Contains affiliate links
1//Tee 2//Jakke 3//Sokker 4//Jeans 5//bralet 6//Taske 7//Sweater

Helloo!

Det er allerede møøg koldt udenfor. Normalt ville jeg hoppe i et kedeligt gråt (men varmt) outfit, men i år skal være anderledes! Så i dag har jeg samlet et par farverige itemes, som kan sætte lidt gang i det ellers kedelige vejr. Især den røde sweater fra H&M synes jeg er vold fed. Et meget fint (prismæssigt) alternativ til den ellers skønne GANNI sweater.

Husk i kan klikke direkte på itemet for at få link// knuss<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger. Det har stået lidt stille på bloggen den seneste uge, da jeg bare har haft helt utroligt travlt med lektier, træning osv. Men nu er jeg tilbage med en ny collage! Denne gang er det mine favoritter fra Mango, som er en af mine absolut YNDLINGS butikker. Det er både prisvenligt, god kvalitet og så er det bare mega lækkert og lige min stil. Kys Helena<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

En af mine absolut favorit farver her til efteråret må være rød! Den passer så fint ind med årstiden, og så kan den altså bare på mystisk vis pifte et oufit op. Win win i mine øjne. Jeg har kigget lidt rundt på nettet og fundet et par lækre fund, som selvfølgelig er røde, men også mega fede! Især læderjakken har jeg forelsket mig i, og har allerede kreeret et par outfits i hovedet, haha.

Håber det giver noget inspiration // Knuss<33

Likes

Comments

Heej og velkommen til min blog.

Dette er mit første indlæg, så jeg tænkte jeg kort, ville fortælle lidt om, hvem jeg er og hvilke indlæg, jeg kommer til at lave. Så læs med!<33

Mit navn er Helena, og til daglig går jeg i 9. klasse. Jeg har en stor interesse for mode og bruger nok liidt for meget tid på onlineshopping, hehe. Og netop det er egentlig også hvad bloggen vil bestå af. Nemlig collager, shoppeguides og hvad jeg nu ellers finder på.

Håber i vil følge med, knuss<3


Likes

Comments