Header

Nu är vi alltså inne på de 7:e avsnittet, finalen är fett nära!
Vid det här laget så var jag så sjukt irriterad över att vi kommit så långt in i tävlingen och det fortfarande fanns 3 personer som inte kommit in i huset än. Så när Krista FINALLY kom in med alla 3 så vart jag ööööverlycklig.

Vaktar orten.

Man försökte snabbt bygga en bild av hur farliga de kunde vara i tävlingarna. Christian verkade fett obrydd och chill, älska hans personlighet efter 1 min, men han verkade inte vara något hot. Alexandra påminde om mig, fett social och bjuder på sig själv sånt diggar jag! Man märkte att hon hade viljan och verkade ha ett starkt psyke. Jessica framstod som väldigt snäll och oskyldig, men sånt väcker direkt varningsflaggor hos mig, de kan vara farligt haha. Sen såg man ju henne som de största hotet av de 3 då vi visste att hon var ex elit gymnast.


Utmaning - Save the bus driver.
Jag & 4 utmanare känns osafe. Blir det duell (99.9%)
är jag i risk zonen.

ok first of all, chocken som uppstod när Jessica valde mig till sitt lag, fattade inte riktigt varför då och inte nu heller. Antar att hon ville ha en svag ordinalare i sitt lag som de kunde ta en duell mot, annars vetteefan haha.

Utmaningen idag var egentligen inte läskig alls om man tänker tillbaka på vad vi fått göra innan, så utmanarna fick en mjuk start, skönt! Båda lagen fick placera ut vilka 2 som skulle vara utanför bussen, jag drog mitt snäll-kort och sa att vi skulle lägga Umit utanför, stackarn hade haft problem med att simma under, jag med! Så de var snälla tillbaka, de där är kärlek!
Allt som allt gick det bra för vårat lag, förutom att vi gjorde det i slowmotion, men vi klarade det iaf allihopa och bara det gör en så jävla glad. Fan jag minns känslan när vi klättrade upp på bussjäveln, de va svin högt och om du skulle råka ramla åt sidan så var det asfalt där (!!!) så jag hade grov panik för att ramla ner minns jag hahahh.
Att vi skulle förlora var inte något som kom som en chock direkt, det var ganska väntat. Men när Frida säger att det är 2 som ska åka hem fick jag en fucking klump i magen, jag ville inte åka hem såklart! Vi får också veta att vi kommer att tävla i lag och man ba DRIVER DU ?! Heeellll no.

Fick reda på av Krista vad duellen skulle handla om, och såklart så var det vatten - min 2a värsta fiende här. Samtidigt som jag var sjukt arg för att man skulle tävla 2&2, och någon annan kunde vara min biljett hem till Sverige, så kunde jag lika gärna varit den. Vi hade majoriteten av röster inför cermonin, alltså kunde jag fått flest röster och valt Patric, men jag ville inte det, att ha på mitt samvete att jag skickar hem en människa bara sådär, nej fan. Så vi fick köra lite annan taktik denna gången, det enda som jag & de andra gjorde dagen och timmarna innan cermonin var att pumpa in i de andras huvven att " Väljer ni Bella kommer ni garanterat åka hem! " - Planen funkade thank God, mycket sanning ligger i de, men vi pepprade på lite extra. När man väl fick se utmaningen så visa det sig att Alex och Christian gjorde rätt val.

Första gången som vi inte hade full kontroll över cermonin, skit nervöst. Jag var nästan helt övertygad om att Alex skulle välja mig. Jag tänkte att någon skulle ta allt vårat tjat om hur dålig jag är i vattnet som att vi ljög och att jag egentligen var skit grym, men nu i efterhand så har de nog märkt att det var sanning vi talade muhahah.

nervös nervös nervös kommer skita ner mig nervös nervööööös och sen LYCKA!


Som Jelena sa,
- Våran plan gick igenom så nu ska de firas !!!!

Duell.
Dagens duell var inte läskig för fem öre, det påminde lite om en mild drowning cage, bara att man inte satt fast och man visste exakt hur länge man skulle gå under vattnet. Det här var mer ett " hur starka lungor har du"-test.
Det var dock jävligt intressant och spännande att kolla på, man fick se hur långt folk pushade sig själva.

Vill börja med att säga att Patric, fyfan vilka jävla lungor den här snubben har, han gjorde nästan de omöjliga. Detta sparades långt in i huvvet inför kommande tävlingar, han kan fucking andas under vatten den jäveln hahah. Sjukt imponerande! Alex, Christian och Jessica kämpade på riktigt bra dom också, och gjorde en jävligt bra insats, speciellt Christian som hade riktiga problem med vatten, krigare!
Helt ärligt så hoppades jag inte på att nått speciellt lag skulle vinna, hade ingen direkt favorit sådär, men killarna förtjänade lätt att gå vidare med tanke på deras insats, good job!

