Header

Denna dagen startade som vanligt, kaffestund med Krista på morgonen, frukost med alla vid poolen och en massa synkande. Våra spekulationer angående andra deltagare fanns fortfarande där, vi kunde nästan vara 99% säkra på att det fanns andra där ute, det blev nästan bekfrätat en kväll när några av oss tog en spontan promenad utanför Selmun palace. Vi hann att promenera i ca 10 minuter innan vi blev typ omringade av 4 bilar, några ur produktionen sa att vi absolut inte får lämna hotellet då det finns risk att något händer. Då tändes den där lampan ' ahaa de är rädda att vi ska träffa på de andra '.Vi hade såååå rätt, när Krista kommer tillbaka från valvet har hon med sig en utmanare, Felizia. Vi misstänkte som sagt att detta skulle hända men vart endå skit chockade. När vi hade filmat klart den scenen så gick alla upp till vårat gemensamma vardagsrum på Selmun. Vi visste nu att det fanns totalt 8 utmanare, Krista berättade det hon mindes om alla men vi ville ha mer information, då vände vi oss till Felizia, stackarn vart bombad med frågor. Jag visste inte om det var strategiskt eller ärligt av Felizia men hon kunde inte säga så mycket egentligen om hur farliga/ofarliga de var i tävlingssammanhang, det var mest bara personliga grejer. Om någon tex var atletisk/muskulös osv, det hjälpte oss lite att kunna avgöra om personen var stark eller svag.Utmaning, The walk of death.
4 i varje lag. Ta sig igenom en 'vatten-hinderbana', 3st i tvångströja och 1 utan.

Idag var jag skiiiit taggad på att få ta revanch från senaste utmaningen, nu ville jag bara bevisa för alla andra och speciellt för mig själv att jag klarar av de här. När det var dags att utse lagen, så var jag skit nervös. Jag ville inte bli vald av Felizia, då jag ansåg att hon var en svag spelare. Såklart så valde hon mig, vart dock fett chockad då jag trodde jag skulle bli vald sist, haha.

Under tiden som det andra laget körde, så satt vi 4 en bit ifrån. Jag var den som hade mest panik. Oron över att fucka till det fanns kvar från senaste utmaningen, och sen insåg jag snabbt att shit, jag kommer verkligen få problem här. Jag fattar inte huuur det är möjligt, jag är 23 år gammal och kan fortfarande inte hålla andan under vattnet, men that's life. Så min oro var ju såklart att om jag nu ramlar i, så kommer jag direkt att kvävas då jag kommer svälja massa vatten, KNAAAS!! Jag hade mitt lilla psykbryt nånstans på Maltas torra öken omringad av kaktusar och sand, men sen fick jag som nån sjuk adrenalinkick och tänkte att nu är de fan dags att sluta bitcha och bara gå all in. LETS DOOO DIIIIS MF!

Dreamteam vs The underdogs

Till alla er som tänker att äschh de där var ingeting, trust me, det var nånting! Känslan av att inte kunna använda dina armar när du ska ta dig ner för ca 3meters höjd är knas, känslan av att du ska balansera med fastbundna armar framför djupt vatten, är också fucked! Speciellt när du måste lägga 100% tillit till en människa som du inte känner så jätte bra egentligen. Det vart extra svårt för mig när jag stod mot väggen, och insåg att Alex var livrädd. Alex var våran 'räddare' och säkra punkt i laget, men att se han stå o darra som ett asplöv och stå helt paralyserad, kändes inte bra. Han ramlade i nån gång när han gick mot väggen vilket gjorde mig mer osäker. Jag hade inte kontroll över situationen, och inte Alex heller för stunden. Allt som allt, är jag så jävla stolt över allas insats! Felizia gjorde sitt bästa, vem som helst hade inte försökt sig på de där 2 gånger i hennes tillstånd, Alex samlade sig och tog kontroll över situationen, och klockrenast av allt var att jag och Umit fucking MAAAANGLA den där banan helt felfritt!Jag tror att hela den svenska befolkningen vart lika chockade som alla andra på inspelningsplatsen, men fan vi vann över 'the dream team', hhuuuuur asså hur?!. Vi hade vunnit och det kändes sjukt nice, tills man insåg att fan, nu kommer en av orginalarna att lämna, och en utmanare får vara kvar ?! Oh shit, detta kändes förjävligt.Cermonin
Jag la min röst på Krista, pga att hon var den enda som gav upp i sitt lag. Det var verkligen sjukt jobbigt för mig, även fast det inte hade gått så lång tid så kände jag sån stor tillit till henne, och hon var den jag kände att jag hade kommit närmast.
Innan så har jag aldrig haft några misstankar angående Alex, men efter denna cermonin tändes min varningslampa. När Alex la sin röst på Daniel så visade han ganska klart och tydligt att han inte spelar den rättvisa vägen, han kör sitt egna race, och tänker till sin egen fördel. Många sitter säkert och tänker att man själv hade gjort samma sak, ja det är ju en tävling och det finns bara 1 vinnare så man måste vara självisk också,visst de är sant. Men samtidigt är det så jävla osmart, för det visar bara på att han kanske är en lurig jävel som inte går att lita på, time will tell..

