Efter massa stress så hann jag ändå med en ansiktsmask och lite lugn och ro. Lämnat barnen hos mamma en sväng och ska iväg till huset och måla. Go go det kommer bli så bra 😍👌

Testade för i övrigt denna ansiktsmask idag. Riktigt härlig och värmer ordentligt och resultat redan efter en minut. värd att testa igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Börjar med huset invändigt och måla, bort med träfärgat och dit med vitt 😍 planen är vit panel eller vad de heter, Så kört på en omgång och kör på nästa imorgon. sen vitt tak och såklart nya tapeter och nya trappsteg sen är hallen klar 😍👌

Likes

Comments

6 veckor och en dag senare. Har lyckats fått ännu en underbar bebis. Trotts att hon har blivit sjuk så gnäller hon knappt. Hon är glad ändå precis som storebror. Hon vaknar typ en gång per natt och äter annars sover hon. Jag är lycklig lottad. Dock börjar ju Elwin bli mer och mer envis men det hör väl till. Jämför man med andra i samma ålder så är han inte så jobbig haha. Så vi får väl se om det vänder eller om han alltid kommer vara snäll kille ❤ Han fick sova hos mormor inatt och mysa lite extra, jag passar på att vila lite för snart blir det 3 nätter utan sömn för nattjobb står på schemat 👏🖒

Likes

Comments

Tänk att livet som mamma förändrar allt.
Helt plötsligt är det okej att någon spyr på en eller gör sina puttesmå behov på en. Helt plötsligt kommer man sin mamma närmare då man förstår att livet inte alltid är lätt med barn. Det är overkligt att man ens orkar, Helt plötsligt får man en helt ny kraft, kärleken till en liten människa får en att kämpa sig igenom allt. Jag önskar mina barn all lycka i världen och jag hoppas ni växer upp och får ett lika bra liv som jag haft, jag hoppas ni kämpar på och lyckas med allt jag lyckats med! Kan inte påstå att livet varit perfekt men man lär sig ju av misstagen och idag har jag ALLT, allt man kan önska sig ❤

-Ja förutom sömn och lugn och ro😅

Likes

Comments

Idag kunde jag hämta ut min bil.. Jag har nog aldrig och trodde nog aldrig att jag skulle kunna bli så glad över att se en bil, men jo, jag blev lycklig. Hade allt och lite till i bilen och att vara i från den och allt har varit kaos denna helg. ska aldrig mer glömma dig någonstans bilen. Haha låter kanske desperat men ni som vet vad som fanns i bilen förstår nog.
Efter det blev det stor handling av blöjor till barnen, varsitt gosedjur och en gräsklippare till Elwin.

Sen iväg och äta grillad kyckling i hemlingby och fika i finvädret. Elwin sprang fram och tillbaka mellan djuren och oss hela tiden och jaa, livet var bäst.

Sen hem till huset och fixa lite, plocka bort två komposter, en kvar.. Markus fixa in sista veden och hem och äta gott och nu ligger vi i sängs alla, Markus är den enda som somnat och sover som ett litet barn haha! Vi resten myser och ser på tv, imorgon är en ny dag med massa nytt 😍

Likes

Comments

Då jag totalt misslyckats med allt, mitt hår , Glömde bilen på Bilmetro och allt är kaos så ligger jag i sängen och tänker. Konstigt nog är humöret fortfarande bra och skrattar emellan åt.. Nej jag förstår inte hur jag lyckas vara så här men trotts det är jag lycklig och min vardag är bara att skratta åt.

Jag har mina lyckopiller iallafall, tur jag inte glömde dom i bilen idag iallafall haha!

Likes

Comments

Många undrar hur min förlossning var, oftast är de folk som själv väntar barn och då kanske ni inte borde läsa men de är väl bland det värsta jag varit med om, barn nr 2 gjorde mer ont än nummer ett men hade sjukt massa tur och allt gick fort så det ska man vara glad över!

