Sommar, sommar och sol...

Nä men snart är det ju faktiskt ungefär 20-30 grader ute och man kan då äntligen börja gymma ute!!!

Bästa träningen är alltid ute, I love it!

Sen drar ju golfsäsongen snart igång också vilket gör mig fruktansvärt taggad i och med att min satsning börjar i år.

så skönt att vara tillbaka på benen igen efter en meniskoperation och många andra skador. Men hittills sen i julas är jag fit 4 fight!


​// Madicken

Likes

Comments

Nyligen köpte jag nya träningsskor då mina äldsta par blivit för slitna och de andra har blivit förstora pga att mina fötter blivit smalare.
Jag köpte ett par nike free run och kan säga redan nu efter två användningar att jag är väldigt nöjd med dessa, de har en högre dämpning än de flesta skor vilket gör att mina knän belastas mindre och det är jag väldigt glad över.

Jag testade dem första gången igår på en promenad igenom min hemtrakt och sedan idag på gymmet efter att jag gjort ren dem från sand och grus. Dem var verkligen sköna på alla underlag men kommer nog hålla mig till att ha de inomhus på gymmet ett tag till, tills det blir varmare och jag kan köra riktiga träningspass ute med Madicken.

Likes

Comments

​Hej, nu är detta en kickstart och första inlägget är då självklart till för att göra en kort presentation av oss.

Vi är två tjejer som älskar att träna på alla sätt och vis och vi vill nu dela med oss av detta. It´s just for fun! Växt upp med varandra sedan barnsben, och än slipper vi inte varandra på ett tag, hahah. 
Vi går båda på gymnasiet. Jag, Madicken, är 16 år och går första året på gymnasiet, och Ulla är 18 år och går andra året på gymnasiet. Dock är båda rätt skoltrötta och sätter därför träningen framför läxor...

Vi båda har personliga bloggar som vi uppdaterar så ofta vi kan: 

www.nouw.se/madickenjohansson

www.nouw.se/ullalindberg

Vi har även en gemensam Instagram som vi kommer koppla till bloggen: ShittyTraining, heter även den. Våra personliga Instagrams är: madickenjohansson och ullalindberg.


För att komma mer till träningen så är det så att vi har satt upp flera mål som vi vill uppnå, både personliga och gemensamma mål. För att nå dessa ska vi pusha varandra och genom detta tror vi även att vi kommer få ännu mer motivation, i och med att vi faktiskt ska få igång bloggen och få till inlägg.

Vi hoppas verkligen att detta kan bli kul eftersom vi tränat tillsammans sedan vi började spela fotboll ihop vid 6 års ålder. Vi kommer dela med oss av all slags träning vi gör, gymmet, golf, stallet osv.

Ha det så bra så hörs vi! ❤


Likes

Comments