Sen mars har jag nu gått ner 14kg. Fortfarande fet men går åt rätt håll iaf. Synd bara man aldrig får må bra mer än en halv dag. Äckliga människor och känslor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sen i mars har jag nu gått ner cirkus 10kg. (på ungefär 3 månader.)

Alltså bara 5kg kvar sen får jag förmodligen plastikoperera mig. Fast kanske bättre att fortsätta svälta och träna och gå ner massa mer ist... Skulle nog vara nöjd om vågen stod på 45-52kg. Kämpa fetto kämpa!

Likes

Comments

I'll just take a chainsaw to the sofa where I held your body Close for so long, so long.

I'm gonna break the fucking china 'cause it's just one more reminder you're gone.

Likes

Comments

She's got that smile and that body is to die for.

Senaste två veckorna har varit hemska. Min anorexia har tagit över helt. Jag har fått i mig nån swebar, jordgubbar och vissa dagar ingenting alls mer än vatten och loka crush. Och på det har jag varit förkyld...

Har inte vågat väga mig än (sist var 2-3 veckor sen) för jag är så rädd att jag gått upp minsta lilla... Känns så patetiskt.. Fick inte ens i mig en räksallad häromdan fastän jag inte ätit på två dagar innan. Känner mig fet bara jag dricker lite mer än vanligt.

Kan inte sova på nätterna längre, tänker på allt jag så gärna skulle vilja äta men klarar inte av att äta något alls och slutar med att jag sitter framför datorn och kollar fitspo ist. Eller går och lägger mig och hoppas på att få somna så jag inte äter någonting.

Vet att det är så himla dåligt för min kropp och farligt men det är något som blir ett beroende. Det tar över en helt, hela ens liv, allt verkligen. Jag har mått så dåligt att jag vill gråta i timmar men inte en endaste liten tår kommer fram för jag är så tom. Vill knappt prata med nån längre. Första gången på länge som jag inte pratat med mamma på en hel dag och inte träffat Engla på en hel vecka.

Sånt som gjorde mig så glad och lycklig, mat som jag tyckt varit så gott och saker jag så gärna velat göra bara rinner ut i sanden. Jag tar mina mediciner, sitter vid datorn, kollar film, myser med katterna, städar och sover. Min kropp och mitt psyke orkar inget annat.

Jag kämpar dock. Tvingar mig själv att fortsätta slåss fastän jag är sjuk. Jag vill bara bli smal. Det är det enda som betyder nått i min sjuka värld just nu. Att bli smalare än någonsin, äta mindre och mindre, röra mig mer och mer. Få känna mig fin och se kilon rasa av mig äckliga kropp. Komma i strl 32 / xxs och kunna ha vafan jag vill utan att tänka på hur fet det får mig att se ut.. Alla tankar som snurrar och allt hat som svämmar över. Detta tar kål på mig, sakta men säkert.

Skjut mig.

Likes

Comments

8 kg har jag gått ner sen jag var på dalakliniken. Typ på 2 månader. Jag är alltså halvvägs till mitt mål inför operationen ungefär. Dock sa han att det skulle ta ca 1 -2 år och jag har kommit halvvägs på 2 månader.

Men min anorexia är nästan lika stark igen som innan. Jag äter max 500kcal om dan och tränar så fort jag får chansen och orken. Jag mår sämre än på länge psykiskt. Och vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte prata med nån, jag vill inte att nån ska låtsas förstå och tvinga mig att äta och ljuga en massa komplimanger för att jag ska äta nått igen.

Jag skar mig själv så djupt och så många gånger idag att jag blev yr. Och jag log.

Men tårarna rann när jag inser att jag är så redo för döden som man kan bli. Jag är så trött på att kämpa, hela mitt liv har spenderats åt just det. Jag vill dö. Men jag vill hellre vara smal och kunna leva för alla runtom mig och så. Känner mig självisk och patetisk. Och vissa saker som hänt gör inte saken bättre.

