Header

Inlägget är tidsinställt.

Det verkar vara en och annan som har lite bloggtorka just nu så jag har samlat tio tips om saker man kan skriva om.

1. Gör en lista! Detta är väl mer eller mindre alltid aktuellt, googla blogglistor så kommer det upp massvis om du ej kommer på någonting själv.
2. Ett "i min väska" inlägg funkar alltid. Fota lite, förklara vad som är viktigast för dig och vad du alltid har med dig.
3. Skriv en storytime
4. Skriv ett "så tjänar du pengar på din blogg", det är alltid uppskattat med tips.
5. Skriv ihop en bucket list.
6. Ha en frågestund.
7. Dagens outfit.
8. Ta in en gästbloggare.
9. Tipsa om andra bloggare, dina favoritbloggar kanske.
10. Skriv ett "hiss & diss" inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så var midsommar kommen och gången. Jag kom precis hem från jobbet och ska väl kasta mig om en stund här klockan ringer ju trots allt 06.00 imorgon igen. Haft en bra dag/kväll iallafall med mycket skratt som vanligt på jobbet, så härligt 👌

Likes

Comments

Inlägget är tidsinställt.

Tänkte dela min aktuella spellista från Spotify, den som går mest nu helt enkelt. Blandad mix av stilar, tid osv.

Likes

Comments

Inlägget är tidsinställt.

Flashback till en fredag för typ 13 veckor sedan, syster yster kom på besök.

Likes

Comments

Inlägget är sponsrat och i samarbete med Glamazon.

Häromdagen berättade jag ju att jag hittat en för mig ny sida vid namn Glamazon där du kan hitta allt du behöver inom skönhetsvård, smink osv. Det har ett galet brett utbud så det finns som sagt någonting för alla. Iallafall, det jag idag vill tipsa er om är en hudvårdsserie vid namn Malin + Goetz.
Detta märke ligger verkligen rätt i tiden just nu då de är framställt av kemister i kombination med att de innehåller naturliga ingredienser som är bra för din hud. Om jag ska vara ärlig så är jag riktigt dålig på det här med hudvårdsrutiner men det har börjat intressera mig mer och mer, alla vill väl hålla sin hud fräsch känner jag? Detta märke är verkligen en kandidat som jag vill testa nu när slantarna börjar trilla in.

Två produkter som jag kikat på lite extra mycket är deras Jojoba Face Scrub och Detox Face Mask mest för att jag är i stort behov av att rengöra och skrubba huden då jag lätt blir torr på visa partier och det gifter sig inte bra med smink eller någonting annat för den delen.
Scruben är djuprengörande men samtidigt vårdande med bland annat naturliga jojobakorn och aminosyror som lätt tar bort döda hudceller och ger din hud ny lyster utan att skada. Detta är verkligen fantastiskt! Deras detox mask är en gelmask som löddrar och har en anti-age effekt (som jag tidigare nämnt är detta något som verkligen lockar mig och min åldrande hud, hehe). Men den har även två andra effekter som lockar mig, den ska nämligen balansera oljig hy och reglera talgproduktionen och den kan användas som återfuktande rakgel, så smidigt med en produkt som har flera användningsområden.

Detta är ju dock bara en liten, liten del av deras utbud så kika in på hela Malin + Goetz utbud.

Likes

Comments