livsstil i en periode, men er kommet lidt væk fra det.

Vi synes derfor i skulle tjekke trænings tøjet ud fra stellasport ( stella McCartney x Adidas ). Da det er Mega fedt, og fede farver!!

Likes

Comments

Hej venner, vi synes lige i skulle have lidt info omkring vores instagram profil vi har lavet, som også handler om mode.

Vores profil hedder også Shoppinginspirationn på den ligger vi dagligt billeder op af hvad der er på mode NU.

Vi deler ud af både tøj, smykker, sko og accessories. Vi synes det kunne være fedt hvis vi både havde en profil på instagram og denne blog så i får så meget inspiration så muligt.

Håber i vil følge med knuuus.

I kan også skrive til os i direct hvis i har tøjkrise, eller mangler ideer til hvad i skal tage på.


Link HER

Likes

Comments

Contains affiliate links

//FEBRUAR 2017/

Her er alle vores februar favoritter.

Vejret har skiftet utroligt meget i denne måned. Der har både været en masse sne, men også solskin.

Så vi har samlet en masse både varme og "kolde" ting.


Likes

Comments

Vi er to piger der elsker mode, og har derfor startet en blog. Vi har valgt at starte bloggen fordi vi gerne vil give noget inspiration, til folk som også interessere sig for tøj. På vores instagram som også hedder (shoppinginspirationn) kan i skrive i direct hvis i fx. har tøjkrise, eller mangler inspiration til hvad i kan tage på en kold vinterdag.

Likes

Comments