Rent allmänt vid den här tiden under inspelningen. Så var jag eeeextremt misstänksam på Jelena. Jag hade en fett dålig magkänsla, och massa springande & viskande hade börjat mellan henne och Patric, kanske spelade dom tillsammans? Det var min misstanke. Jag mådde så jävla dåligt, kände mig så osäker hela tiden. Jag var fortfarande helt inställd på att få ut så många utmanare som möjligt, var hon och resten fortfarande på samma spår ? Eller har folk börjat få kalla fötter nu när vi är så nära finalen ? Det återstår att se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När vi satt och väntade på Stefan så tror jag att alla misstänkte att han skulle välja in Patric, han var den starkaste utav de som var kvar. Så rätt vi hade. Det man inte kunde vara helt säker på var om han skulle göra rättvist mot oss andra, och det svaret vart ett big no no, han valde att hålla tyst om kommande utmaning till resten av gruppen, något som vi aldrig gjort tidigare. Nu har spelet börjat på riktigt.
Där kommer Patric, de kan krakulera.

Stefan - Kommer behålla informationen för mig själv!
Jag - U SERIOUS?


Utmaning - Under water relay.
Denna gången var det alltså första gången som vi åkte mot en tävling och inte hade nån aning om vad vi skulle få göra, tro det eller ej men vid de här laget var vi så avrubbade så man orkade inte ens bry sig, det spelade lixom ingen roll längre. När Frida berättade vad vi skulle göra så kändes det typ som en rolig stafett gren, bortsätt från de där jävla tunnlarna.
När lagen valdes så vart ja fett lack, jag hade inte fått några bra vibbar av Patric vid det här laget och Stefan hade inte direkt visat något som gjorde honom pålitlig. En sak till som fuckade mitt mojo den dagen var att under tiden som vi väntade på de andra laget, så säger Jelena att om vi skulle förlora, så skulle hon välja mig in till en duell, WTF ? Vad hände med Chesko? Kändes inte bra, min tillit till Jelena har under hela den här resan gått upp och ner från dag till dag, men denna dagen så visade det mig bara att min magkänsla stämde kanske stämde iaf.

Jag vart fett irriterad då folk kom in i min klocka, luften var redan i princip slut så att två simmade runt och andades där inne gjorde mig fett stressad. Shit så otrevlig jag vart hahahh! I stunden hade jag helt glömt bort att man fick tidstillägg om någon simmade ut ur klockan.
Fett stolt över mig själv, och alla andra i båda lagen. Umit imponerade som fan på mig, han tog en revansch mot vattnet.

Krista gjorde nog så att hela Sverige höll andan igår, så äckligt att kolla på.

Jag kommer ihåg att när Frida berättade vilka som vunnit, så vart jag så jävla ledsen. Ännu en gång skulle någon av oss orginalare få åka hem, minns den känslan så jävla väl, men att det skulle synas på TV trodde jag inte. Kunde inte fira denna vinst över huvud taget.Detta var våran första slutna röstning, jävligt spännande att få se vem som röstade på vem, och om alla var ärliga på plats. Denna cermoni var fett jobbig för alla.. Krista hade tidigare sagt att vi skulle rösta på henne pga. hennes prestation, och att hon skulle välja mellan Daniel och Gustav då de inte gjort någon duell. Ingen kunde bestämma sig för vem som skulle ta duellen, så grabbarna tog ett mynt, och körde på ödet. Gustav fick krona och skulle bli vald av Krista.
Efter lite funderingar från Kristas håll så berättar hon för oss att hon ångrat sig, hon vill inte gå in i en duell. Fan nu vart allt knas, hur ska vi göra nu ? Vi har tidigare sagt att den som inte tagit en duell mot en utmanare ska göra de, om chansen finns, annars går vi på prestation. Så det är lite blandat för vad som är rätt och fel då deras lag inte hade någon utmanare, fan nu blir de knas, speciellt för mig som står Krista så jävla nära. Det kändes som att chesko då i stunden höll på att falla isär, det Jelena tidigare sagt till mig under tävlingen och mina funderingar kring om Daniel och Jelena hade en pakt vid sidan om, jag var förvirrad. Även fast det tog emot som fan, så valde jag att rösta baserat på prestation.
Jag minns att Krista kom till mig ensam, och berättade att hon ville välja Daniel istället för Gustav, och jag vart inte chockad. Vad jag märkt från Krista så är hon väldigt modig, och rättvis, så att hon känner att hon vill åka hem mot den starkaste är för mig jävligt coolt. Men hon presterar bra under press den här bruden, att hon skulle skicka hem Daniel hade nog ingen räknat med.

Så jävla känslosamt, två personer som man har kommit fett nära och vart med varje dag dygnet runt tävlar mot varandra. Så jävla jobbigt. Krista kämpade vid mållinjen ett bra jävla tag, vi skrek o skrek o skrek men hon hade ingen kraft kvar, så jävla sjukt att det bara krävdes ett sista drag, men att man är så slut så man bara hänger där. Känslosamt.

Det var inte roligt nånstans att Daniel fick lämna, även om jag hade mina misstankar angående honom så var han alltid en av dom man kunde räkna med om man ville ha ett pepptalk, han är en jävel på att tagga folk och ge en adrenalinkickar så att han jobbar som PT är helt perfekt, haha! 


Den här kvällen mådde jag bokstavligt talat skit, Gustav fick stå ut med säkerligen 1 timmas snack ute på balkongen. Jag litade inte på någon förutom han och Krista längre. Jag kunde inte smälta att Jelena hade mig i tankarna om de skulle bli så att vi förlorade, vad hände med att köra ut utmanarna? Fuck de här med Chesko kanske kommer gå åt helvete..

