Jag önskar att jag sökt hjälp när jag mådde som värst, då hade jag fått bäst hjälp. Då vägde jag mindre och jag tror jag skulle fått bra hjälp då. Jag vill ha en diagnos, en trygghet. Jag vill inte bli fri. inte om det kommer kosta mig fetma. Jag är fet nog. jag hatar mig själv. jag vill inte väga över 60 kg. Men jag vill inte hata mig själv

" detta kommer låta väldigt konstigt, och jag vill inte att ni ska ta illa upp. Jag hatar att vara som jag är, att misslyckas. och se nära lyckas. Jag älskar att se när mina kompisar lyckas, men när jag misslyckas blir det som en kamp.

jag är en fucking bulimiker. eller i höstas var jag väl en blivande anorektiker. gick ned 8 kg. vägde 52 kg till mina 179 cm som minst. 16.23 i bmi. var så nära att nå mitt mål på 50 kg! men så var jag så nära på att bli påkommen, folk reagerade, min klass, lärare, mina föräldrar, släktingar, alla! så började äta igen. och gick upp 8 kg. 8 fucking kg. 60 kg. och så började jag hetstäta och spy(bulimiker) och så skadade jag mig själv, ville dö,osv. panikattacker. så jag sökte hjälp. fick hjälp, mådde bättre men saknade att se kilorna ramla av, samtidigt som jag var rädd för det. men jag började ljuga, igen. ljög att jag mådde bättre osv. så jag slapp all kontroll. och nu i sommar, ja jag har börjat motionera lite och då jag kunnat slängt mat. och ibland hetsätit och spytt.

ligger just nu på 60.5 kg och är helt okej med det, med tanke på allt jag ät. samt har jag några kg att gå ner till hösten. men är samtidigt rädd inför skolstarten. Jag måste verkligen tänka på att inte visa folk vad jag gör. måste dölja allt, och specielt visa "gnistan" inom skolan så mina betyg blir högre och lärarna tror jag mår bättre. samt om vi har hälsokontroll, måste jag hitta något som är tungt å litet samt dricka mkt vatten.

men det jag är avundsjuk nu, är att min kompis i klassen(hon var normalviktig med gräns till lite stor.) nu under sommarn gått ned 15 kg! i våras blev hon bättre å bättre i skolan, hon bli bättre än mig! (ej sett henne nu under sommarn men kikat) och jag blir så avundsjuk! i höst ska jag klara att nå under 50 kg! tips får ni gärna lassa på

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej, vet att jag varit väldigt oaktiv dels pga alla tankar, resor, tävlingar men även då jag inte kännt för det. pga detta har det ej blivit så många bra inlägg. Tänkte därför - "starta om på nytt" och börjar detta nu.

jag föddes under 2003 på sommaren i stockholm. 3 mån gammal flyttade jag med min mor, far och storasyster (3 år äldre) till norrland(känns dock ej som att vi bor i norrland då vi inte pratar norrländska(ej de vi känn heller) och skojar om de som pratar norrländska och imiterar dem iblandXD inget illa ment.

'kommer mer info inom kort! ju fler läsare ju fler ordXD

Likes

Comments