Misstänkt??

Misstänkt mastklättrare gripen – bet polis

Polis har gripit en man som misstänks ha klättrat upp i en mast i Nacka.

Mannen var mycket bångstyrig när han skulle omhändertas.

Under ingripandet bet mannen en polisman.

Det var vid lunchtid som ett vittne hörde av sig till polisen. Personen hade sett en man klättra halvvägs upp i en mast i Nacka.

Polisen ryckte ut och påträffade en man i närområdet. När mannen skulle gripas uppges han ha bitit en polis. Mannen ska också ha spottat och försökt slingra sig ur polisernas grepp.

– Han ska höras och så ska vi ta kontakt med åklagaren för att se hur vi ska ta detta vidare, säger Towe Hägg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Mannen fick förses med såväl spotthuva som hand- och fotfängsel.

Han misstänks för olaga intrång, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman.

Misstänkt sabotage

Under de senaste veckorna har flera master skadats på olika håll i Sverige. I minst ett fall misstänker polis att sabotage ligger bakom.

Det är i nuläget oklart om dagens gripande har något samband med de tidigare händelserna.

– Än så länge finns inget klart samband. Men i ett sådant här tidigt skede av utredningen låser vi oss inte vid något, säger Towe Hägg.

Nacka

Gustaf Tronarp
Sverige...
Här griper ni en man som har gjort motstånd, försökt "slingra" sig ur era grepp och bitit en utav poliserna,
Varför blir man bara misstänkt för våld mot tjänsteman när man vet att gärningsmannen faktiskt har bitit polismannen då förmodligen flera poliser såg händelsen.
Antagligen blir han ju dömd i rätten men varför blir han som ni kallar det "misstänkt" innan han blir dömd?
Detta rättssystemet är helt ologiskt och patetiskt.

När vi ändå är inne på brott och straff för några veckor sedan så körde en påverkad man ihjäl en person här i Linköping och han fick 4 års fängelse. Hur kommer det sig att man inte får längre straff i det här landet? Denna mannen hade dessutom kört påverkad 1-3 veckor innan och blivit intagen av polis, hur kommer det sig att man inte har något typ av kontroll på en sådan här person, kan man inte se till att en person som kört påverkad inte får äga ett fordon ett tag framöver tills man har sett att personen kan behärska sig själv, tex ta oförutsägbara urin/blod prov? Åandra sidan att sitta inne i Sverige är ju som att ta in på lyxhotell. Sveriges pensionärer och skolor behöver de pengarna mer än vad brottslingarna gör. Nu när man tänker på de så kanske inte lyxhotell skulle sitta så fel, slippa jobba och få maten serverad.

Skriv gärna era tankar eller om ni har frågor. vi svarar gärna!   

Mvh; FAWS

Likes

Comments