Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite matte nu på kvällen inför ett matteprov som jag har på tisdag, jag hoppas verkligen att det går bra! Veckoplanerna är inte så speciella förutom att jag ska till Norge nästa helg och det ska bli så kul, skönt att komma bort en helg också.

Jag har funderat och tänkt lite på att skriva ett inlägg om att känna sig ensam, man kan ha många vänner och mycket folk runt om kring sig hela tiden men man kan fortfarande känna sig ensam eller så kan man vara väldigt ensam, det finns liksom båda delarna och jag tycker att båda delarna är viktiga att prata om och ta upp. Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Denna hösten hittills har jag haft så oerhört mycket, mycket med flytten, skolan, vänner etc.. Mycket som har hänt med vänner och den delen har tagit så mycket energi från mig och jag hatar det men nu har jag bestämt mig för att inte lägga ner varken tid eller energi åt folk som försöker trycka ner mig.

Hursomhelst så har det vart lite jobbigt med flytten men nu har jag äntligen landat, vi bor på Styrsö i 4,5 månad tillfälligt eftersom att vi ska flytta till Nya Hovås och det är inte klart än, längtar verkligen så mycket tills vi flyttar till vårt nya fina bygge, ska bli så mysigt!

Nu väntar jag på färjan för att åka in till stan och klippa mig, mitt hår behöver verkligen en "makeover", allt slitet ska bort och även lite kortare, ska även klippa till min "lugg" då jag klippte den själv i söndags hehe.. Jag älskar och trivs verkligen i långt hår och jag tycker att det är så fint med långt och tjockt hår, jag har turen som har det men eftersom att jag känner för att platta mitt hår skulle det vara snyggt med en liten höständring;))

Ha en super bra onsdag så hörs vi!

Likes

Comments

Tjena tjena! På onsdagar har jag schema fri dag men möjlighet till att plugga matte finns och jag åkte in till stan för att gå på den lektionen eftersom att vi har matteprov om två veckor. Innan skolan unnade jag mig med lite shopping hehe, blev några riktigt fina plagg! Nu sitter jag på barista och helt enkelt bara väntar in tiden.. Zzzz

Likes

Comments

Likes

Comments

3 oktober! Hej!
I hopp om ett perfekt liv har jag fått jobba mycket, både med mig själv som person och med mycket annat! Vad är ett perfekt liv? Ett perfekt liv är hur du ser på livet och hur du vill leva ditt liv och om det är så.
I detta hopp har jag alltså inte haft tid att lägga ner på bloggen eftersom att det inte vart någon prioritering men eftersom att jag är en öppen person och oftast säger vad jag tycker tror jag att detta kan bli bra.. eller inte!

Likes

Comments

Tja! Jag vill bara säga att ny heder kommer samt ny design i vänsterspalten, även nya kategorier i bloggen.. :) Stay tuned

Likes

Comments

Jag önskar verkligen att det var 1881 för att jag skäms så oerhört mycket över att jag behöver skriva eller prata om detta 2017.. Våldtäktskulturen.

Våldtäktsmän verkar ju inte förstå, förstå att våra kroppar är våra. Våra kroppar är inte till för att tillfredsställa er, våra kroppar är inte till för att ge er njutning utan våra kroppar är bara våra.

Det går nästan aldrig att ha en diskussion utan att en man ska öppna käften och på något sätt försvara sig? Ja men du käraste kränkta man, försvara du dig hur mycket du vill MEN om du vet att du inte våldtar, misshandlar eller förtrycker kvinnor good for you, MEN om du nu gör eller gjort eller på något jävla skevt sett eller har koppling till detta så har jag två saker att säga till dig, tänkt om förfan och vad exakt är det du ska försvara? Att du våldtar? Oj bra, försvara på du...

Allt jag skriver då jag tar upp vad män säger/sagt osv är sant för att jag tar bara upp saker jag har hört när jag har haft diskussioner med män och det är bara när jag pratat med män.

Vad gick fel? Jag har en teori om vad som gick jävligt fel för många många år sedan när män fick för sig att det är okej att bestämma över en kvinnas kropp, jag har denna teorin och jag kommer inte att säga vad min exakta teori är än, egentligen är det ingen jävla teori utan det är faktiskt ett faktum om att något gick fel men jag undrar och ska verkligen försöka förstå vad som hände från första början för många år sedan. Jag menar alltså teorin om vad som gick fel i deras hjärnor, vad de tänkte och tänker? Det var ju självklart inte idag 2017 utan så har det alltid vart. Det ligger i samhällsstrukturer och hur samhället är uppbyggt. Strukturer och den extrema synen som finns på hur könen "ska vara" jag pratar om de stereotypa könsrollerna, hela machokulturen och våldtäktskulturen. JAG VILL INTE HÖRA en liten kränkt pojke nu säga "men inte alla män" den diskussionen har jag haft, läs mina tidigare inlägg.

Jag har en fråga som jag egentligen vet svaret på, vet svaret hundra procent men hursomhelst frågan är:

Hela machokulturen och våldtäktskulturen består av män och utförs av män, men fortfarande är det offret som ifrågasätts hur kommer detta sig? Är det kvinnors fel? Är det extremfeminism och varför är fokuset på att feminister har "tagit det till en annan nivå" vems fel är det? Hmmm...

Likes

Comments