Header

Kom hem från jobbet runt kvar i 3, tog med mig kameran och hunden och satte mig i bilen direkt. Åkte bort till Hagaparken där jag mötte upp Kristina (@holländarencato) och Cato. Det blev en promenad på ungefär 1 timme och 45 minuter. Så mysigt i vårvädret. Hade till och med väst på mig idag, lovley! En väldigt mysig promenad med lite bus för hundarna och babbel för ägarna. Det behövdes.

Åkte sen hem till mig och hängde eftersom klockan hann bli 5 och Kristina var inte så sugen på att sätta sig i köerna, vilket jag förstår henne haha. Det slutade med att vi käkade middag och drog vidare till en rastgård. Hundarna fick springa ungefär 30 min innan vi sa hejdå och jag åkte en onödig snabbis till mina föräldrar. Skulle hämta mina nycklar men de va inte ens där... suck. Nu är vi hemma igen, ska strax nattkissa Lexie och sen bädda ner oss. Så skönt!

Bjuder på lite bilder från dagen, kameran fick ju följa med på axeln.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev lite lekträning idag på kvällen för Milou. Buga på föremål, hans version av skäms (hahah), snabba lägganden och lite ploj i fotgående. Hans bakdelskontroll är de inge fel på, även om han slänger sig runt ibland haha!

Likes

Comments

Jag har aldrig varit ett fan av att gå upp tidigt på morgonen. Men har börjat känna att just denna tid på morgonen är min favorit tid på dygnet. Lexie har varit ute och fått frukost. Hon somnar om och jag kan ligga i sängen och glo lite TV i typ 30 minuter. Gillar verkligen att börja dagen på detta sätt. Så mysigt ❤

Ja vidare till jobbet strax då, så får vi se vad dagen har att erbjuda. Åker nog bort till Hagaparken och en sväng där när jag slutat. Mysig runda, ska nog åka direkt efter jobbet denna gång. Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder 😊 Vad har ni r planer inför dagen?

Likes

Comments

Ja dagen har rullat som vanligt. Efter jobbet åkte jag en sväng till min sjukgymnast, ska börja ta tag i det nu också. Så som det ser ut nu ska jag träffa henne 1 gång i veckan. Vilket jag tror blir bra. Åkte sedan hem till min energiboll här hemma. Hon studsade runt med en leksak en stund medan jag städade litegrann.

Åkte sedan bort med henne till Hagaparken och det blev en liknande promenad som igår, men lite längre. Var ute ungefär 1 timme. I flexi utan krav. Hon hoppade runt och lekte med pinnar, får bli att åka till någon rastgård eller något imorgon där hon kan springa lite. Det behövs nog. Hon skötte sig iallafall bra på promenaden.. och i mitten av promenaden tappade jag faktiskt bort mig. Duktigt... not. Haha. Jag fortsatte gå och hoppades på det bästa. Kom tillbaka efter ett tag. Hittade iallafall en väldigt mysig väg att gå på, en skogsslinga längs vattnet. Väl hemma igen blev det lite dusch, matlagning och nu ligger jag i sängen. Ska strax upp och nattkissa Lexie som redan däckat i sängen.

Likes

Comments

På bilderna syns nästan bara Milou och Nikki, då Leya inte är så pepp på att bli fotograferad hahah! Men två bilder fastnade hon på, de längst ner. Blir så glad av dessa bilder, då Milou verkligen utstrålar glädje - två kompisar och en boll, då lever han 😍

Likes

Comments

I måndags efter inlägget senast så åkte vi upp till klubben och tränade lite. Milou gick väldigt fint och jag satte ihop en liten bana. Vi börjar få kläm på detta nu, vilket känns riktigt skönt! Ser fram emot nästa agilitytillfälle på kursen, så vi kan börja lära in balanshinder och slalom.

Annars har dagarna bestått av gymmet på morgonen, plugg under dagen och gymmet på kvällen. Självklart har Milou fått göra sitt också, vi har bland annat busat med Nikki och Leya och lite sånt. Även denna onsdagen började med gymmet, så nu är jag hemma och har ätit frukost, vilket betyder att jag ska köra igång med plugget.

Lite bilder från de senaste dagarna kan jag väl bjuda på!

Likes

Comments

Dagen har sett ut som igår, jobb, hem på lunchen, jobb och sen sluta. Väl hemma igen har min eftermiddag gått i ett. Lexie fick ett ben när jag kom hem och jag målade klart listerna i hallen (som jag påbörjade igår). Sen blev det lite "vila" i soffan i typ 20 minuter. Sen lastade jag in Lexie i bilen och åkte till Hagaparken. Blev en promenad på typ 40 minuter i flexi utan några krav. Eller okej inte helt haha, hon fick inte gå runt och käka jord. Hon fick något lyckorus och bocka och tog någon pinne och sprang runt med.

Begav mig sen hemåt och lagade käk, mina föräldrar kom hit på middag. Alltid lika trevligt. Sen åkte vi en sväng till kontoret för att hämta mina extra nycklar då min syster ska ta Lexie på lunchen imorgon. Jag har en sak på jobbet imorgon nämligen. Tog med Lexie upp på kontoret, där fick hon springa i korridorerna i typ 15 min. SÅ kul tyckte Lexie. Nu är hon nattkissad och vi ligger i sängen och tittar på Paradise Hotel.

Likes

Comments

Jag skulle vilja lära Lexie något nytt trix. Eller iallafall någon form av nyinlärning. Hon är så pass lättlärd och tycker verkligen om att lära sig nya saker. Men iaf.. jag har fått stopp på idéer. Hon kan typ basik saker som:

Sitt, ligg, stå, sitt fint, buga, tass, high five, backa, snurra, slalom och åtta.

Har säkert glömt något nu. Men jag tänkte kolla med er. Vad kan era hundar och har ni några tips på vad jag kan lära in henne? Om vi kommer på nått så tänkte jag att ni skulle få vara med vid inlärningen utav det.

Likes

Comments