Jag satt på en film, en romantiskt film och satt och kollade på den själv i vardagsrummet medan alla andra gått och lagt sig, jag visste att dagen efter blir jag äntligen igångsatt och kunde väl inte riktigt sova. Hade köpt en stor vattenmelon som jag smaskade på, delade den bara på mitten och åt med sked ur den samtidigt som jag satt och grina till filmen, konstigt nog minns jag inte vad det var för film ens men den var bra! Mitt i allt fick jag ont men envis som man är skulle jag äta upp och se klart filmen. När filmen var slut hade jag så sjukt ont och hyffsat täta värkar, 2-3 st på 10 minuter. Men envis som man är skulle jag gå och lägga mig tills jag insåg att de inte går...

Jag ringer till Uppsala och säger "jag tänkte föda nu, har ont och täta värkar" Men kvinnan i telefon säger då att jag ska vänta, eftersom jag inte har tillräckligt ont, att jag skulle ringa igen om 2-3 timmar.. Bitter som jag är så lägger jag på och vägrar åka dit och ringer istället till Gävle.

När jag pratar med kvinnan i telefon och säger att jag har flera värkar och beskriver allt för henne ( Samma som till Uppsala) så säger hon att jag ska komma in direkt och frågar om hon ska ringa ambulansen, well jag sa att det går bra med en taxi och ringde en själv.

Taxichauffören var väl inte den trevligaste och körde minst 100 km/h hela vägen och sa inte ett ord förs vi var framme, man såg på han vilken lättnad det var att få ut mig i bilen haha!

Direkt in och kolla hur bebis mår, titta hur öppen jag var och massa olika kurvor. var väl 5 cm öppen kanske ? om jag minns rätt och vägrade ha någon bedövning alls, inte ens lustgas så smärtan kan väl bero på det, brist på personal så hon sprang mellan flera som också hade tänkt föda samtidigt, varje gång hon sprang ut ur rummet kändes de som jag skulle skjuta ut ungen och att jag skulle stämma dom haha! Men det gick bra, hennes skift skulle sluta halv 8 och vi kom in vid 4, sa  att ungen SKA vara ute innan hon slutar och gissa vad? 07.03 ploppa hon ut, fick ännu en gång som jag ville!  3 timmar av smärta, Men vad är det egentligen och klaga på, sprack inte och gick ganska fort ändå. Ut kom en liten prinsessa och allt man väntat på kom ut och hon bara fanns där och det kommer hon alltid göra. Nu växer hon för fullt, dag för dag utvecklas hon. Hennes resa har börjat och mitt liv som två barns mamma hade startat och allt kändes perfekt!

Likes

Comments

Jag är inte mig själv just Nu, jag är extremt trött och är därför väldigt off. Orkar tyvärr inte träffa folk och är mest med barnen eller jobbar, däremellan försöker jag aktivera hundarna och sova.. sova delen blir tyvärr inte så mycket vilket gör mig lite arg.

Och jag vill därför att folk inte tjatar på mig, jag vill träffas men jag orkar faktiskt inte alltid och vill därför inte bestämma något i förväg. Och försök INTE  överraska mig och bara komma och hälsa på, vilket flera försökt med, kan vara så att de är den lilla stunden jag har och försöker sova på.

Så snälla, acceptera att livet inte alltid är på topp med småbarn och det är inte det att jag inte vill umgås utan jag orkar tyvärr inte:/ 

Elizia 3 veckor idag, känns som en evighet men antar att de börjar bli bättre och hon har sin charm så ❤

Likes

Comments

Rubriken berättar ju vad min dag bestått av..
Först hämta massa ved, kämpigt och inte det roligaste men blir mysigt till vintern 😍 sen hemma med barnen, gjort pizza och myst.. sen iväg till sjukhuset och lämna in 60 flaskor bröstmjölk och sen skynda till jobbet och nu efter att ha varit ut med hundarna, pumpat två flaskor mjölk och matat Elizia så hoppas jag att jag kan få lite sömn!

Godnatt 🌷

Likes

Comments

Snorig bebis, trötta är vi men kan inte sova, grannarna sover skönt iallafall men jag och Elizia får ingen sömn. Förstår inte ens hur hon lyckats blivit förkyld men är väl inte allt för ovanligt kanske, hoppas de går över fort bara! inatt blir det lite natt jobb så får väl "vila" lite då. Nu ska jag och Elizia göra bästa av situationen och mysa och försöka sova.. killarna har det bra dom..😏

Likes

Comments