Duell - Escape car crash
åka i en brinnande bil rakt ner i vattnet, måste vänta med att ta sig ut tills ditt huvud är under ytan. Whatafaaaaaaaack..

Fyfan vilken hemsk duell, jag är glad att det inte var jag som satt i den bilen. Tror inte ni förstår hur hemskt det var att stå på kanten och bara titta ner på bilen och vänta på att deras huvven skulle ploppa upp. Båda tjejerna är hur sjukt jävla underbara som helst, verkligen fantastiska! Men denna dagen hejade jag på Krista. Som sagt, hade mest tillit till henne av hela gänget, och jag var fortfarande 50/50 på om Jelena körde fulspel eller inte.

Två starka tjejer i en duell, 5 sekunders skillnad, damn. Hade blivit ledsen oavsett vem som hade fått lämna, men det gjorde lite extra ont när det vart Krista. Allt som oroade mig i tävlingen fick Krista stå ut med varje morgon över 1 kopp kaffe innan vi väckte alla andra, så första morgonen utan henne kändes inte bra, buhuuu de kändes fett tomt.

Team Chesko.
I samma veva som Felizia kom in som utmanre, och Krista fick lämna så ändrades dynamiken helt i gruppen, Chesko bildades. Vi bestämde oss att tillsammans, som orginalgrupp alltid ska backa varandra! Finns det en utmanare i de förlorande laget, ska utmanaren alltid gå in i en duell!
Det var inget snack om saken från min sida, ingen ska få komma in i de här spelet utan att behöva kämpa och visa sig förtjänt av sin plats. Det kan låta lite hårt, dessa människor valde inte att vara jokrar, men förstå frustrationen av att de slapp tex The drowning cage, det känns så jävla orättvist mot oss som faktiskt vart med i helvetet sen dag 1.

Tack allihopa för allt stöd, komplimanger & kärlek, det uppskattas som fan! / SHMOOOOODAAAAA!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag måste bara få bitcha ner min blogg lite idag.. Kanske vakna på helt fel sida men men ja köör.

Det finns mycket saker som jag älskar med alla tjejgrupper på Facebook, det är så jävla kul att kunna lära känna nya tjejer som faktiskt har passerat dagisnivån av att känna sig tvugna att ha bitch attityd, alla roliga live sändningar, och bara allmänt sprida glädje och ge varandra massa tips, Love it! Men som allt annat här i världen så finns det alltid negativa saker också och jag har börjat störa mig som in i helvete på detta.


' Redigera bort öronen & Näsan SNÄLLA '
Jag skojar inte när jag säger detta men man ser dessa inlägg varje dag, det har blivit en sån big deal att tjejer börjar ta betalt för att redigera ?! Jag personligen tycker att ahh visst redigera bort nån finne, göra fransarna lite längre och sån basic shit det funkar lixom, man ser ju fortfarande att det är DU, men det har fan gått över gränsen när man använder snapchat filter, redigerar bort de där jävla öronen och sen postar det på Instagram och på riktigt får folk att tro att du ser ut så, det är ju falsk marknadsförning, irriterande.


' Min vän frågar om testet är positivt eller negativt '
Dessa statusar har börjat minska, men ploppar upp då och då. För det första, om testet är lite otydligt, tror man att det drar mer åt ett håll bara för man postar de på Facebook? Är testet otydligt går man antingen till ungdomsmottagningen eller köper ett nytt test, logiskt tänkande. Sen tycker jag hela grejen med "min kompis frågar" är lite komiskt.


