Header
View tracker

Passade på att knäppa några kort på Milou medan solen var så fin ute på vår tomt. Visst passar han i täcket, blev riktigt snyggt! Men en skönhet klär ju i allt, inte sant?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Imorse åkte jag med mina föräldrar in till Älvsjö, då de skulle den vägen. De släppte mig där runt halv tio skulle jag gissa på. Strosade runt bland alla människor en stund innan jag slog mig ner för att titta på lite agility, smallklassen. Herrejesus, Enya Habel och Party alltså, vilket ekipage. Grymt roligt att få se dem live! Deras samarbete är något utav det coolaste jag sett faktiskt, det ser så himla enkelt ut! Därefter mötte jag Felicia en stund som satt vid utställningsringen innan jag tog en sista sväng bland shoppingen.

Mässan då? Nja, tycker faktiskt att MyDog förra året var bättre än detta, kändes rätt tunt med prylar faktiskt. Däremot fick jag med mig lite saker hem idag, så det är jag ändå nöjd med.

Ett BoT-täcke till Milou som sitter som en smäck, ett blinkhalsband och en leksak med både skinn, boll och pip. (Milou diggade den stenhårt) MEN, Milous absoluta favoriter var självklart från MUSH - nämligen godiset man fick i deras goodiebag. Han fick smaka en bit och sedan har han rotat runt i stora påsen för att hitta flera. Gullunge! Utöver detta fick jag smakprover från VoH och Real färskfoder samt lite annat smått och gott. Nu taggar vi om till MyDog!

Likes

Comments

View tracker

Lexie blir inte bättre men inte heller värre. Hon är helt buklig, men pigg och så. Har käkat middag iallafall. Veterinären säger avvakta tills imorgon men har fått symtom att hålla extra koll på. Jag tänkte kolla klart på Idol och sen nattkissa henne och sen faktist gå ner och ta natt. Är lite sådär nervös inför natten. Jag får ju de hemskaste tankarna.. Håller tummarna för att hon mår bättre imorgon nu.

Denna dag har tagit på både mina och Lexies krafter. Usch tycker så synd om henne! Nej nu checkar jag ut från internet. Bye och godnight.

Likes

Comments

Skulle fota objektivet jag ska sälja, men en viss hund kom och ville visa sig lite. Han är så fruktansvärt söt, för säger man inte vad han ska göra så testar han sina nyaste trick 9 av 10 gånger. Det är hakan i backen (som har kommandot ner) och så skäms (som inte har något kommando än). Gullegrisen! Nu ska vi ut på en promenad innan det blir middag och hockey, trevlig fredagskväll allesammans :)

Provar sig era hundar också fram?​ Eller måste ni använda er av kommandon för att få en aktivitet?

Likes

Comments

Började dagen med en promenad med min fyrfoting, sedan åkte jag in till Älvsjömässan. Sedan jag tog studenten så åker jag i princip aldrig buss (lyx med körkort och egen bil...), men det kändes smidigast idag - så det fick bli buss, tunnelbana och tåg. Väl på mässan fastnade jag mestadels vid sheltieringen, stod där ett bra tag och tittade, pratade med lite folk och så sålde jag min kamera. Sedan tog jag ett varv förbi de få montrar som hade kommit upp idag och fick med mig några saker hem. Dels ett halsband, då alla jag har hemma nu är för stora eller för små. Sedan köpte jag två förpackningar med tugg, torkad kalkonhals och torkad nöthud.

Har sedan jag kom hem suttit dränkt i plugget, som för tillfället känns väldigt jobbigt. Men det lossnar nog snart. Lär sitta med detta ett bra tag till då jag gärna vill bli så gott som klar tills nästa kurs startar om ca 1 vecka.

Lilleman blev nöjd iallafall, blir mer shopping imorgon!

Likes

Comments

Min lilla lilla tjej. Tänkte att jag skulle uppdatera er om Lexie. Damen som ser ut som kwasimodo just nu. Vaknade imorse och skulle precis gå upp för att kissa och ge henne mat. Vår skjuts var nämligen påväg. Jag tänder lampan och väcks av att Lexies öga är helt genomsvullet. Jag ringde Kristina (hon som skulle hämta oss) och berättade läget. När jag väl bad henne ställa sig upp var hon helt knottrig på benen. Ringde och pratade med Jossan (min egna vet haha) lite eftersom veterinären inte hade öppnat än. Ringde sen veterinären som bad min avvakta.

Åkte faktist bort till mässan en sväng då, utan hund såklart. Lämnade henne med min snälla syster. Åkte dit och tittade på Kristina och Elisabeth. Som det gick väldigt bra för. Åkte sen hem igen och Lexie har blivit betydligt mycket värre. Ringde veterinären igen och vi åkte in. Hon har ni fått lite kortison och vi är hemma igen. Så får vi hålla tummarna att det blir bra nu.


Likes

Comments

Berättar mer sen! Hon mår bra men dagen blir inte riktigt som planterad.

Likes

Comments

Efter träning (som jag skriver om imorgon) och timmars bilåkande är vi nu hemma hos mina föräldrar. Jag och Lexie kommer sova här i natt. För imorgon kommer vi som sagt spendera på Älvsjö mässan för lilla Älvsjö. Nervös är jag nu också, fyy. Håll tummarna för oss nu. Hörs imorgon, nu ska vi sova!

Likes

Comments

1:a december: Lexies adventskalender öppning

Idag fick hon ett kyckling ben i adventskalendern. Lexie äter iofs det mesta. Hon tyckte detta ben va svårt att tugga så hon spottade ut det några gånger innan hon åt upp det. Men smaken verkade det inte vara något fel på.

Likes

Comments