Header

Nu är det ännu en gång helg och det betyder jobb, jag ska jobba båda lördag och söndag vilket inte är så jätte skönt eftersom jag verkligen behöver vara ledig och bara bli klar med allt jag har, men men jobb är jobb.

Veckan har varit bra, har inte bara varit i skolan och sen åkt hem utan hittade på lite saker då och då, vilket är super kul, speciellt när det har varit så fint väder dom här dagarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg och det ska bli så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Skolveckan har varit bra, men har fått så mycket läxor så kommer ha fullt upp dom här dagarna.

Likes

Comments

För en vecka sen så var det 100 dagar kvar till studenten och det firande jag och alla andra studenter, vi hade det super kul! Vi åkte till en tjejkompis och hade lite "Förfest" sen vid 11 tiden drog vi till Bogrens för Hög musik och massa dans!
Inte långt kvar nu!!!

Likes

Comments

Massa inlägg nu på en gång, men orkar ibland aldrig lägga upp något så jag sparar på massa bilder sen så får ni allt på en gång!

Dom här bilderna är från i söndags då jag, mina systrar och min kusin åt i Skövdes godaste restaurang!

Likes

Comments

För någon vecka sen åkte jag och min syster till Göteborg för en shopping dag, vi hade det super mysigt och jätte kul!

Likes

Comments

Köpte två stycken "kostymbyxor" från DM Retro någon gång i december och har inte kunnat använda dom på ett tag nu för att det varit så kallt, men nu har ju solen börjat tittat ut och då jag haft chansen att använda dom, passar nästan med allt. Har inte så bra bilder på dom men dom är super sköna verkligen, känns som mjukisbyxor hahah
Love Love Love

Likes

Comments