Likes

Comments

Nu har halva tävlingen passerad, avsnitt 5! Så när man sitter och väntar på Umit som är inne i Valvet så förväntar man sig nästan att nu jävlar kommer alla deltagare komma in samtidigt, de är fett sjukt annars. Men nej, Umit har med sig 1 utmanare och denna gången så var det Stefan.

Mitt första intryck av Stefan var att han verkade väldigt stark och säker i sig själv, en jävligt tuff motståndare med andra ord! Det man inte kunde avgöra var om han var en ärlig person eller inte. Vid det här laget hade jag svårt att lita på många i min omgivning, man hamnar som i en liten bubbla och omvärlden, allt hemma i Sverige, har typ slutat att existera. Sen får vi inte glömma den här stora frustrationen om att halva tävlingen är över, och det är fortfarande 4 utmanare som inte kommit in i tävlingen än, när fan ska de komma in? De kan inte mena på fullaste allvar att 1 person ska komma in och komma direkt till final typ, fan helt jävla sjukt.

Utmaning - Trap door drop.
Stå på en fall lucka 14m över havet, falla ner helt random.

Många av er har frågat mig vilken tävling som var värst, jag kan med handen på hjärtat säga att hittils var det denna! Jag är fett fett fett höjdrädd, sen har jag typ ett litet kontroll behov på det, så när Frida säger att man inte vet vem som ramlar så fick jag ännu mer panik.

När vi gick igenom säkerheten så började jag få panik på riktigt, jag började gråta och tänkte att jag skulle skita i allt. Grabbarna peppade upp mig tillslut och jag kände mig fett redo!
När vi vart upphissade så satt jag och försökte intala mig själv att det inte var sååå högt egentligen, jag minns att jag satt och stirrade på lyftkranen som hissade upp oss och tänkte *de är lugnt, de är inte så farligt, de är bara några meter".
När vi fick ställa oss på fall luckorna så började hela kroppen att skaka och man kände hjärtat typ i halsen, jag ville att min lucka skulle vara kvar till sist, då fick jag åtminstone kontroll på läget och skulle då få veta när jag ramlade ner, såklart blir de tvärtom, jag föll först, vilket nu i efterhand kändes ok också för då hann man inte att bli sådär super rädd.
Allt som allt tyckte jag att vårat lag gjorde bra ifrån sig, Umit gjorde bra ifrån sig enligt mig tro det eller ej! Tänk er att människan tidigare aaaaaldrig ens hade kunnat simma i havet, bara att ta de steget är stort, sen att man blir helt desorienterad och hela kroppen stelnar till av panik och att folk ska säga att han gjorde det med flit för mig är jävligt respektlöst, man ser hur han kämpar mot sig själv, men men. Jag gjorde också en liten miss i mitt fall, man skulle ju hålla ihop armar och ben 'mycket viktigt', så vad gör Bella? Särar på benen, ahahhaha. Asså jag var i sån panik innan fallet så min kropp och hjärna funkade inte, så jag landade helt fel, vilket har lett till ryggont fram tills idag. Men jag är glad iaf, det kunde ha slutat värre.

Vårat lag förlorade, nu var det bara att tagga inför cermonin.

"AAAAAAAAAAAJJJJJJJJJ MIN RYYYYYYYYGGGGGGGGGGGGGGGG "

Cermoni.
Som vanligt så samlades alla i Chesko för ett snack. Som vi tidigare sagt - ' Den som frivilligt tar en duell mot en utmanare, har gjort sitt'. Detta fick vi alla välja på, om vi ville vara med eller inte, Alla var med på detta, ALLA.
Om vi nu skulle gå efter de vi tidigare kommit överens om så logiskt sätt var det Alexanders tur att ta denna duell, och det var ok för honom. Det enda 'kravet' Alex hade var att han inte ville säga öppet att han bett om våra röster, utan han ville göra lite drama i Tv rutan. När Alex började gråta och säga att han inte kändes som en del i gruppen vart alla helt chockade, jag fattade ingeting men tänkte inte så mycket mer på det för sen i efterhand var dynamiken i gruppen precis som vanligt och han sa fortfarande att det endast var för att göra lite 'bra TV'.

Nu i efterhand förstår jag lite varför allt uspelde sig som de gjorde... Jag reagerade i ett tidigare avsnitt på Alex ord, 'jag kör mitt egna race', det har han inte alls gjort. Han har alltid spelat med oss orginalare för att köra ut utmanarna. Att han började gråta, och påstår bland annat att han inte känner sig som en del i gruppen, är en ensamvarg osv osv är för mig väldigt chockerande och gör mig besviken, i avsnitt 3 nej men då dög det minsann att vara en pakt människa när JAG tog en kula för Alex och frivilligt tog duellen så han slapp, ok jag kan ta de här med att vi ska göra lite spänning för tittarna, men måla inte upp oss andra som onda människor som haft våran djävulska plan medans du är helt oskyldig det för mig är väldigt fult. Idag förstår jag att han under inspelningstid tänkte mycket på hur han ska framställas på tv, han lyckades.
En fråga till alla er som ännu en gång säger 'vuxenmobbning' , om Alex är så oskyldig och kör rättvist, varför valde han då Stefan som presterade bäst och inte Umit? Mmm precis, det hänger inte lixom ihop.


