Header
View tracker

Spenderat kvällen i soffan framför datorn och spelar rollercoaster tycoon, så roligt 😃 Gammalt som gatan men lika roligt ännu. Tråkigare kan man ju ha.

Likes

Comments

Det här behöver du:
4 ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
3 msk kakao
2 tsk bakpulver

Till fyllningen:
150 g smör eller margarin
2,5 dl florsocker
2 msk vaniljsocker
1 äggula

Såhär gör du:
1. Starta ugnen på 250 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper och lägg ett annat bakplåtspapper på bänken och strö lite socker på.
2. Vispa ihop allting utan äggulan till krämen när de gått ihop ha i äggula och vispa någon minut.
3. Vispa ägg och socker.
4. Tillsätt resterande ingredienser, sikta gärna kakaon. Vispa till en jämn smet.
5. Bred ut på plåten och grädda mitt i ugnen ca 5 minuter, håll koll då det går väldigt fort.
6. Vänd över på det sockrade bakplåtspapperet och dra av det den gräddades på. Låt svalna.
7. Bred på krämen, rulla ihop och ställ kallt en stund innan du skär i den.

Likes

Comments

Äntligen helg 😍 Men var tog veckan vägen? Känns som jag precis skrev att det var fredag, haha. Har du några planer för helgen? Jag kom nyss till aktiviteten och ska ju hänga här tills 12.00 men sen är det planlöst. Skulle behöva sova, sov på tok för lite inatt och trodde aldrig jag skulle komma upp idag men visst gjorde jag det. Nu ska man bara överleva dagen med.

Likes

Comments

Till när jag var blond 🙌🏻 Saknar det nästan, förutom att det sliter så fruktansvärt på håret. Just nu är ju hårfärgen kaos bara, inte färgat det mer rött då det är så slitet så det bara trillar av färgen fäster inte ordentligt. Får se vad det blir av det.

Nu ligger vi nerbäddade i soffan iallafall och tittar på the terminal, väldigt bra hittills 🙂 Blir inte ner idag heller, sångdags efter detta. Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Galet va kass jag varit på att blogga de senaste, förlåt. Idag är det tvätt på schemat, as we speak faktiskt. Har två omgångar kvar så lär hålla på en stund till. Galet trött är man med men det är bara att kötta på 😂

Likes

Comments

Inte mycket till bloggande idag tyvärr :( var så fruktansvärt trött så inte fått något vettigt gjort alls typ. Var på aktiviteten och klarade av några test i hörförståelse som också gick jättebra iallafall. Nu blir det dock sängen med en podd, imorgon är det tvättdag med så 😫

Likes

Comments

Godkväll finisar ❤️ Haft en bra dag? Jag är helt slut efter denna dag alltså 😫 Men ska förhoppningsvis somna i tid och få sova hela natten så ordnar det till sig.
Gjorde 3 delar + två uppsatser av gamla nationella idag för att se hur jag ligger till inför att tenta av ämnen på Komvux nu och jag fick 2 fel allt som allt så huvudet på skaft så att säga, känner mig en aning stolt idag men det får man 😅

Likes

Comments