' Admin, moderator, helper, vaktare , kung, drottning, polis, FBI '
Jätte bra att människor tar steget att starta en Facebook grupp, jag menar absolut inget illa. Problemet som jag har märkt hos en del, tyvärr, det är att de börjar sväva bland molnen så fort de går lite bra. Varför ? Varför ska man höja upp sig själv och se ner på andra bara för du är admin, det påminner lite om när en polis har maktmissbruk.. Så snälla, bara för att du är medveten om att andra tjejer ser upp till dig, börja inte utnyttja det, stay humble.


' säljer stulna grejer '
Pekar inte finger på någon speciell individ utan nu pratar jag allmänt. Men alla dessa saker som säljs utav tjejer som blivit 'sponsrade' av olika märken osv osv, det är ganska genomskinligt att det cirkulerar mycket stöldgods i dessa grupper. Tyvärr så är det så, tro inte på allt som skrivs/sägs och speciellt inte på internet, snälla. Logiskt tänkande, varför ska ett märke som tex Loreal sponsra en tjej med 10k på instagram, det går inte ihop. Drar inte alla över en kant heller, men jag vet att det förekommer.


' De privata gruppchattarna '
Man ser så sjukt snälla och fjäskiga kommentarer på folks statusar från samma personer jämt och ständigt och tänker fan hon verkar va hur schysst och jordnära som helst, tiiiillllsss man ser vad som skrivs i dessa gruppchattar som finns inom vissa kretsar, falskhetens morsa säger jag bara. Folk släpper alltså överdrivet snälla kommentarer för att sen göra narr av de privat till sina internet-kompisar. Irriterande.


' Block '
De här när folk blir blockade utan anledning från en grupp, och får senare reda på att det var pga att man för 3 år sen raggade på Admins kusins brors kompis som var tillsammans med en tjej som gick i samma klass som admin, lär er skilja på 'business' och personligt, blockera de som inte följer era regler bara, Irriterande.


' A till F '
De här med att man ska betygsätta varandras utseende med A-F, snacka om en grov #tbt, känns som lågstadiet igen. För de andra, så tycker jag att alla människor är vackra på sitt personliga sätt, spelar ingen roll hur mycket man väger, hur lång man är, om man har långt eller kort hår osv osv, you all are beautiful. Så börja uppskatta er själva först istället för att lägga ner tid och energi på vad andra tycker.

If you don't love yourself how in the hell you gonna love somebody else can I get an AMEN ?!??!


 Edit - glömde lägga till detta med fejk profiler, de görs nya varje dag för att ni ska kunna snoka. TIPS TIPS !! gör de lite mer trovärdiga , man ser att de är fejk. IRRITERANDE!!! 

BTW snart är det måndag igen, avsnitt 2 av Sveriges modigaste. 21.00 på tv3 & viafree, missa inte!!

#tbt The drowning cage, när man höll på att drunkna..

Likes

Comments

Hej!
Det som hände i Stockholm, ufff vet inte ens vad jag ska säga, det är hemskt att det har gått så här långt. Mina tankar finns hos er, och jag beklagar sorgen för de som förlorat någon.
Vi fick information igår av våran pressansvarig att avsnitt 2 av Sveriges modigaste skjuts upp tills nästa vecka pga det som hänt, namnen på utmaningen/duellen är ganska känslig, så de blir så. Fint gjort av tv3.

En annan sak som jag ville yttra mig lite om, är duellen mellan Krista och Anne. Jag har hört/läst att enligt vissa så har produktionen/Krista fuskat. Tycker det är lite komiskt faktiskt! Man ser ju för fan att hon sitter ner med 100% av sin rumpa ?

Ja hennes lina ser jävligt spänd ut om man kollar på Annes, men ärligt så är det till hennes nackdel isåfall då den drar henne bakåt. Min teori.

Likes

Comments

Den stora dagen har kommit, äääntligen ska vi få åka iväg på våran första utmaning, ÄNTLIGEN!
Efter frukost och synk samlades vi vid entrén och väntade på att bli upphämtade.
När vi kom fram till inspelningsplatsen var det folk och kameror i princip överallt, och det första vi ser när vi kommer gåendes bakom hörnet är det här.

jaa, vad tänker man då ? - Vad fan har jag gett mig in i och vad fan ska vi göra här?

