Igår så hade jag nationella prov i Svenska som resten av Sverige hade. Det va del B i svenska och det var läsförståelse. Det gick faktist bra för mig inte så svårt som man tror men det va inte enkelt häller. Tyckte att det av lagom. Men nu håller jag på att plugga till imorgon då det är den sista delen då vi skriver i tre timmar antingen en krönika, argument text, nyhetsartikel osv.

Har bombat med den här låten hela dagen, den heter legend-Drake


Tycker att det är en fett G låt

All lycka till alla 99:or eller alla som gör nationella iallafall "Good luck" 😘😘


​(det här är Drakes album) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej tänkte bara göra ett snabbt inlägg!

Som ni kanske förstått nu så släpper jag ut nya inlägg varannan dag, för att jag känner att det är tillräckligt bra och då hinner jag med allt annat som pågår i mitt liv.

Jag har också gjort en ny design på min blogg så jag hoppas ni gillar det, kanske lite svårt att läsa men kommentera eller gilla gärna så jag kan få en bild på hur ni gillar det.

Hoppas ni fortsätter läsa har så mycket mer att erbjuda!!😊

//much love Shilan

Likes

Comments

Krulligt, lockigt, afro vad ni en vill kalla det så är det skit fint. Jag har själv naturligt afro hår och jag älskar det för man kan göra så mycket med det och det har så mycket volym. Dock har afro hår nackdelar som när man har platta håret i 2 timmar och det regnar/fuktigt ute.... Behöver inte ens säga mer😳😂 #blackgirlproblem
Men här kommer lite inspirationer på Afro hår👇

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig hela dan från skolan för att vi har utveckling samtal.

Skit skönt. Har inte gjort något speciellt alls utan att plugga lite och mördat serier🐒.

Mina favorit serier👇

Empire

Absolut älskar den här serien det handlar om en man som startar ett musik företag (som ex.ymcmb) som blir världskänt, den här mannen får reda på att han har ALS och har inte många år kvar att leva. Så blir tvungen att välja en av sina tre söner som ska efter hans död ärv hans företag.

jag skulle beskriva: komisk, mycket drama, skit spännande och otroligt bra. Den är väldigt typisk svartkomedi och skit bra låtar.

trailer: 👇

https://www.youtube.com/watch?v=dBzu_jKLJek


Likes

Comments

Hej och varmt välkommen till mitt absolut första inlägg. Som ni säkert vet nu så heter jag Shilan och kommer från Stockholm. På min blogg så kommer ni få bilder och mina personliga åsikter om Mode: kläder som bland annat är inne. Skönheter: olika typer av hårfrösyrer och bra och dåliga smink som jag rekommenderar och inte rekommenderar. Inspirationer: mass viss med inspirationer från skor till kläder till mat till hus. Allt möjligt. News: kändisskvaller (samt åsikter), ny musik och filmer/serier.
Så jag hoppas ni blir intressant och fortsätter läsa.😋

Likes

Comments