Hej!

Idag har det varit 18° hela dagen och jag tycker att det börjar gå åt sommar hållet nu, så jag tänkte ge er 4 recept som är gott nu till det varma vädret.

Nyttig glass:

Vad du behöver: Melon, någon form av pinne
Ta en vatten melon, dela den tills det blir små trianglar. Ta någon form av pinne och stick in i botten på den, sätt in den i frysen och låt den stelna. Sen har du en nyttig "isglass".

Fräsch och snabb lemonad:

Vad du behöver: Hallon saft/juice, citron, mynta,hallon och is.
Häll i din hallonsaft i ett glas och pressa sedan i ungefär en matsked citron (citron syra funkar bra det med). Lägg i så mycket mynta du vill, jag brukar ta 4/5 blad. Rör om och sätt in i kylen i typ 5 min, ta ut den och lägg i lite hallon frysta eller färska det väljer du själv. Låg fäven i en citronklyfta och is och efter det är det bara att njuta.

Äppelpaj utan paj:

Vad du behöver: Äpple, kanel och socker.
Dela dina äpplen i lagom bitar att hålla i, lägg sedan äpplena i en plastpåse. Häll på kanel och lite socker eller något annat söknings medel. Stäng och skaka påsen tills allt är blandat. Ta upp äpplena och lägg på ett fat så är du klar. Dessa äpplen kommer smaka som fyllningen till en äppelpaj.

Söt salsa:

Vad du behöver: Mango, rödlök, tomat, persilja, röd paprika och citron.
Tärna upp mangon i små bitar och lägg i en skål, gör det samma med rödlöken, tomaten och paprikan. Fin hacka sedan din persilja, jag brukar ta färsk för det är godast enligt mig men torkade funkar det också. Rör om allt noggrant och pressa lite citron över. Och där har du en enkel salsa, på bara 5 minuter.

Jag hoppas att ni kommer pröva åtminstone ett av dessa recept. 

Det var allt för denna gången, Hejdå!


Likes

Comments

Hej!

Så det här är mitt första blogg inlägg någonsin och jag är så sjukt taggad. Så jag tänkte bara berätta lite vad jag hade tänkt skriva om på denna bloggen.

Smink💄: Jag tänker prata lite om smink för det är värkligen min passion, och jag tänkte dela med mig av de tips och trix jag kan.

Mode👗: Lite om modet och färgerna för säsongen, kända märken och vart man kan hitta liknande saker för mycket billigare.

DIY🔨: Idéer på saker som man snabbt och enkelt kan göra hemma.

Tips📝: Ja lite olika tips beroende på ämnet kanske något till en mysig tjejkväll, eller hur att sminka sig till den första dejten.

Lite av allt💕: Och ja de dagarna när jag inte känner för att skriva några av de ovanstående sakerna, om jag bara får en idé eller om något händer.

Det var allt för den här gången, Hejdå!

Likes

Comments