När vi satt på bussen och skulle åka mot inspelningsplatsen var jag skit nervös, Alex fick inte förlora, tanken på att Stefan skulle få kontroll över spelet var skrämmande. När vi fick höra att de skulle 'begravas levande' i en kista så vart det blandade känslor för alla, jag förstår till 100% att detta inte är lätt för någon som är klaustrofobisk, själv hade jag gjort det men vettefan hur bra de hade gått med tanke på att de börja köra in massa vatten, de där va knas.
Vi stod och väntade o väntade, de kändes som en evighet där ute bland alla kaktusar, en minut kändes som en evighet! Plus att det var feeeeetttt varmt av att bara stå där så jag kan tänka mig hur instängt de måste vart i kistorna.

Umit hade koll på tiden, så vi visste att nu har 10 minuter gått, den som knackar först har vunnit. Det var lite svårt att avgöra vem som var först för de var nästan exakt samtidigt. Men jag hade mina misstankar på att Alex hade förlorat, fan.
När Frida berättar resultaten så skriker Alex ut i ren frustration, och börjar gråta. Stackarn, asså mitt hjärta gick sönder, han vart så sjukt besviken, och jag förstår honom, det handlade bara om nån sekund. Grymt gjort av båda grabbarna, de där var inte enkelt.

" Neeeeeeeeejjjj Alex åkte ut-minen "

​Jahoppp, nu visste vi att de skulle bli lite ändring, Stefan skulle få gå in i valvet, de här kommer inte sluta bra alls. 
 Men vi var fortfarande starka som grupp och kände oss på topp, förutom x antal skador hah men de läker med tiden, nu var de bara att ställa in sig på krig! 

Likes

Comments

weyy weyy då hade min tur kommit! Att få gå in i valvet för första gången var både roligt och nervöst. Även fast det gått till på samma sätt varje gång någon fått gå dit så kunde man endå inte vara 100% säker!

Vad jag tycker så framstår det typ som att jag kör mitt egna race och går Chesko bakom ryggen, HELL NO vill jag svara på det! Visst jag gick emot strömmen och valde in en stark istället för en svag, varför? - Jag tänker långsiktigt! Tar man in svaga och kör ut dom tidigt så slösar vi våran energi och kraft på dom, så varför inte ta in starka medans vi själva är som starkast? För tro mig det var inte direkt nån rehab för kroppen att vara där! Brist på sömn, ingen direkt vila utan man körde 100% under hela dagen och sen alla skador man fick på köpet. Att jag valde Nico till mitt egna lag, det var ett Chesko beslut + att hans lilla info video kändes jävligt ärlig och positiv! Fick en känsla av att han var en jordnära kille, och jag tror jag hade rätt i det. Jessica kändes för 'tränad' på sitt snack, hon var inte så avslappnad och man kunde inte direkt läsa av om hon var chill eller inte, i slutändan så är jag iaf nöjd med mitt val att utmanare.

Lag uppdelning.
Frida sa bokstavligt talat ' det är bra att ha med små och smidiga i laget ', vad gör jag? Jo jag väljer Daniel iaf hahah alla ba 'wtf håller hon på med är hon helt efterbliven', men min magkänsla sa till mig att inte lyssna, i alla tidigare utmaningar har det alltid vart positivt att ha med en fysiskt start person! Hade jag rätt? JAA! Om man bara hade lagt någon annan i liksäcken, så de fick jag ju äta upp sen iaf..
Anledningen till varför jag la Alex som lagkapten i det andra lagen, ja asså helt seriöst så hade jag kunnat välja vem som helst till lagkapten men Alex ville, så vi lät han. Ingen payback alltså.Utmaning - Body bag
3 ska bära med sig 1 i liksäck igenom en bana under marken, hitta nyckeln och sedan kistan.

Informationen jag fick om utmaningen i valvet sa oss verkligen ingeting om vad vi kunde förvänta oss. Som vanligt så berättar Frida vad hela grejen går ut på, och sparar sin lilla detalj till slutet. Jag har verkligen inte problem med att vara instängd någonstans, det har aldrig skrämt mig. Men jag förstod direkt att om jag skulle ligga i den där liksäcken så skulle jag få fett med problem! Innan vi drog till Malta fick alla gå igenom hälsotester, redan där fick jag höra att mina lungor skulle vara ett hinder för mig. Reglerna för denna utmaning var att om någon skulle bryta så var det inte tidstillägg som det vart innan, neeehej denna gången så skulle det leda till att motståndarlaget vinner oavsett tid! Den enda som kände sig 100% säker på att han skulle klara de var Daniel, så jäääävla typiskt den största av dom alla, 117kg tror jag han vägde FUCK LIFE! Men vi hade inget val, hellre att klara banan än att ge upp.

Finns inte så mycket bildmaterial från denna utmaning det var så mörkt och otydligt, men ni ser ju att de va jävligt tight iaf.

