​Nu har vi äntligen anlänt, resan gick jätte bra. Tänkte jag skulle ha filmat lite när vi gick på men fick kliva på med vakt "transport" så vågade inte filma 😋 

Men nu sitter vi och väntar på att få vår hytt sen ska vi äta buffé för att sedan skynda oss till första mötet. Sen ska jag försöka uppdatera efter varje möte så ni får hänga med mig på resan :) 


♡ ANGELICA ♡ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nu åker vi med första etappen. Inte så mycket att uppdatera ännu men kommer åka denna buss dom närmaste fyra timmarna 😊

♡ Angelica ♡ 

Likes

Comments

Friskaste dagen hittills! Äntligen!!

Jag har slagit hål på den dumma myten om att frysa in hösten. Det gick inte bra alls, Så hedan efter kommer jag ha tröja och halsduk! Ingen mer förkylning här inte!

Jag och en vän var dagen till ära och hälsade på hästarna i stallet. Helt underbart att se dom igen. Har inte sett dom sedan fredags och då var det dessutom mörkt när jag såg dom. Så gissa om det var underbart att låta deras varma mular snosa på en hand ❤ Imorgon ska jag ha hela stallet så då kommer min abstinens vara botad 😊

Imorgon har jag även tänkt börja avslöja en sak som för mig ligger varmt om hjärtat och som jag tycker är skit häftigt :) Jag bara lääängtar 😍 Så håll ut, ni får ett litet förhandsbesked imorgon :) 


♡ ANGELICA ♡ 

Likes

Comments

I Onsdags fick jag ett underbart rid pass med Novas. Sen på kvällen brakade helvetet lös och vaknade upp på Torsdagen sjuk. Sedan dess har jag legat raklång i min säng. Känns som så många planer går i stöpet varje gång man blir sjuk. Men jag försöker ändå se dessa gånger som en form av återhämtning. Kroppen behöver ju sånt i bland också. Och nu har det varit en tid när allt gått i ett och jag inte tänkt ett dugg på mig själv. Så det är väl bara att ta lärdom av allt som allt.


​Fyra dagar utan mina fyrbenta älsklingar, jag klarar inte fler. Så snälla bli frisk dumma kropp!


♡ Angelica ♡ 

Likes

Comments

​Äntligen!

Får jag lov att säga :) 

Två dagar gick åt att banka ner stolp och skruva isalatorer, men nu är den färdig. Enbart bokstäverna som fattas men dom ska jag skriva ut så fort tid finns. 

Brevid paddocken blev det även två beteshagar till mina två småttingar. Där dom kan vänja sig vid gräs på vårkanten. 

Men nu ska jag kasta i mig lite mat för att sedan motionera lite hästar :) 


♡ Angelica ♡ 

Likes

Comments

Tyvärr har det inte alls blivit som jag planerat så en ofrivillig paus uppstod. Men det är bara att ta nya tag!


Just nu är det ett smärre kaos i en sektion av hagen. Vi har haft en rundel där i många år men det senaste året har den inte används alls så vi håller på att omvandla platsen till en gräspaddock. Med trådar och stolp överallt så klarade jag helt själv ut sitvationen innan mörket föll. Dock ska två stolpar slås ner så är själva paddocken klar. Sen återstår två hagsektioner till så är allt som allt klart :)


Tyvärr tog både isalatorer och handtag slut vid mörkrets intrång så fortsättning sker i gryningen.

Ev kan vi inviga vår nya paddock till helgen 😄


♡ Angelica ♡

Likes

Comments

Nu var det hundra år sedan jag skrev här och det känns väldigt pinsamt. Men endå har det en naturlig förklaring till min lilla paus och dem är att hästarna har haft total vila och jag har knappt varit hemma. Jag har varit och flängt runt i nästan hela landet på olika saker så tusen har inte funnits samt inte något att direkt blogga om heller eftersom jag inte varit med några djur direkt. Men nu är jag på hemmaplan igen och igårkväll stalla de vi äntligen upp hästarna så nu kommer jag full laddad tillbaks till bloggen 😊


♡ Angelica ♡ 

Likes

Comments

Lovade ett inlägg igår, men satt och pluggade till 12 på natten så hann inte riktigt med det.
Däremot hann jag med att träna mina små lurvar igår som planerat (och precis innan regnet).
Jimmy och Edward har fått för sig att dom inte kan hoppa utan varandra, testar jag någon av dom ensam så rymmer dom ut ur paddocken.
Dexter vet hur han ska göra vid löshoppning, men även han kräver sällskap av dom andra för att göra det han ska.

Så, jag löshoppar helt enkelt alla 3 på en gång. Ni kanske undrar hur jag gör om jag kanske vill höja för en enskild ponny, eller om jag anser att en borde hoppa om och inte dom andra? Enkelt.
Till Dexter säger jag bara "gör något annat" så springer han ner till ett hörn och äter gräs.
Till Jimmy och Edward säger jag ptroo så båda sakta ner och stannar, sen säger jag bara namnet på den ponnyn som ska fortsätta. Den andra stannar oftast lydigt kvar och äter gräs eller bara tittar på.
När jag sen tex vill få igång Dexter igen när han står och äter, ja då säger jag bara "Dexter, Fram!" så springer han ut i spåret igen.

Igår hoppade de mestadels bara 20 cm, höjde till 30 några få skutt på slutet. Ville börja lite lätt efter 2 veckors "vila/promenader". Riktigt bra skötte dom sig faktiskt

Tror det är ca 2 år sedan denna bilden togs på Jimmy och Edward. Innan Dexter kom till oss i alla fall

// Bella

Likes

Comments

Nu "äntligen" är nollningen. Att det står med " " är för det har varit så jädra kul. Dom här två veckorna har varit klockrena! Men stressiga. Hinna med skola, hästar, nollning, sena bussar, läxläsning osv.. Så det är skönt att det är över och få komma tillbaka till ordentliga rutiner igen!

Och med nollningen över så har jag ÄNTLIGEN tid till mina 3 monster igen.
Visst det handlar om prioriteringar, men nollning på Universitet sker bara en gång i livet (nästa gång om jag väljer att plugga vidare igen är jag antagligen alldeles för gammal för något sånt). Once in a lifetime så valde att lägga min tid lite extra på det.

Men som sagt, med det över har jag både fler timmar åt stallet och tid att sitta vid datorn nu när jag kommer att vara hemma igen. Så uppdaterat ikväll igen om dagens löshoppning som står på schemat!​// Bella (Nollan som äntligen blivit Etta)

Likes

Comments