Jag vill åka iväg, jag vill få veta hur det skulle kunna vara men nu kommer jag aldrig få veta.

Jag förstör allt.

Tänker aldrig äta igen.

Värdelösa jävla fetto.

Likes

Comments

Bjursås skolan 2008-2011

Kan inte fatta att det är hela 5 år sen jag gick i 9an, i världens bästa klass med dom bästa människorna.

saknar hur livet var då, skolan, bästa vännerna, lärarna, människorna ja hela skolgrejen.

Jag önskar så att jag hade uppskattat den tiden mer än jag gjorde pga min depression och ångest.

Är så lyckligt lottad som hade dom människorna runt mig som jag hade, att jag hittade min själsfrände och fick gå i samma klass som henne i 3 år och än i dag ha henne som min bästa och närmsta vän. <3

Likes

Comments

Fly away to never land.
It's always worse than it seems.

Likes

Comments

I am slowly falling apart.
They don't call me fat, but not skinny either.

3 kilo har jag gått ner på 3 veckor.

Jag känner mig patetisk, jag känner mig äcklig, jag känner mig värdelös och så jävla ful.

Det värsta med att jobba hårt är hur besviken man blir på sig själv när resultatet inte visar hur mycket man kämpat och jobbat varje dag. Jag skäms över mig själv. Jag vägde ju för fan en gång 52 kilo, jag var för fan smal en gång, hur fan kunde jag hamna här? Varför skulle jag få hypotyreos när jag kämpat något så in i helvete alla dessa år.

Allt jag gått igenom psykiskt och fysiskt och så ska allt mitt hårda arbete bli sopat under mattan pga en jävla sjukdom jag aldrig kommer bli av med. Som förmodligen kommer göra det tusen gånger svårare att gå ner all vikt jag lagt på mig pga hypotyreosen även nu när jag tar medicin mot det och mina värden tydligen ser bättre ut nu.

Jag är för fan 20 år gammal, i 14 år av dessa 20 har jag tryckt i mig mat som tröst, bantat, skurit mig själv, svält mig själv, hatat min kropp, önskat att jag var nån annan och kämpat något så in i helvete för att bli accepterad utav världen.

Istället sitter jag här med i princip alla ätstörningar man kan ha, psykiska problem som jag inte ens orkar räkna upp, sjukdomar och en förstörd kropp, men det värsta är att jag har slösat 90% av mitt liv att nå andras syn av perfektion, att bli som media säger att vi ska se ut för att duga, för att vara någon, för att betyda nått.

Jag vet att man inte behöver vara pinnsmal för att vara perfekt och vacker.

Alla runtom mig, smala som tjocka, långa som korta är så fina. När det gäller andra bryr jag mig inte om vikt elr utseende på samma sätt, jag tycker alla är vackra precis som dom är. Men när det gäller mig själv så måste jag vara underviktig, ha ett bmi på högst 21 och kunna se varje ben på min kropp för att vara nöjd.

Visst är det mest anorexian som pratar och jag vet det, jag är inte korkad. Jag har spenderat så mycket tid på sjukhus, hos kuratorer och psykologer, det hjälper inte mig. Jag tar min medicin , men efter en viss gräns behöver jag hela tiden starkare dos, som om så fort min kropp blir van med det så blir jag immun och är på ruta ett igen. Medicinen tar udden av det värsta oftast och skulle nog inte sitta här om jag inte fått börja ta medicin. Men nu sitter jag här snart 3 år senare och har provat så mycket och är nu på näst högsta dosen man får ta av den medicinen jag har nu och ändå känns det som jag aldrig kommer bli bra förrsen jag är sådär smal igen.

Jag önskar jag kunde spola tillbax tiden och stanna vid 52kg. Skulle kunna ha levt livet så mycket bättre då. Det är mitt mål, inget och ingen ska hindra mig denna gång.

Likes

Comments