​När jag inte pluggar är jag en konstnär och både tecknar och designar. Och då jag är ett väldigt stort fan av superhjältar dyker dessa ofta upp i mina "skapelser". På bilden ser ni ett laptop-fodral jag designat åt mig själv som är inspirerat av Iron Mans pansar i Avengers: Age of Ultron.

Eftersom att mitt gamla skal till min MacBook Air gick sönder i somras har jag varit ute efter ett nytt skydd för min lilla laptop. Nu när skolan har börjat igen var det dags att hitta något men jag var så kräsen att det enda alternativet var att göra mitt eget skydd.

Blev det inte snyggt?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag var på Ikea senast fick jag syn på den här lampan/lådan. Botten lyser och de andra fem sidorna är i plast. Detta är den perfekta lampan för nördar som är stolta över alla ganska onödiga prylar de samlat på sig. Alltså är den perfekt för mig.

Jag bestämde att fylla lampan med några av mina Marvel figurer jag samlat på mig. Dessa fick jag i ett set av mina föräldrar efter att de hade varit i London. Jag gillar verkligen den dramatiska effekten som blir då ljuset kommer underifrån.

Har jättelust att skaffa några fler sånna här lampor och bygga mitt eget lilla nörd-museum hemma i lägenheten.

Lampan som heter SYNAS är 24 x 24 x 24cm och har en LED ljuskälla. Den kostar 299kr och finns på barnavdelningen.

Likes

Comments

Det var av ren slump som jag i somras gick in i klädbutiken och fick syn på den perfekta skinnjackan. Kärlek vid första ögonkastet och jag bara visste att jag var tvungen att ha den. Men efter att ha provat den sneglade jag på den lilla prislappen och min student-plånbok sa nej. Med en någorlunda surmulen känsla gick jag därifrån och fortsatte min dag.

Någon vecka senare drog modern min med mig till denna butiken igen för att besöka deras nyöppnade sommarrea. Lite sådär exalterad vandrade jag bort mot jackorna och såg att ja, där hängde den kvar. Dessutom var den märkt med 40% rabatt, snacka om att jag dog lite inombords av lycka!

Så nu är den min! Synd bara att den är aningens för varm att användas just nu.

Boda Skins Kay Michael's Quilted Biker Jacket i svart. Storlek: UK 10 vilket motsvarar 38. 4.199kr (nedsatt till 2.519kr)

Den är något mindre i storlek men inte så farligt att jag behövde gå upp i storlek. Den har två dragkedjor vilket troligtvis mest är designen men jag tycker det är perfekt för de gångerna man ätit lite mycket och tycker att jackan börjar kännas tight. Haha

Likes

Comments

Så planen att publicera ett inlägg om dagen här på bloggen dog ju rätt snabbt. I mitt försvar kan jag säga att det var körigt hela dagen igår och jag hann inte. Men jag har några inlägg på lager som bara behöver redigeras lite so i fortsättningen blir det nog ett inlägg om dagen i alla fall.

Anledningen till att jag inte hade tid var att jobbet drog ut på tiden och sen var det bara att dra hem och börja laga mat till middagen. Farmor fyllde nämligen 79 igår så vi bjöd hem henne till oss för att fira.

Förutom en liten grej som hände halvvägs genom middagen (som ärligt talat skrämde livet ur mig) var det en trevlig kväll.

Efter att ha skjutsat hem farmor igen var det Sverige - Portugal som gällde. Sa hela tiden att vi skulle vinna men det var det ingen som trodde på, nej. Gissa vem som hade rät. Jo, Shellhead här!

Sen var det bara att gå till sängs då man går upp 5 på morgonen och behöver sin skönhetssömn.

Aja, tror att jag kommer få kläderna jag beställde från Nelly i helgen idag så det blir nog ett inlägg om det ikväll.

Ha en underbar dag!

Här är en bild på mini-pajerna jag gjorde till middagen igår. Fyllningen är gjord på västerbottenost.

Likes

Comments

Någonting som jag tycker är väldigt snyggt är hårsmyckena som bärs över håret och i pannan. Jag gillar speciellt när de ligger ovanpå min mittbena. Men trots seriöst letande kunde jag inte riktigt hitta just det där perfekta hårsmycket. Så jag gjorde mitt eget! Eller egentligen gjorde jag inget själv, jag köpte bara ett annat hårsmycke och tryckte ned det på huvudet på ett annat sätt.

Jag hittade detta smycke på glitter (tror att den egentligen är tänkt att bäras bak på huvudet men vem bryr sig). Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det kostade men det var nog inte mer än 200kr. Det är fyra kedjor som sitter fast på ett diadem med små kammar i ändarna. Sen sitter de också ihop med de små dekorationerna i mitten. Den sista kedjan består av strass så den glittrar lite, medan de andra bara är vanliga silverkedjor (fanns också i guld men jag föredrar silver).

Jag satte på mig smycket som om det vore ett diadem fast något längre bak än vanligt. Sen tryckte jag fram kammarna in bakom mina öron så att smycket sitter fast ordentligt. Detta testades sen med ett dansparty framför spegeln, smycket satt kvar bra och det såg forfarande snyggt ut (jag skulle dock inte rekommendera att headbanga med detta smycke på haha).

Men ser det inte coolt ut? Dessutom är smycket diskret nog att man kan använda det till vardags utan att få konstiga blickar.

Likes

Comments

Sorterar gamla papper på jobbet. Är helt öm om fingrarna och har skurit mig på papper otaliga gånger nu. Skönt att det bara är en vecka kvar innan man tar semester. 

Här får ni en fin bild på tranorna jag vek förrförra veckan då det inte var lika körigt.

Likes

Comments

Hej! Välkommen till det första inlägget på min nya blogg!

Låt oss börja med att presentera mig själv så ni inte bara har mina selfies ovan att gå på. Haha

Gina, alltså jag, är en 21 år gammal tjej som studerar till visuell kommunikatör i Malmö. Jag är konstnärligt lagd och när jag inte tecknar eller målar så kan du räkna med att jag är kreativ på andra sätt. Mode och smink ligger mig varmt om hjärtat och jag gillar att hålla takt med trenderna, även om jag låter min egen stil lysa igenom. Jag är också aningens besatt av Marvel och deras superhjältar så bli inte förvånad om det dyker upp lite om dem här på bloggen.

Shellhead som är bloggtiteln, och också vad jag kommer att kalla mig själv här på bloggen, är en referens till min superhjälte-favorit Iron Man då han ofta kallats så i serietidningarna. Bara tänkte att det kunde vara en rolig liten anekdot att berätta.

Bortsätt från superhjältar så kommer denna blogg innehålla mest inlägg om kläder, smink och prylar/inredning jag tycker om. Jag kommer att skriva om och recensera saker jag köpt, tipsa om favoriter och lägga upp inspirerande inlägg om saker jag tycker är fina. Jag kommer dessutom att ge tips om hur man kan klara sig som fattig student när man gillar mode och glansiga prylar. Haha

Jag hoppas att vi kommer att få en fin kontakt framöver och att ni ska tycka om min blogg.

Ha en underbar kväll! //Gina

Likes

Comments