Header

Tror Lexie börjar bli lite uttråkad. Är inte jättelätt att hinna trötta ut henne som jag vill när jag jobbar och ska hinna med vardagen också. Sen är jag själv inte på topp. Men men. Blev en sväng till rastgården där hon fick springa i typ 40 min. Lagom trött på henvägen. Sen fick jag lite middagssällskap. Hon var fortfarande inte helt nöjd efter middagen. Lite vankig och sådär. Så tog ut henne på en längre sväng nu på kvällen. Blandat med promenad och passivitet. Hon var taggad över öronen. Skötte sig och taggade ner till slut. Blev en sväng på en timme. Så nu jar jag äntligen en trött hund i sängen ☺👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var vi på träning och Milou skötte sig SÅ bra. Han gick lös nästan hela passet och höll sig vid mig trots alla hundar runt omkring. Slalomet börjar sitta nu faktiskt, behöver ge mindre och mindre hjälper men det kommer ju aldrig bli perfekt haha...

Idag efter en lång pluggdag åkte vi upp till klubben och tränade lite. Eftersom det är en nybörjarkurs så är det mycket vila/vänta/instruktioner så de blir liksom "knappt någon träning", därför fick de bli lite idag med. Han skötte sig fint tycker jag. Kan inte sätta för höga krav på honom eftersom det sköts rätt ordentligt, trots att det står att de endast ska skjutas på 18-18.30. Blev lite framförbyten, blindbyten och slalom. Blev även lite fotografering när vi hade tränat klart, han är ju bra gullig denna pälsboll!

Likes

Comments

Hej på er, bloggandet går dåligt från vår del. Har massor att göra både på jobbet och privat. Kort om veckan. I måndags slutade jag lite tidigare eftersom jag skulle till läkaren, så efter det åkte jag och Sanne in till stan med hundarna. Det var dags för miljöträning tyckte jag. Lex skötte sig väldigt bra. Var i stan typ 2 timmar. Blev fika och promenad mitt i city. Så duktig min fina hund.

Igår träffade jag Kristina efter jobbet så fick hundarna springa lite. Drog med mig kameran så fotade lite mellan skurarna haha. Sen låg vi mesta dels i sängen och myste.

Likes

Comments

Måndag: Plugg och inlämning.

Tisdag: Plugg.

Onsdag: Plugg och agilityträning.

Torsdag: Mittseminarium.

Fredag: Plugg.

Lördag: Eventuellt träffa Milous syskon. Födelsedagsfirande på kvällen.

Söndag: Eventuellt träffa Milous syskon.

Väldigt kortfattat och tråkigt haha. Men har inga andra planer förutom plugg och lite smått. Ska troligen träffa Milous syskon och deras mattar antingen lördag eller söndag, inte spikat ännu. Lär väl kanske bli någon mer träning med Milou och lite så, vi får se helt enkelt - beror på vädret också.

Likes

Comments

Måndag: Jobb. Sen ska jag till läkaren och kolla mitt knä. Ska hitta på något med Lexie sen.

Tisdag: Jobb. Sjukgymnast.

Onsdag: Jobb. Ögonläkaren. Träning med Lexie.

Torsdag: Jobb. Inga planer än. Får se vad som händer.

Fredag: Jobb. Sen kommer min bror och hans tjej på middag. Ska ha Cato över natten.

Lördag: Ska som det ser ut nu iväg och lägga ett spår. Sen kommer Cato över natten.

Söndag: Inga planer än. Tror jag har Cato över natten haha.

Likes

Comments

Ibland bara orkar jag inte öppna datorn och så har de varit sedan sist jag skrev. Ska inte göra något långt inlägg utan slänger ut mina dagar i bilder. Har hängt med kompisar, min familj, varit hästskötare och bara myst. Lexie har fått vara en natt hos Emma och busat med Spex. Var en sväng till Västerås igår. Kommer mysa lite extra med Lexie kommande två veckor, mer om det senare. Nu myser vi i sängen och ska snart ut och nattkissa.

Likes

Comments

Idag har vi varit på hundkalas för Alfons (pom). Träffades hemma hos dem och sedan åkte vi upp till Hunneberg där vi först gick ca 4 km innan vi slog läger vid en grillplats. Där grillade vi hamburgare, drack varm choklad och hade det trevligt. Hundarna (eh, Milou rättare sagt...) plaskade i vattnet och busade. Sedan avslutade vi det hemma hos Hanna med glass och te. Alla hundarna däckade på altanen efter allt bus och Milou däckade återigen hemma i soffan. Kort och gott - en supertrevlig dag med både härliga mattar och hundar!

Likes

Comments

Åkte upp till klubben idag och tränade lite slalom. Det var någon lapphundsträff där idag och fysjutton vad de skäller, mardröm. Efter en liten stund fick vi sällskap i form av Zoe, Smyrill och Pajas (samt mattar såklart) vilket var roligt! Blev mestadels slalom och lite enklare skick på hinder/tunnel.

För det mesta sitter 4-8 pinnar nu, lutande. Han blir dock förvirrad när de står rätt upp, så vi har långt kvar haha! Men han sköter sig kanon ändå!

Likes

Comments

Igår var jag ute och spårade med hundarna, väldigt kul då ingen av de har spårat på ett bra tag. Tar sån satans tid när man ska lägga spår alltså. Hela dagen gick. Liggtiden blev ungefär 3 timmar. Blev en promenad och lite rallyträning i väntan. De fick även springa och busa litegrann.

Lexie: Fick ett spår på ungefär 190 m. Blev en vinkel och ett bloduppehåll. Tog starten fint. Tappade bort sig ungefär 5 m in på spåret. Ringade en gång väldigt stort sen var hon på igen. Då tuffade hon på väldigt fint. Tog spåret bra och låg när spårkärnan. Väl framme vid vinkeln gick hon lite förbi innan hon kom in fint på den. Bloduppehållet brydde hon sig inte om. Höll på att gå förbi klöven men hittade den fint sen. Hon tycker dock att den är lite äcklig haha.

Milou: Fick ett spår på ungefär 170 m. Blev två vinklar. Hade det lite kämpigt i starten. Lät honom sköta det själv och stod bara och tittade åt riktningen vi skulle. Efter många om och men kom han iväg. Lite osäker till en början men tog resten av spåret väldigt fint. Tog vinklarna utan svårigheter. Hittade stolt sin klöv och bar runt på den som en stolt liten tupp haha.

Milous spår till höger och Lexies till vänster. Appen gör inte riktigt spåren helt rätt. De va lite snurrigt i början på Milous spår, men han tog vinklarna fint. Så den var lite ute och cyklade.

Likes

Comments

Måndag: Dagen har ju passerat. Ledig. Blev spår med hundarna och en promenad. Skriver ett inlägg om det senare.

Tisdag: Denna dag har ju också snart passerat. Var som sagt iväg efter jobbet. Nu händer det nog inte så mycket mer.

Onsdag: Jobb. Efter det sjukgymnast. Sen blir det att hämta upp Lexie och eventuellt träffa Emma en sväng.

Torsdag: Jobb. Ska och titta upp min rygg efter jobbet. Sen får vi se vad resten av eftermiddagen bjuder på.

Fredag: Jobb. Förhoppningsvis får jag flytta hem igen!! Så det blir nog mest att fixa iordning kaoset hemma.

Lördag: Ska iväg och glo lite hästtävlingar på dagen. Som det ser ut nu middag med ett par tjejer från min gamla klass.

Söndag: Är hästskötare till Mickis. Så ska hänga med henne och Blåsan hela dagen.

Likes

Comments