​oj herregud, nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sist, och jag som skulle blogga varje dag. Jajaja, jag har hunnit gör en helt del sedan sista gången jag uppdaterade bloggen, exempelvis har jag kommit igång med högskoleprovet! just nu pluggar jag på nog riktigt hårt, dock känner jag inte att den delen är så jobbig, senaste högskoleprovet fick jag 7/12 på nog och nu denna högskoleprov satsar jag på 10/12 eller 12/12! Jag har jaft väldigt kul under helgen, exempelvis åkte jag till skara sommarland, så mysigt! saknar den redan :( men det får bli igen nästa år. Dessutom har jag hunnit fixa ett nu bankkort och åt en väldigt god glass med min lillasyster, annars har jag inte gjort mycket mer. Just nu slö surfar jag som vanligt i min telefon king tips för plugg etc. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag älskar sådana gulliga fluffbollar på väskan. Detta påminner mig om att jag och min kompis har flera gånger varit på jakt efter fluffbollar men dem verkar inte finnas i bra färger, jag kan endast tala om göteborg. Här finns färger som shock rosa ? Jag vill ju ha i vit, grå eller svart. Väldigt synd att dem inte går att hitta i naturliga färger, dem ju så himla söta!

Likes

Comments

Yes! nu är det endast 1 dag kvar innan min första lön för denna säsong kommer! gud vad exalterad och taggad jag är! Jag har bestämt mig för att spara det som kommer nu och vänta in till nästa månad då jag kommer få majoriteten av sommarjobbs pengarna. Har planerat ganska mycket vad jag skall göra med pengarna, självklart kommer mesta av pengarna gå till smink,kläder,skor etc men jag kommer också att exempelvis införskaffa mig en ny telelefon, vilket det blir är jag inte säker på i med att jag fortfarande är på jakt, men jag tror det blir en samsung galaxy A5. Just nu slö surfar jag på datorn kring tips för hur man pluggar högskoleprovet som bäst, som jag har nämnt i mitt tidigare inlägg har jag planer på att göra en schema för enbart pluggandet införhägskoleprovet. Jag har gjort högskoleprovet 2 gånger tidigare och första gången fick jag 0,8 och andra gången 1,0,  nu är målet ca 1,4 och på vt 2017 1,8 !

Likes

Comments

Idag har varit en riktig seg dag. Dagen startade med att jag vaknade runt halv tio av att mamma halvt panik slaget ropade på mig. Det hade visserligen med min syster att göra, hon hade idag startat sitt nya sommarjobb som städare i Angered och hade ingen aning om hur man skulle använda moppen vilket var väldigt ironiskt. Jag hade sommarjobbat hos samma företag några veckor innan henne och hade kolll på det mesta, jag lyckades lugna ner henne och hon kunde till slut använda moppen hahhaha. Runt kl 11 kom jag igång med städningen i huset, jag städade köket, min lillebror städade vardagsrummet och min lillasyster plockade upp hallen efter det kom vi igång med att laga lunch. Idag blev det korvstroganoff med ris vilket var väldigt gott.! Efter lunchen surfade jag lite på mobilen och pluggade lite ord inför högskoleprovet, men jag skall inte komma igång med det riktiga pluggandet förrän den 29 Juli i med att jag redan har planerat in en schema som skall starta då enbart studier för högskoleprovet. I med att det var min mammas födelsedag idag handlade jag lite frukt i med att hon länge hade sagtt att hon ville ha en väldigt god fruktsallad på sin födelsedag ( dock var det min brorsa som hade lovat henne från början att han skulle fixa en lyxig fruktsallad på hennes födelsedag och ända sedan dess har hon tjatat om detta ). Just nu sitter jag i köket o skär upp lite frukt inför kommande event i kväll. Älskade mamma grattis<3

Likes

Comments

Som en liten glin hade jag aldrig trott att om ca 10 år skulle jag var årets natur nörd som dör för biologi och matte. Jag hade alltid trott att jag skulle hamna någonstans inom den samhällsvetenskapiga fältet som jurist eller kanske socionom. När jag var 13 år och hade börjat sjunde klass avskydde jag matte och det hade nog mycket med att min pappa varje sommar hade tvingat mig och mina syskon att plugga matte vilket jag verkligen hatade. Ibland kunde min pappa bara komma fram till mig och min syster, gav oss vart sin penna och papper och bad oss att lösa ett viss bråktal som han hade skrivit ned. Jag hade sjövklart misslyckat att lösa talet i med att jag inte direkt hade någon slags talang inom mattematiken, minsta gemensamma nämnare och ligande stolen var inget jag heller visste. Det var inte förrän jag hade börjat årskurs nio som jag hade bestämt mig för att höja matte betyget. Efter det blev jag helt fast med sidan om började jag också bli intresserad av de naturvetenskapliga ämnerna jag gick från ett E - D till ett B i alla NO kurser. Jag var speciellt stolt över fysiken där jag tidigare hade ett E och gick till ett A. Allt detta hände under vårterminen i terminen i nian och jag gick från 230 poäng till 300 vilket var helt sjukt. Idag som sagt pluggar jag den naturvetenskapliga programmet och siktar mot att i framtiden komma in i läkarprogrammet. puss, nu skall jag försöka posta lite bilder i bloggen för det verkar som ut som att det är ett måste. 

Likes

Comments

Hejsan alla!

Det är första gången jag har startat en blogg som ni ser. Detta är något jag alltid velat göra, att blogga på ett sätt känns det som att man för en dag sätter sig in i andras skor, vilket jag alltid älskar! jag hoppas ni kommer att tycka att min blogg är intressant i med att jag skall blogga om diverse olika saker, jag kommer ttillexempel att prata mycket om framtid exempelvis vilket program jag skall söka, min fritid och vad jag gillar att göra kommer ni också se väldigt mycket av. vi ses nästa inlägg! puss!

Likes

Comments