Jag och mamma åkte till Jönköping i fredags och kom hem idag vid tre tiden, mamma och moster skulle på någon middag med några vänner, så då åkte jag och mina kusiner in till A6. Senare mot kvällen köpte vi lite gott och gick hem och kollade på en super bra film som heter Side effects.

Lördag:
På morgonen åkte ja mamma och mosters familj till min andra kusin för äta frukost där, vi pratade och hade det jätte bra, så morgonen var super mysig.

Senare vid 1 tiden åkte vi tillbaka till Skövde, och sen dess har jag bara legat i sängen och kollat serie, och det tänker jag göra tills ja somnar. Imorgon blir det jobb på morgonen, så de är skönt att vila nu under kvällen så man orkar gå upp tidigt imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nya snygga naglar av bästa Beautybyalexs

Likes

Comments

Nyår firades med pappas släkt, allihopa sammaledes i en lokal här nära oss, vi hade det super kul med mycket dans, god mat, och massa massa skratt!

Jacket:Chiquelle/Dress:Nelly/Shoes:Nelly

Likes

Comments

Älskar någon hörlurar lika mycket som mig eller Hahaha??, tappar alltid bort mina eller så förstör jag dom, alltid något sånt. Men nu ska jag hålla i dom här och inte förstöra dom, speciellt inte nu när dom är i min favorit färg, Såå snyggaaa😍

Finns att beställa på Nelly.se

Likes

Comments

Likes

Comments

@Beautybyalexs

Likes

Comments

Jag lever, men det ända jag gör om dagarna är att vakna gå till skolan jobba komma hem och sen sova, sen börjar det om igen. Så allt är stressigt men det blir nog bättre mot december månad då har vi jullov och allt kommer skickas in så man inte behöver tänka på något.

Likes

Comments

Det blev en sen middag på den nya restaurangen i Skövde, Brooklyn burger. Åkte dit med mina systrar och mina två kusiner för att fira min lilla syster som blir 16 år imorgon, super mysigt ställe och goda hamburgare!

Imorgon blir det plugg och jobb senare på dagen, sen så ska vi fira min syster med tårta och presenter.
Hur vacker är hon inte eller? JAG DÖR!

Likes

Comments

Likes

Comments