Meningen var att Frida skulle guida oss fram till nyckeln och sen vidare till kistan, det ingen sa var att hennes vägbeskrivningar kanske inte var 100% rätt hela tiden! Haahah vi höll fan på att bli galna ett tag, hon sa vänster - vi gick vänster men det var en återvändsgränd, så jaaa detta var inte lätt för oss och speciellt inte när vi var tvungna att bokstavligt talat släpa med oss Daniel överallt. Efter ca 1h var vi klara, även fast vi gjorde de på dubbelt så lång tid som de andra så kan jag med handen på hjärtat säga att jag är sjuuukt stolt över att ingen gav upp, utan vi kämpade verkligen till slutet! Precis så ska det vara!

Helt förstörd.

'varför tvinga jag inte in Umit i liksäcken-blicken'
Cermoni

Chesko säger -
Har du frivilligt ställt upp på en duell,
så har du gjort ditt!
Om det inte går, så går vi efter prestation.

Eftersom att jag frivilligt tog den senaste duellen så stod valet mellan Umit och Daniel, vem har störst chans mot Nico? Umit släppte en fucking chesko . Han ville ha våra röster. Även fast jag visste att alla skulle rösta på Umit, även jag själv så vart jag super känslosam. Fan man har kommit dessa så jävla nära under en så kort tid, allt man får göra tillsammans det går inte att beskriva med ord. Tanken på att Umit skulle få åka hem kändes inte bra, speciellt inte när jag var lagkapten för jag tog på mig stor skuld för våran förlust, så han var tvungen att klara de här han hade inget val!
Duell - Tourch of the mumie.
Du ska brinna, springa och tända eld på mumier.

När Frida berättade om duellen, wooooow seriöst nu har vi kommit upp till en helt annan nivå, it's gettin serious. Alla var i chocktillstånd! Kan inte ens föreställa mig hur Umit och Nico mådde, de måste mått skiiiiiit.
Även fast denna duell gick väldigt snabbt, så kändes de som evigheter alltihop. Man var så nervös för deras skull! Jag kommer ihåg att man typ kände hjärtat upp i halsen.

Nervositetens mamma innan de skulle sätta igång. Fan jag tror inte jag har sett Umit så allvarlig tidigare, inte så konstigt kanske. Jag var fett orolig för att Umit skulle åka hem, Nico springer garanterat snabbare tänkte jag! Det som räddade Umit var hans fucking skillzzz i att tända på mumierna, han stannade inte upp lika länge vilket ledde till att Umit vann med 1.5sekund! Thank God! Det var tråkigt att Nico fick lämna, han var en glädjespridare.... meeen

The 7 originals is still standing strong!
3 out 5 to go!

TEAM CHESKO!

Allt som allt om hur jag mådde här och då, det var väldigt upp och ner för varje dag. Den där pakten som hände första veckan mellan mig, Krista och Jelena hade bara försvunnit i luften, nu var det team chesko som gällde. Men jag var fortfarande skeptisk till om jag verkligen kunde lita på alla fullt ut. Vissa dagar mådde jag skit, kunde sitta och gråta i en av hängmattorna bara för att släppa ut lite känslor, eller prata med Krista & Gustav, de var de 2 som jag kände att jag kunde lita mest på. Meeen tillit är något man ska göra sig förtjänt av, så ni får se i fortsättningen om det bär eller brister fuckkkkerrrrrrrrs!!

Likes

Comments

Nu var det dags igen, Jelena var inne i valvet för att hämta en ny deltagare, eller kanske flera ? Man ville faktiskt ha in hela bunten på en gång! För om de fortsätter skicka in 1 och 1 hela tiden så kommer det sluta med att folk kommer få komma in efter halva tävlingen dvs. att de slipper göra 50% av vad vi andra fått stå ut med, vilket leder till att de glider in på en räkmacka.
Vid det här laget så hade Felizia insett att vi faktiskt var väldigt rak på sak, och delade all info vi fick med varandra, så Felizia bestämde sig för att göra samma sak, vara ärlig. - Det vi då visste var att utmanarnas plan var att komma in helt oskyldiga men i själva verket vilja köra ut oss, de hade paktat.
När Tova Sophia kom in som den nya utmanaren vart jag för det första skit förbannad för att de bara va en utmanare, och för de andra var jag på min vakt, ice. Vi hade redan bestämt oss för att vi inte skulle dela med oss av någon information som kunde hjälpa henne i tävlingen, vi ville skicka hem henne & alla andra som kom in.

Utmaning. Speed boat jump.

Samla poäng genom att hålla sig kvar på madrasserna, 2 åker på hög hastighet & 2 åker på super hög hastighet.

När Frida berättade om utmaningen, så tänkte många av oss att det skulle komma upp 'en liten detalj', man typ väntade på det, men nej, detta var de vi skulle göra! Faaaan så roligt helt ofarligt, men neeeej såklart av alla 8 deltagare så ska jag vara den som fastnar på linan... BAKSUZ. Kanske blir lite 2much info nu, men ska vara ärlig haha, jag fick köttsår på fiffi, och brännsår på låren, så ni kan ju fatta smärtan de va knas! + det var omöjligt för mig att ta mig loss pga trycket från båten, jag satt bokstavligt talat fast och slipade upp fiffi i värsta farten.

