Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glad lördag på er allihopa. Lovet går mot sitt slut, redan lördag liksom. Gårdagen var jätteskoj tillsammans med mina favorittjejer. Firade halloween igen och det är alltid lika roligt tillsammans med mina vänninor. Idag är jag trött och bara vilat framför tv:n och datorn. Fick hem ett paket idag som jag verkligen taggar att öppna, beställt en hel del jackor och annat snyggt på NELLY.COM. Jag får jag bara hålla tummarna om att jag diggar allt i paketet så jag behåller kläderna och slipper skicka tillbaka dem. Förutom det så fick jag även hem 2 skal från IDEAL OF SWEDEN. Samt en skit snygg mobilsladd i marmor som passar mitt skal jag beställde därifrån senast. Och dessa marmorprylarna matchar givetvis med min dator. Wow, snart får någon stoppa mig. För mycket av det goda! 

Likes

Comments

God morgon på er alla!

Tänkte uppdatera er, och hoppas att ni har haft en bra start på höstlovet och för er andra en bra start på helgen. För min del så det faktiskt på bästa sätt. Jag hade 2 inställda lektioner, ägnade min tid åt en rejäl och god frukost, tung benpass på gymmet och sedan duscha för att ta mig till skolan för 2 resterande lektionerna vi hade. Efter skolan var det dags för att åka till banken för att fixa en grej och sedan hem. På 30 minuter hann jag trycka i mig mat och byta om till arbetskläder och sedan jobba på Nordic Wellness. Där jobbade jag till kvällen och sedan dags för att åka hem till min kompis o sminka en halloweensminkning på mig, jag skulle på fest med mina tjejer. och det hörni, var verkligen en underbar slut på fredagen tillsammans med människor jag tycker om. Snacka om mycket sömn när jag ska upp och jobba redan 08.30 igår, lördag. Bet ihop och tog en kopp kaffe. Funkade alldeles utmärkt för stunden men min kropp blir så himla förvirrad av att få rutinen förstört för sig. Jag är verkligen den som följer sovrutiner för en optimal Helin. Annars slutar det med att jag är en zombie redan vid 17-18. Men iallafall så direkt efter jobbet fick jag snabbt fixa i ordning mig för att familjen skulle mysa i Göteborg och käka ute på en god resturang som låg lite utanför. Så det var en lugn och härlig dag. Kom hem och slocknade lika fort.

Men hörni, idag Söndag och klockan är 10.00. Jag har återställt mig och aldrig varit piggare. Har skrivit en ​ATT GÖRA​ lista som verkligen måste bockas av en söndag som denna. Så idag ska det bara städas, och fixa allt jag ställt till mig de senaste dagarna i mitt rum och även träna tänkte jag. Sen mot eftermiddagen kanske vi ska åka Liseberg för lite Hhalloweenmys där med. Får se hur mycket jag hinner med. Ni får ha en jättefin söndag och njut av ledigheten nu. För det ska jag göra. Kram 

Likes

Comments

- Jag är oerhört vig. Kan väldigt snart gå ner i spagat så vig jag är. Och jag har aldrig gått gymnastik eller något i den stilen, har bara spelat fotboll hela min barndom. Men tack vare att jag stretchar VARJE morgon numera så ger det resultat.-

- Om vi säger såhär, går du förbi mig kommer jag säkerligen kolla på dina skor det första jag gör. Jag kollar alltid vad människor har för typ av skor. Älskar skor och egentligen vet inte riktigt varför det har blivit såhär. Men det känns som att skorna säger väldigt mycket om en människa.

- För tillfället har jag tre jobb och går i skolan. Ops,. Men en av jobben är varje lördagmorgon där jag har idrott för småbarn. Sedan jobbar jag på Nordic Wellness 2 dagar i veckan. Och hoppar in på det tredje jobbet när det behövs och när skolan och plugget ger utrymme för det.. Gillar att ha många bollar i luften, och utöver det har jag blogg, podd och min träning.


Likes

Comments

Instagram @helinsherif

Subscribe