Header

Hallo, dere! 🙋🏽 Jeg legger snart ut på mitt livs største eventyr hittil i livet, og etter hvert som jeg tråler meg gjennom det store internettet etter research til reisen min innser jeg at jeg har kommet til et punkt hvor jeg rett og slett må dokumetere min reise inn i den elektroniske 2017-verden, jeg også. Jeg skal nemlig ut å reise jorda rundt. HYYYYYL!

Helt siden jeg var lita jente har det å reise jorda rundt vært min aller største drøm i livet. Under store deler av barndommen min satt jeg med store drømmende øyne og spissede ører mens jeg hørte på pappa fortelle om den store verden der ute. Han har reist jorda rundt flere ganger og hans historier og opplevelser fra Afrika og Australia har siden den gang gjort stort inntrykk på meg. Jeg bestemte meg tidlig for at å reise jorda rundt - dét ville jeg også oppleve! Med årene har en reise jorda rundt utviklet seg til min ultimate drøm. Spesielt Sør-Afrika har jeg hatt lyst til å reise til lenge, men ikke hatt noen å reise med.

Det var på nød og neppe jeg fikk med meg reisefølget til Asia første gang jeg skulle reise utenfor Europa i 2012. Valget falt da på Thailand, et land jeg hadde hatt lyst til å oppleve lenge og hørt veldig mye fint om. Jeg forelsket meg fort i Thailand, og det har blitt mitt andre hjem. Et fantastisk land som jeg stadig har returnert til. Asia er et vakkert kontinent, veldig annerledes enn Europa. Menneskene, maten, naturen, gatene, klimaet, atmosfæren - ALT er annerledes, på en veldig positiv måte. Jeg kommer alltid til å ha et stort crush på Asia.

Men, nå er tiden snart inne for å pakke ryggsekken min på nytt og denne gangen reise til Afrika, Australia og USA også. I tillegg til opplevelser i 3 nye kontinenter skal jeg også på en gjennomreise i Sør-øst Asia, til veldig mange av landene jeg har hatt på bucketlisten min i det som føles som en evighet. Jeg gleder meg enormt mye, er veldig spent, og gruer meg også litt til å reise fra de jeg er glad i så lenge, spesielt kjæresten min. Men én ting er sikkert, jeg har vært klar så utrolig lenge nå, stort sett ikke drømt om annet, og nå har endelig min tid kommet til å oppleve den store verden, jeg også.

På bloggen fremover vil jeg dele med dere mine forberedelser til jorda-rundt reisen, valg av ryggsekk, pakkeliste osv. Jeg vil også fortelle om hvordan prosessen har vært til nå. Så stay tuned.

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Instagram@shjanne