En kortare intervju angående händelsen + en video hittar ni på länken under.
http://www.corren.se/nyheter/motala/det-kunde-ha-slutat-varre-om4612901.aspxJahaaaappp, vårat lag förlorade och jag vart inte chockad då ingen av oss klarade det, de va sååååå jävla svårt ni fattar inte! Fyyfan. Måste ge en big shoutout till Jelena, den enda som klarade det omöjliga! Sjuukt grymt!


Cermonin.
Inför cermonin så var det jävligt mycket snack om vem som passade bäst för den här duellen, beskrivningen var 'märker, klaustrofobi & kryp' , jag var väldigt snabb med att påpeka att jag, mörker och kryp funkar inte! Tydligen så kände Alex samma sak, och Krista fanns inte ens med i någons tankar att hon skulle gå in i ännu en duell. Det stod alltså mellan mig och Alex, och tillslut så släppte jag en fucking chanz, it's chesko tiiime!! Jag bad alla andra att lägga sina röster på mig, jag var helt inställd på att gå loss, oavsett vad det var.

Valet av duellant var inget jag tvekade på för 1 sekund.
Duell - Tube of terror
Ta sig snabbast igenom röret med tvångströja, liggandes i lera/kvicksand.
Beskrivningen Jelena såg innehöll kryp för Danmarks modigaste hade det, och vi fick samma bild på displayen av misstag, de bryter mot svensk lag har jag för mig. TUR FÖR MIG!!!

När vi stod och lyssnade på Frida, tänkte jag hela tiden ' hon kommer fylla den med kackerlackor, ormar, spindlar, skorpioner ' så jag var SKIT NERVÖS! När den lilla detaljen var att vi skulle ha tvångströja vart jag överlycklig, det här har jag absolut inga problem med WOHOOO LET'S DO THIIIS! Jag var så jävla taggad, de kändes som jag gick in i ett krig mot min största fiende. Samtidigt som jag var 99.9% säker, så var jag självklart nervös samtidigt! Tova Sophia har större och starkare ben än mig, så tanken fanns där att jag kunde förlora pga att jag inte har tillräckligt med muskler! meeeen viljan tog över, jag fucking gjorde det ! 2 out 6 to gooo!Visste inte att jag, Izabella Andersson Acimovic kunde bli såhär fokuserad, nååånsin!
iskall, let's do this. så jävla klockrent ahahh.

Så lycklig men samtidigt inte, haha! Jag fick lite panik efter jag ringt i klockan, fick så jääävla svårt att andas.
Plus när man fick se Tova Sophia kämpa in i de sista och bryta ut i total panik, tyckte så synd om henne.

Så sjukt glad. obeskrivlig känsla.

En annan sjuk nice känsla var ju att Kristiiish fick komma tillbaka, made my fucking day!
Tack för all support, blir så jävla glad!! Det hade behövts under tävlingen, hade gjort mig så mycket starkare!
P&K !!


#teamcheskoLikes

Comments

Denna dagen startade som vanligt, kaffestund med Krista på morgonen, frukost med alla vid poolen och en massa synkande. Våra spekulationer angående andra deltagare fanns fortfarande där, vi kunde nästan vara 99% säkra på att det fanns andra där ute, det blev nästan bekfrätat en kväll när några av oss tog en spontan promenad utanför Selmun palace. Vi hann att promenera i ca 10 minuter innan vi blev typ omringade av 4 bilar, några ur produktionen sa att vi absolut inte får lämna hotellet då det finns risk att något händer. Då tändes den där lampan ' ahaa de är rädda att vi ska träffa på de andra '.Vi hade såååå rätt, när Krista kommer tillbaka från valvet har hon med sig en utmanare, Felizia. Vi misstänkte som sagt att detta skulle hända men vart endå skit chockade. När vi hade filmat klart den scenen så gick alla upp till vårat gemensamma vardagsrum på Selmun. Vi visste nu att det fanns totalt 8 utmanare, Krista berättade det hon mindes om alla men vi ville ha mer information, då vände vi oss till Felizia, stackarn vart bombad med frågor. Jag visste inte om det var strategiskt eller ärligt av Felizia men hon kunde inte säga så mycket egentligen om hur farliga/ofarliga de var i tävlingssammanhang, det var mest bara personliga grejer. Om någon tex var atletisk/muskulös osv, det hjälpte oss lite att kunna avgöra om personen var stark eller svag.Utmaning, The walk of death.
4 i varje lag. Ta sig igenom en 'vatten-hinderbana', 3st i tvångströja och 1 utan.

Idag var jag skiiiit taggad på att få ta revanch från senaste utmaningen, nu ville jag bara bevisa för alla andra och speciellt för mig själv att jag klarar av de här. När det var dags att utse lagen, så var jag skit nervös. Jag ville inte bli vald av Felizia, då jag ansåg att hon var en svag spelare. Såklart så valde hon mig, vart dock fett chockad då jag trodde jag skulle bli vald sist, haha.

