Header

Hej och välkommen hit. Jag är en tonårstjej som hade tänkt att känna på hur de är att blogga, om jag tycker att det är kul och om folk läser så kommer jag självklart fortsätta. Ah jag är iallafall en tjej som är i mitten av tonåren som är intresserad av shopping och träning. Shopping för mig är som killar, kollar gärna på de länge om de är nåt som faller mig i smaken haha. Två gånger i veckan dansar jag och resten av dagarna går jag på pass eller gymmar. Träning är nånting som jag prioriterar högt eftersom att jag mår väldigt bra av de. På fritiden tycker jag även om att jobba, jag är en väldigt social person som gillar att prata så jag tycker det är skönt och trevligt att träffa nya människor och det är ju ett plus i kanten att man tjänar pengar. De flesta som skaffar en blogg brukar skriva om vad man kommer få läsa om men helt ärligt så vet jag inte vad ni kommer få läsa om för att mitt liv är inte så strukturerat. Mitt motto här i livet är att alltid ha kul vilket gör att många tar mig som en väldigt oseriös person för jag skrattar åt de mesta men det är viktigt och ha kul och om jag ska ta nåt seriöst så måste de följa med något kul på vägen. De kommer inte alltid att vara massa bilder med citat och sånt men tyckte att de är bra att börja nånstans så börjar med bilder på citat sen tar jag väl steg för steg helt enkelt.

Här svarar jag på 3 frågor som jag tänkt ut.

Vad är ditt mål med bloggen?
Jag vet inte riktigt om jag har något mål med att blogga just nu för de är ju någonting nytt och jag vet ju inte om folk kommer att fortsätta läsa men jag vill väl att folk ska hitta hit till min blogg och känna att det finns något i min blogg som intresserar dem.

Varför skapade du bloggen?
Jag skapade bloggen pågrund av att jag tycker att det är kul och läsa om andras liv eftersom att man kan få sån livs inspiration av vissa människor och har alltid tyckt att det verkar vara spännande att driva en blogg så jag bestämde mig för att jag ska också testa.

Har du något speciellt budskap med bloggen?
Nej jag har inget speciellt budskap förutom att man ska alltid leva livet och ha kul!

Hoppas att ni kommer att fortsätta att läsa och har ni någon fråga är de bara att kommentera! Kram <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments