Header

Hej, haft en bra dag? Har inte gjort sådär otroligt mycket om jag ska vara ärlig, var ju på utbildningen imorse sen var jag i stan en sväng för att skicka tillbaka lite paket från förra helgens shopping, haha. Behövde visst inte två nya väskor osv. Sen var vi på Maxi ikväll och avslutade med varma mackor så ska väl inte klaga.
Ligger i soffan och glor på Solsidan som följs av två avsnitt Ack Värmland, ska bara ligga i soffan och ladda batterierna inför imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För det första måste jag ge vår brevbärare en liten pik, går det inte ner i brevlådan så låter man det inte sitta i dörren på utsidan. Det är dessutom andra gången på kort tid. Nu har vi ganska ok grannar så tror ingen skulle ta det men jag har svårt att tro att brevbäraren vet om vi har snälla grannar eller inte.

Anyway, äntligen har även jag fått en namnskylt. Nu kan jag kasta den blå fule plastfickan haha. Nejdå men den kan användas till pennor och så får jag skylta så fint med denna.

Likes

Comments

Sitter och väntar på att alla ska bli klara med provet så vi kan köra den praktiska biten innan vi är klara. Förstår i efterhand inte alls vad jag var så nervös över då det gick galant, svarade iallafall på alla frågor så måste gått okej, känns okej iallafall. Är mer nervös över de praktiska om jag ska vara ärlig.

Annars händer det inte mycket idag tror jag, är ju lin enda lediga dag som inte blev så ledig men lite tid hemma ska jag få iallafall. Tror det kommer ett roligt paket idag med innehållandes något jag saknat, haha. Vi ska nog gå och handla med, alla dessa tråkiga vardagsmåsten.

Likes

Comments

Lite så känner jag ikväll, sån jäkla stress jag haft den här veckan och känns som jag inte haft någon tid alls till det jag borde. Imorgon ringer klockan tidigt och det är dags för prov för att få insulindelegation och jag känner mig helt ärligt inte 100%. Inför medicinen kändes det rätt lugnt men nu känner jag mig lite vilsen faktiskt så har suttit de timmarna från att jag kom hem tills nu och pluggat och blivit förhörd. Ställt klockan lite tidigare imorgon och hoppas hinna läsa lite innan det är dags att åka.

Nu är det natten iallafall, så sjukt trött att jag ser i kors typ och måste få lite sömn iallafall. Hoppas på det bästa.

Likes

Comments