Det tog ett jäävligt bra tag för oss innan vi kom fram till exakt vad som skulle göras, vad som fanns i kistan och vem som skulle göra det. Mina tankar var rakt av ' ee fuck de här, någon annan får ta de. ' Vilket jag ångrar idag, huuur kan man vara så dum att inte fatta att man såklart får nån fördel av detta ? Hallå det är ett spel, en tävling om 500.000kr.
Jelena gjorde utmaningen och såååklart fick hon sin belöning, hon fick gå in i Valvet, kammaren där alla fördelar ligger och väntar, allas hemligheter och andra skumma grejer. Inne i Valvet får du kontroll över spelet.

Pakten som aldrig visades på TV.
Straxt efter att Jelena hade vart inne i Valvet så tar hon mig och Krista åt sidan och berättar vad hon fick se där inne.
Hon berättar att hon fick välja att veta mer om någons rädsla. Hon hade valt Anne, och det Anne hatade mest var vatten.
I den stunden bestämde vi oss för att gå in i en ' pakt ' , vi tre skulle alltid backa varandra i de här spelet.


The drowning Cage.

Som sagt, vi hade ingen aning om utmaningarna, inte ens spelets regler! Så när Frida säger att detta kommer att bli en lagtävling fick jag en klump i magen. Irritationen av att veta att jag kan fucka för andra eller att andra kan fucka för mig, fuuuuck Life. Där gick min mojo åt helvete..
När jag fick höra om hur allt skulle gå till, att vi ska bli fastkedjade i en stor jävla metallbur och hissas upp o ner i havet samtidigt som vi ska fila oss loss, aee fy fick panik redan där.

Lag Jelena
Jag kom med i vad jag tyckte var det starka laget. Daniel, en ex gladiator, Alexander som ser väldigt sportig ut och Jelena som är proffsboxare, YES! Vi kommer klara det här.
I början var jag lugn, fokuserad och adrenalinet gick loss i min kropp. Daniel var skit snabb på att fila sig loss från kedjan och då vart det min tur. Jag är lite osäker på exakt hur många gånger totalt som jag hissades upp och ner, men för varje gång jag kom upp till ytan så vart jag bara mer frustrerad och panikslagen. Jag kan idag säga att jag vet hur det känns när man håller på att drunkna, jag pushade mig själv till gränsen verkligen. De två sista gångerna som jag hissades ner i vattnet så började det med att jag slingrade mina armar och ben runt stackars Daniel, och det slutade med att jsg panik-spärrde upp mina ögon mot vattenytan. Till slut så gav jag upp, lungorna klarade inte av de längre, och paniken när man inser att ditt filande inte kommit nånstans, det var hemskt.
I väntan på att det andra laget skulle gå igenom samma helvete som oss, fick vi åka en bit bort så man inte kunde kolla på de andra. Jag hade sån grov ångest. För det första så hade jag dåligt samvete för att jag kunde vara anledningen till att vi skulle förlora, för det andra så visste vi inte vad som skulle hända med förlorarna heller. Så jag mådde skit, bokstavligt talat.

Lyckan när Frida berättar att vi hade vunnit, obeskrivlig känsla. Jag var sååå jävla glad men samtidigt inte. Vet ni hur de kändes? Det kändes som jag inte förtjänade att gå vidare i tävlingen, jag gav ju upp, jag klarade inte utmaningen. Det blir lite som att man glider på en jävla räkmacka, de kändes förjävligt. Tanken av att någon som gjort bättre ifrån sig kan riskera att få åka hem medans du är säker pga andra människors insats? Man skäms. Även fast jag vet innerst inne att jag gav allt och inte bangade pga. rädsla, de hjälper lixom inte.


