View tracker
View tracker
View tracker

Igår hade en av mina vänner taco kväll hemma hos henne vilket va super kul, var där till runt nio o sen drog ja hem och va med familjen.

Likes

Comments

Höstlovet började med en chillkväll hemma hos mig med några vänner. Sen finns det massa annat planerat under veckan, super kul!

Likes

Comments

På bilderna ser ni mitt nya armband som jag köpte igår när jag var i Göteborg, enkelt och super snygg som passar jätte bra till min klocka som också är från märket Marc Jacobs.
Fastnande mer för den gamla modell på Marc Jacobs armbanden. Dom nya som har kommit in var super fina, men själva märket var super litet och man såg det inte så mycket haha. Men
jag är super nöjd och kommer nog använda armbandet väldigt mycket!

Likes

Comments

Kom hem för någon timma sen, har haft det super kul och bra i Jönköping. Älskar den staden och vill jätte gärna flytta dit, går det enligt mina planer så flyttar jag dit efter studenten. Ska snart städa mitt rum, packa upp sakerna från Jönköping och Göteborg, sen bara ta det lugnt.

Imorgon blir det ingen skola för mig då jag har studiedag, brukar bara ligga i sängen och inte göra något, men denna gången blir det att plugga.

Likes

Comments

Grym dag i Göteborg, massa shopping god mat och grymt sällskap. Är fortfarande mätt efter all mat vi åt idag. Mat buffén var för mycket, men ångrar inte att jag åt så mycket hahaha. Just nu sitter jag och min släkt hos mormor och har det super mysigt. Vet inte vad vi ska göra imon, men vi hittar säkert på något kul, uppdatera mer imorgon, Ses då!

Likes

Comments

Just nu har vi tagit en pause från all shopping och sitter på ett café som heter Le Pain Francais, super fint och mysigt ställe. Vi åker hem till Jönköping sen runt halv 7, har fått med mig en hel del, bland annat ett super snyggt smycke från Marc Jacobs.

Likes

Comments

Har inte gjort ett inlägg sen igår, för jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, but just nu sitter jag i bilen och är påväg mot Jönköping med mamma och min syster. Vi kommer vara där tills på söndag, men vi åker till Göteborg tidigt imorgon för en lång shopping dag, längtar.

Men nu ska jag lyssna på musik tills vi är framme, ska försöka uppdatera mer sen när vi är framme!

Likes

Comments