Under tiden som det andra laget körde, så satt vi 4 en bit ifrån. Jag var den som hade mest panik. Oron över att fucka till det fanns kvar från senaste utmaningen, och sen insåg jag snabbt att shit, jag kommer verkligen få problem här. Jag fattar inte huuur det är möjligt, jag är 23 år gammal och kan fortfarande inte hålla andan under vattnet, men that's life. Så min oro var ju såklart att om jag nu ramlar i, så kommer jag direkt att kvävas då jag kommer svälja massa vatten, KNAAAS!! Jag hade mitt lilla psykbryt nånstans på Maltas torra öken omringad av kaktusar och sand, men sen fick jag som nån sjuk adrenalinkick och tänkte att nu är de fan dags att sluta bitcha och bara gå all in. LETS DOOO DIIIIS MF!

Dreamteam vs The underdogs

Till alla er som tänker att äschh de där var ingeting, trust me, det var nånting! Känslan av att inte kunna använda dina armar när du ska ta dig ner för ca 3meters höjd är knas, känslan av att du ska balansera med fastbundna armar framför djupt vatten, är också fucked! Speciellt när du måste lägga 100% tillit till en människa som du inte känner så jätte bra egentligen. Det vart extra svårt för mig när jag stod mot väggen, och insåg att Alex var livrädd. Alex var våran 'räddare' och säkra punkt i laget, men att se han stå o darra som ett asplöv och stå helt paralyserad, kändes inte bra. Han ramlade i nån gång när han gick mot väggen vilket gjorde mig mer osäker. Jag hade inte kontroll över situationen, och inte Alex heller för stunden. Allt som allt, är jag så jävla stolt över allas insats! Felizia gjorde sitt bästa, vem som helst hade inte försökt sig på de där 2 gånger i hennes tillstånd, Alex samlade sig och tog kontroll över situationen, och klockrenast av allt var att jag och Umit fucking MAAAANGLA den där banan helt felfritt!Jag tror att hela den svenska befolkningen vart lika chockade som alla andra på inspelningsplatsen, men fan vi vann över 'the dream team', hhuuuuur asså hur?!. Vi hade vunnit och det kändes sjukt nice, tills man insåg att fan, nu kommer en av orginalarna att lämna, och en utmanare får vara kvar ?! Oh shit, detta kändes förjävligt.Cermonin
Jag la min röst på Krista, pga att hon var den enda som gav upp i sitt lag. Det var verkligen sjukt jobbigt för mig, även fast det inte hade gått så lång tid så kände jag sån stor tillit till henne, och hon var den jag kände att jag hade kommit närmast.
Innan så har jag aldrig haft några misstankar angående Alex, men efter denna cermonin tändes min varningslampa. När Alex la sin röst på Daniel så visade han ganska klart och tydligt att han inte spelar den rättvisa vägen, han kör sitt egna race, och tänker till sin egen fördel. Många sitter säkert och tänker att man själv hade gjort samma sak, ja det är ju en tävling och det finns bara 1 vinnare så man måste vara självisk också,visst de är sant. Men samtidigt är det så jävla osmart, för det visar bara på att han kanske är en lurig jävel som inte går att lita på, time will tell..

Duell - Escape car crash
åka i en brinnande bil rakt ner i vattnet, måste vänta med att ta sig ut tills ditt huvud är under ytan. Whatafaaaaaaaack..

Fyfan vilken hemsk duell, jag är glad att det inte var jag som satt i den bilen. Tror inte ni förstår hur hemskt det var att stå på kanten och bara titta ner på bilen och vänta på att deras huvven skulle ploppa upp. Båda tjejerna är hur sjukt jävla underbara som helst, verkligen fantastiska! Men denna dagen hejade jag på Krista. Som sagt, hade mest tillit till henne av hela gänget, och jag var fortfarande 50/50 på om Jelena körde fulspel eller inte.

Två starka tjejer i en duell, 5 sekunders skillnad, damn. Hade blivit ledsen oavsett vem som hade fått lämna, men det gjorde lite extra ont när det vart Krista. Allt som oroade mig i tävlingen fick Krista stå ut med varje morgon över 1 kopp kaffe innan vi väckte alla andra, så första morgonen utan henne kändes inte bra, buhuuu de kändes fett tomt.

Team Chesko.
I samma veva som Felizia kom in som utmanre, och Krista fick lämna så ändrades dynamiken helt i gruppen, Chesko bildades. Vi bestämde oss att tillsammans, som orginalgrupp alltid ska backa varandra! Finns det en utmanare i de förlorande laget, ska utmanaren alltid gå in i en duell!
Det var inget snack om saken från min sida, ingen ska få komma in i de här spelet utan att behöva kämpa och visa sig förtjänt av sin plats. Det kan låta lite hårt, dessa människor valde inte att vara jokrar, men förstå frustrationen av att de slapp tex The drowning cage, det känns så jävla orättvist mot oss som faktiskt vart med i helvetet sen dag 1.

Tack allihopa för allt stöd, komplimanger & kärlek, det uppskattas som fan! / SHMOOOOODAAAAA!!!!

Likes

Comments

Jag måste bara få bitcha ner min blogg lite idag.. Kanske vakna på helt fel sida men men ja köör.

