Jag tänkte ta upp en jobbig grej, jag pratar om hjärtesorg. Jag har haft hjärtesorg nu ett tag.. Egentligen en period fast till och från. Det var bra ett tag, men sen föll jag tillbaka tyvärr. Jag tycker att det är viktigt att prata om detta eftersom att de allra flesta har gått eller går igenom det. Jag skulle vilja säga att jag har haft EN "riktig" hjärtesorg och det är den jag har nu.

Det som hjälper mig är helt enkelt att peppa mig själv och det är något som jag är riktigt bra på. Att peppa sig själv hjälper för egentligen så är en själv den enda personen som kan hjälpa i denna situationen. Man måste ha inställningen själv att vilja kommer över en hjärtesorg. Självklart är vänner en hjälp, finns inget bättre än vänner som verkligen finns<3 Men min poäng är att realistiskt så måste man klara detta själv men såklart med hjälp från andra om man behöver det. Man måste omringa sig med människor och få mycket positivitet under ens hjärtesorg men det är enbart en själv som kan inse hur bra man är och framförallt utan den personen.

Det finns mycket man kan göra för att må bra och kommer ut ur en hjärtesorg, många olika tips som får en på andra tankar och börjar få en på rätt väg men en av de viktigaste sakerna är att förstå skillnaden mellan att vara kär och en sorg som man kan ha. Att vara kär kan och får upplevas på olika sätt, man får tolka sin egna men att sörja över någon är det jobbiga och när man är i sorg så kan man lätt tro att man är kär. Man får upptäcka sina känslor och känna efter vad det är man EGENTLIGEN känner för det man känner kan enbart en person sätta ord på och det är en själv. Ingen annan vet påriktigt eller känner det du känner så lyssna på din hjärta och magkänslan.

Personligen skulle jag säga att jag aldrig vart kär men haft en jävla jobbig sorg nu ett bra tag.. och vet ni vad? Det suger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, vilken bra och dålig måndag det har varit. Jag har haft ett väldigt tufft lov, pluggat mycket och tränat väldigt mycket samtidigt som vänner svikit mig, ett händelserikt lov samtidigt som det inte varit något speciellt. Hur som helst, nu sitter jag på Saltholmen iallafall och väntar på färjan som ska ta mig hem, ska bli så skönt att komma hem. När jag är hemma ska jag planera en del saker och sedan vila, det förtjänar jag allt! Det känns skönt att kunna skriva av sig här på bloggen eftersom att jag känner att jag behöver vända mig till någon/något och eftersom att jag älskar att skriva av mig och allmänt bara skriva så är detta en perfekt plattform för mig, jag har även planer på att skriva en bok, det låter väldigt stort men det är inte helt omöjligt. Jag påbörjade faktiskt ett utkast innan sommaren men det var så mycket för min under den perioden som tog över så jag tog liksom inte tag i det men det är något som jag verkligen tänkt på. Jag velar dock mellan olika genrer. Vi får se...

Nu ska jag lyssna på musik och helt enkelt invänta färjan, ta hand om er!<3

Likes

Comments

Hej! här ligger jag i soffan en måndagskväll på lovet och kände helt enkelt för ett blogginlägg. Jag och mamma var över på middag ikväll och det var krabba som rätt, mums! Hela lovveckan är det fullspäckat schema för mig, känns både bra och dåligt.. Jag är verkligen en planerare men är väldigt stressad över skolan, ska inte klaga för alla som går i skolan och framförallt gymnasiet har en del men så tungt att hela tiden känna att man måste något, sedan har jag träningen som jag vill prestera på också, gymmar nu. Spelat basket i större delen av mitt liv men slutade i somras och nu gymmar jag, väldigt skönt måste jag säga! Hur som iallafall så går mitt lov ut på att plugga på allt som behövs, träna mycket och övningsköra. Övningskörde igår och ska även göra det på onsdag igen!

Ha en fortsatt fin kväll mvh

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite matte nu på kvällen inför ett matteprov som jag har på tisdag, jag hoppas verkligen att det går bra! Veckoplanerna är inte så speciella förutom att jag ska till Norge nästa helg och det ska bli så kul, skönt att komma bort en helg också.

Jag har funderat och tänkt lite på att skriva ett inlägg om att känna sig ensam, man kan ha många vänner och mycket folk runt om kring sig hela tiden men man kan fortfarande känna sig ensam eller så kan man vara väldigt ensam, det finns liksom båda delarna och jag tycker att båda delarna är viktiga att prata om och ta upp. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej! Denna hösten hittills har jag haft så oerhört mycket, mycket med flytten, skolan, vänner etc.. Mycket som har hänt med vänner och den delen har tagit så mycket energi från mig och jag hatar det men nu har jag bestämt mig för att inte lägga ner varken tid eller energi åt folk som försöker trycka ner mig.

Hursomhelst så har det vart lite jobbigt med flytten men nu har jag äntligen landat, vi bor på Styrsö i 4,5 månad tillfälligt eftersom att vi ska flytta till Nya Hovås och det är inte klart än, längtar verkligen så mycket tills vi flyttar till vårt nya fina bygge, ska bli så mysigt!

Nu väntar jag på färjan för att åka in till stan och klippa mig, mitt hår behöver verkligen en "makeover", allt slitet ska bort och även lite kortare, ska även klippa till min "lugg" då jag klippte den själv i söndags hehe.. Jag älskar och trivs verkligen i långt hår och jag tycker att det är så fint med långt och tjockt hår, jag har turen som har det men eftersom att jag känner för att platta mitt hår skulle det vara snyggt med en liten höständring;))

Ha en super bra onsdag så hörs vi!

Likes

Comments

Tjena tjena! På onsdagar har jag schema fri dag men möjlighet till att plugga matte finns och jag åkte in till stan för att gå på den lektionen eftersom att vi har matteprov om två veckor. Innan skolan unnade jag mig med lite shopping hehe, blev några riktigt fina plagg! Nu sitter jag på barista och helt enkelt bara väntar in tiden.. Zzzz

Likes

Comments