Mina sömnlösa nätter fortsätter. Allt är konstigt, tiden har faktiskt gått sjukt fort och jag har egentligen inte ens förstått att jag när som helst ska ha ett till barn, inte ens att jag ska ha ett till. Magen har vuxit, vikten ökat, klumpigheten ska vi inte tala om och alla besvär jag haft denna gång. Trotts det så känns det overkligt. Jag ska när som helst få ett barn det är det enda jag vet och att de mest troligt skulle vara en liten flicka. Mer än så vet man inte. I flera månader har jag och min kropp gjort allt för lillmänniskan i kroppen och snart ska vi lära känna denna lilla, inte bara jag utan lillen ska ut i världen, träffa alla människor, personer som kommer hata och älska. Du kommer få träffa din storebror, kan tänka mig alla tjafs som ni kommer ha som små och som ungdomar men hur ni sedan kommer växa upp och hur ni sedan kommer hjälpa mig varandra och en vacker dag när jag ej kan stå nå mer finnas vid min sida. Kommer vara vid eran sida resten av mitt liv och kommer inte missa en sekund av eran utveckling. Ni är så bra, mina små och perfekta barn. Så kom igen nu tjejen, Kom ut, mamma kan behöva en lugn dag med ett glas vin eller lite sömn. 😅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhopp!
Varit hos barnmorskan idag och fått bra besked, 3 cm öppen och utplånad livmodertappe, alltså mest troligt att bebis kommer när som helst hon trodde t.o.m att de kunde bli redan inatt. Bebis fixerad och ja allt är klart. Riktigt jävla skönt, så nu har bebis några dagar på sig och har den inte kommit så är tid för igångsättning bokad men hon trodde inte alls att det skulle behövas! Vi får se helt enkelt!

#komnu #bebis

Likes

Comments

Det är inte riktigt min typ av musik men med rätt sällskap så funkar allt! Så först Furuvik med sonen och mina fina, sen åka och lämna han för att kolla lite på Brad, som egentligen är helt okänd för mig. Haha förutom det så var det idag jag var beräknad bebis. Så nu återstår och se, Max 2 veckor sen blir man igångsatt, så när som helst inom två veckor måste du vara i min famn, vare sig du vill eller ej 👌  Nu äntligen sängen, får se om detta kan få igång något!

Likes

Comments

Vet att man inte ska lita på att man får barn på det beräknade datumet. Trotts det så tror jag att alla verkar tänka Så, eller de flesta. Jag tycker att de bara är skönt, varje dag som går, då vet man att man närmar sig.

Jag är inte alls orolig över förlossningen så alla som skriver och försöker lugna mig, haha sluta.  Tanken är gullig men behövs faktiskt inte.

Imorgon är dagen här, vore kul om det kom en bebis på den beräknade dagen men tror tyvärr inte det. Men alla kan ju hålla tummarna, förlossningsväskan är redo så nu är det bara att komma.

Hela allt är så spännande, snart kommer en person ut som man levt med i flera månader utan att veta hur den ser ut, vilket kön de egentligen är eller hur personligheten är. Man har ingen aning om något egentligen mer än att de är ett barn, hur stort/litet ? vilken ögonfärg eller hårfärg? Vilken smärta man kommer få gå igenom, blir det igångsättning? kommer du innan? lär hela allt ihop sys? Här ligger man i sängen och har ingen aning om något. Vet bara att snart ska ett barn komma till oss och det kommer bli så jävla bra, för er kommer jag göra allt, precis som min mamma gjorde allt för oss.

Älskade mamma, Du är den bästa människan på våran jord, vackra och underbart snälla människa ❤

Nu är kl 6 så bör nog försöka få lite sömn ändå 😅🤔

Likes

Comments

Idag har det varit en sån dag som jag inte alls fått någon vila, Knappt någon sömn till och börja med sen  upp fixa sonen och lämnat av han på dagis.
Sen börja riva tapeter och iväg till stan och köpa lite spakel, sandpapper och spik till bror så man kan fortsätta imorgon! blev även köpa lite till huset då en ny trappa ska byggas! väldigt tråkiga pengar men vad gör man inte 😅

Sen rensa ogräs i trädgården i några timmar och nu äntligen lite vila innan jag måste ut med hundarna😅

4 dagar kvar till BF 🖒

Likes

Comments

Vissa kommer tycka det är lite andra kommer tycka det är mycket. Men med nästan 20 kilo extra känner jag mig riktigt stor. "nu är det inte långt kvar" nääe men de är nu jag älskar allt som går att stoppa i mun, allt ätandes under nätter , det var även denna tid som jag gick upp flera kilo på engång när jag vänta på Elwin, så bebis kom ut, mamma vill ha en bebis och inte massa extra kilon 😍👌

Likes

Comments

9 dagar kvar, inatt drömde både jag och mamma att en liten titta fram så bör ju betyda något. Det är nu allt är extra tungt, det är nu man räknar sekunder, det är nu man är nyfiken, nå galet nyfiken.  Om jag är nervös? Nej inte alls 😍

Likes

Comments

Vårdcentralen, varför känner jag mig aldrig nöjd när jag varit hos er? Inte nog med att allt tar sån tid.. man får inget gjort, sålänge man lever så är de lugnt.

Var dit med Lilleman som matvägrar och varit allmänt dålig, vi blev hemskickade efter att stått i kö och väntat i en timme. Inga tester ingenting  "han ser pigg ut, onödigt att sticka han i fingret".

Likes

Comments

Tänk att 2014 det är bara 3 år sen, denna bild är tagen då. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig, trodde aldrig att jag skulle stå här idag med allt jag lyckats med under dessa 3 år. Trodde jag fortfarande skulle vara samma tjej. Det är så konstigt hur man glömmer saker. Minns inte alls att jag mådde dåligt, minns bara de bra sakerna.. nu plågas man ju dag för dag, Men om 1 år är allt bortglömt och de fina sakerna finns kvar och jag kommer utvecklas mer o mer och jag kommer göra allt för min lilla familj.  När bebis kommer ut så kommer jag förmodligen glömt allt man fick gå igenom denna gravilitet. Så skriver en påminnelse, glöm inte haha! Men jag ångrar ingenting, men tror inte jag vill ha fler barn, två känns perfekt, och jag längtar så. jag vet att de gör nå in i helvete ont att föda barn men ändå vill jag uppleva just den delen flera gånger om, som en kick, som ett beroende. Hur som helst kom nu bebis, du är välkommen ut till oss så ska jag visa dig hela världen, kom ut bebis så ska jag se hur du utvecklas dag för dag precis som din storebror ❤

Likes

Comments

Igår fira vi prinsen igen, idag hängde vi på vårdcentralen.. Jag är så sjukt trött på allt, såklart gör dom inte ett skit på vårdcentralen och jag slösa bort hela min morgon där.. Men tillbaks till igår, prinsen fyllde år och fick därför vara hemma från dagis, åkte och hämtade en studsmatta åt han och en rutschkana och även lite leksaker, Sen var vi och hälsa på hos Diana och sen hem, gudmor var med och han fick umgås med henne och även få lite presenter och mot kvällen kom lite släkt från Markus sida och gratta honom och sen vid läggning kom jag på att jag hade ännu fler presenter så de blev lite innan sova med. Nöjd lillgrabb men trött mamma. Nu kom jag äntligen hem och lämnat lilla E hos mamma så jag ska få vila några timmar. 

Idag går vi in i v39🖒

Likes

Comments