Header

Godmorgon ☺️ Vad gör ni?

Sitter i soffan här och glor på rederiet en sväng men måste snart ut och röra på oss igen. Sov så jäkla dåligt igår så idag är man inte pigg alltså 😫 Inte mycket att göra precis som vanligt, bara till att tugga på så att säga.

Hoppas ni får en bra dag 🌼

Likes

Comments

Alltså jag har verkligen blivit nykär på nytt 😍 Jag använde alltid Depend förut men sen bytte jag av olika anledningar till ett annat märke men så köpte jag ett nytt Depend då jag ville testa när de släppte en ny kollektion med nytt utseende och efter det har jag varit fast igen. Nu har jag hunnit samla på mig en liten samling iallafall och den växer ständigt!

Älskar deras nya breda pensel, konsistensen och att det torkar fort är ett stor plus för mig som är otålig. Det håller även förvånande länge och för att inte prata om priset. Love it!

Likes

Comments

Trots den bitande kylan idag så fick man allt lite vårkänslor när solen lös en i ansiktet mer eller mindre hela tiden vi var ute. Så härligt och man längtar verkligen inte mindre efter sommaren nu, eller lite värme överlag.

Haft en lugn kväll hemma iallafall och kikat på mello i vanlig ordning och nu är det soffläge framför rederiet. Får väl se när det blir läggdags här idag. Hoppas ni haft en bra lördag :)

Likes

Comments

Ingen direkt sommarvärme här i Skåneland trots blå himmel och solsken ☀ Blev en liten promenad mellan buss och affärerna iallafall, skönt men kallt. Passade på att använda min nya kappa med, älskar den verkligen men fortfarande en aning kallt för den men körde en kofta under så gick det okej.

Fick köpt oss en hel del fina grejer som behövdes men de mesta kommer nästa vecka så väntar med att avslöja innan de dyker upp här allt eftersom.

Likes

Comments

Ja godmorgon 👋🏻 Solen skiner över oss i Skåneland idag och jag vaknade på ovanligt bra humör så livet känns på topp. Nu har jag nyss sminkat mig och gjort mig i ordning och vi ska ta oss ut till Jysk för att kika på lite möbler.

Vad har ni för planer för dagen? ❤️

Likes

Comments