Det finns mycket saker som jag älskar med alla tjejgrupper på Facebook, det är så jävla kul att kunna lära känna nya tjejer som faktiskt har passerat dagisnivån av att känna sig tvugna att ha bitch attityd, alla roliga live sändningar, och bara allmänt sprida glädje och ge varandra massa tips, Love it! Men som allt annat här i världen så finns det alltid negativa saker också och jag har börjat störa mig som in i helvete på detta.


' Redigera bort öronen & Näsan SNÄLLA '
Jag skojar inte när jag säger detta men man ser dessa inlägg varje dag, det har blivit en sån big deal att tjejer börjar ta betalt för att redigera ?! Jag personligen tycker att ahh visst redigera bort nån finne, göra fransarna lite längre och sån basic shit det funkar lixom, man ser ju fortfarande att det är DU, men det har fan gått över gränsen när man använder snapchat filter, redigerar bort de där jävla öronen och sen postar det på Instagram och på riktigt får folk att tro att du ser ut så, det är ju falsk marknadsförning, irriterande.


' Min vän frågar om testet är positivt eller negativt '
Dessa statusar har börjat minska, men ploppar upp då och då. För det första, om testet är lite otydligt, tror man att det drar mer åt ett håll bara för man postar de på Facebook? Är testet otydligt går man antingen till ungdomsmottagningen eller köper ett nytt test, logiskt tänkande. Sen tycker jag hela grejen med "min kompis frågar" är lite komiskt.


' Admin, moderator, helper, vaktare , kung, drottning, polis, FBI '
Jätte bra att människor tar steget att starta en Facebook grupp, jag menar absolut inget illa. Problemet som jag har märkt hos en del, tyvärr, det är att de börjar sväva bland molnen så fort de går lite bra. Varför ? Varför ska man höja upp sig själv och se ner på andra bara för du är admin, det påminner lite om när en polis har maktmissbruk.. Så snälla, bara för att du är medveten om att andra tjejer ser upp till dig, börja inte utnyttja det, stay humble.


' säljer stulna grejer '
Pekar inte finger på någon speciell individ utan nu pratar jag allmänt. Men alla dessa saker som säljs utav tjejer som blivit 'sponsrade' av olika märken osv osv, det är ganska genomskinligt att det cirkulerar mycket stöldgods i dessa grupper. Tyvärr så är det så, tro inte på allt som skrivs/sägs och speciellt inte på internet, snälla. Logiskt tänkande, varför ska ett märke som tex Loreal sponsra en tjej med 10k på instagram, det går inte ihop. Drar inte alla över en kant heller, men jag vet att det förekommer.


' De privata gruppchattarna '
Man ser så sjukt snälla och fjäskiga kommentarer på folks statusar från samma personer jämt och ständigt och tänker fan hon verkar va hur schysst och jordnära som helst, tiiiillllsss man ser vad som skrivs i dessa gruppchattar som finns inom vissa kretsar, falskhetens morsa säger jag bara. Folk släpper alltså överdrivet snälla kommentarer för att sen göra narr av de privat till sina internet-kompisar. Irriterande.


' Block '
De här när folk blir blockade utan anledning från en grupp, och får senare reda på att det var pga att man för 3 år sen raggade på Admins kusins brors kompis som var tillsammans med en tjej som gick i samma klass som admin, lär er skilja på 'business' och personligt, blockera de som inte följer era regler bara, Irriterande.


' A till F '
De här med att man ska betygsätta varandras utseende med A-F, snacka om en grov #tbt, känns som lågstadiet igen. För de andra, så tycker jag att alla människor är vackra på sitt personliga sätt, spelar ingen roll hur mycket man väger, hur lång man är, om man har långt eller kort hår osv osv, you all are beautiful. Så börja uppskatta er själva först istället för att lägga ner tid och energi på vad andra tycker.

If you don't love yourself how in the hell you gonna love somebody else can I get an AMEN ?!??!


 Edit - glömde lägga till detta med fejk profiler, de görs nya varje dag för att ni ska kunna snoka. TIPS TIPS !! gör de lite mer trovärdiga , man ser att de är fejk. IRRITERANDE!!! 

BTW snart är det måndag igen, avsnitt 2 av Sveriges modigaste. 21.00 på tv3 & viafree, missa inte!!

#tbt The drowning cage, när man höll på att drunkna..

Likes

Comments

Hej!
Det som hände i Stockholm, ufff vet inte ens vad jag ska säga, det är hemskt att det har gått så här långt. Mina tankar finns hos er, och jag beklagar sorgen för de som förlorat någon.
Vi fick information igår av våran pressansvarig att avsnitt 2 av Sveriges modigaste skjuts upp tills nästa vecka pga det som hänt, namnen på utmaningen/duellen är ganska känslig, så de blir så. Fint gjort av tv3.

En annan sak som jag ville yttra mig lite om, är duellen mellan Krista och Anne. Jag har hört/läst att enligt vissa så har produktionen/Krista fuskat. Tycker det är lite komiskt faktiskt! Man ser ju för fan att hon sitter ner med 100% av sin rumpa ?

Ja hennes lina ser jävligt spänd ut om man kollar på Annes, men ärligt så är det till hennes nackdel isåfall då den drar henne bakåt. Min teori.

Likes

Comments