Cermonin

Ok, nu började man fatta lite om hur spelet skulle gå till. Alla åtta deltagare får alltså lägga en röst på vem de tycker ska gå in i en duell ifrån det förlorande laget. Vi tog ett gemensamt beslut, vi ville rösta ut Anne.
Att vi ville få ut Anne började redan under vår första utmaning, då Jelena räddde Frida. Vi alla höjde upp Jelena för vi tyckte att hon var modig och förtjänade beröm, medans Anne försökte få det att se ut som att ' äshh det var ju hennes födelsedag, hon fick detta som present av oss! ' - Vilket ledde till irritation hos alla, varför försöka sänka någons framgång? typ så kändes det. Men det var bara Annes sätt att spela på.
Nu i efterhand kan jag med handen på hjärtat säga att Anne är en undebar person, en kvinna som vem som helst skulle vilja ha som sin stål-mormor, väldigt omtänksam och familjekär, meeen som hon själv säger ' med en liten räv bakom örat', väldigt tävlingsinriktad och strategisk, vilket tyvärr syntes för tydligt på henne. Hennes sätt att spela på skickade in henne i en duell, där hon valde Krista som sin utmanare, och som gjorde att Anne fick åka hem.


Tankarna hos mig efter den första utmaningen, och att få se den första duellen som var 104 meter över havet, gjorde mig inte lugnare eller mer förberedd på något sätt. Nej allt vart bara värre, rädsla för vatten har jag aldrig haft innan men nu får jag de plötsligt svårt att andas bara av att tänka på den där buren. Den stora frågan som ploppa upp i mitt huvud när jag la mig i sängen den kvällen, kommer jag verkligen att klara av det här ? Har jag någon chans över huvud taget?
Jag tänkte också mycket på vem man egentligen kunde lita på, kunde man räkna med Jelena och Krista ? Det stora frågetecknet för mig var egentligen varför utse Krista som lagkapten i motståndarlaget om vi sagt att vi ska backa varandra ? Jelenas svar på den frågan var att vi alltid ska ha en av oss i motståndarlaget som backup. Kan man lita på det? - De återstår att se.

För er som missat avsnittet av Sveriges Modigaste 2017, så finns det på Viafree!

Likes

Comments

Jag fick åka in till Stockholm en dag innan pga. att flyget var så pass tidigt och det fanns inga tåg som kunde ta mig till Arlanda. Kvinnan som var ansvarig för oss deltagare under hela resan, Therese, berättade för mig att jag skulle få möta upp två andra deltagare på stationen, dessa två var Alexander & Umit.
Kvällen spenderades ihop i hotellets bar, mycket spekulationer och höga förväntningar.
När vi kom fram till Arlanda stod Therese och alla de andra och väntade på oss,. äntligen, nu har de börjat, de här är de 7 människor som jag ska tävla emot.

Malta.
När vi hade åkt en bra stund i våran lilla minibuss så såg man från långt håll ett stort slott, med den svenska flaggan upphissad högst upp. Det första jag tänkte var 'woooow ska vi bo där!?,' - yes Selmun Palace var vårt nya hem.
Alla vart tilldelade ett varsitt rum, vi fick alltså inte välja själva. I varje rum fanns det ett extra rum/våning med en extra säng i. Redan då började våra misstankar om att det skulle komma in fler deltagare.
De första 3-4 dagarna bestod av att fotograferas, spelas in och synkas ( när man sitter själv i ett rum och pratar in i kameran ). Resten av tiden bestod av spekulationer, helt ärligt så visste vi 0 om vad vi skulle få göra så ni kan ju tänka er hur våra diskussioner lät, de va allt från ormar, bungy jump, insekter och bajs. Och den största frågan, kommer det in fler deltagare ?


Likes

Comments

Hello peeople!
Jag heter Izabella Andersson Acimovic, är 23 år gammal.
Född och uppvuxen i Motala, en jävligt skön stad på sommaren men mindre rolig när minus graderna är i rullning. 2009 flyttade jag till Norrköping i samband med studier och har fastnat här.. än så länge!
Jobbar som vikarie på lss boenden, trivs som fan! Och mina lediga dagar består mest av att bara ta de lugnt och släppa en ' carpe diem '.

Som några av er vet så är jag en av deltagarna i ' Sveriges Modigaste 2017 ' , och det är mest därför som jag har valt att starta en blogg! Märkte redan 20 minuter in på första avnittet att det finns sååå mycket som ni tittare missar, och som jag vlll att ni ska få veta mer om!

Blev ett kort stressigt första inlägg nu, but stay tuned för i nästa inlägg kommer ni få höra allt om de första mötet med de andra & våran första hemska utmaning.

Likes

Comments