Jobbat hela helgen. Ska strax gå på pass nummer för idag. Även om man jobbar så kan man passa på att äta lite gott. Lövbiff med potatisgratäng !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det känns som att sommaren är här ?! Även om det har regnat nästan hela veckan haha. Jag började mitt vikariat i måndags och jag har varit helt slut. Idag är min enda lediga dag denna veckan.

Men jag lever iaf.

Likes

Comments

Jag måste ha min hårfärg just såhär. Hur snyggt?

Likes

Comments

Har jag berättat vad jag jobbar med? Jag jobbar iaf på hemtjänsten, som vikarie. Dom skickar tider som är lediga och frågar om jag kan.
Jag gillar det, jag tjänar pengar, får ihop ca 100-150 timmar i månaden.

Men som tex denna månaden valde jag att jobba mindre eftersom vi fick hem Zorro.

Men nu har jag fått vikariat!! I tre månader, kan ju givetvis bli mer. Jag går alltså på schema, heltid och jag är så glad. Känslan av att veta att jag inte behöver tänka på att jag måste få ihop vissa timmar gör mig så glad!!

För övrigt funderar jag på att utbilda mig till undersköterska, men då planerar jag absolut inte att stanna på hemtjänsten resten av mitt liv ;)

Likes

Comments

Kvällen är här och jag är super trött. Mina hundar busar och är jobbiga haha...

Jag har precis duschat och flätat mitt hår i två långa fina flätor. Eller inte, men det är blött och jag orkar inte torka det, kanske slipper en liten hund imorgon på morgonen som drar i mitt hår!

Idag har jag jobbat & lagat pannkakor, wifey! Äter inte ens pannkakor men jag orkade inte göra middag idag. Och på tal om jobb! Jag har något att berätta, men det får bli imorgon ;)

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon blir det jobb hela dagen och hundarna ska vara ensamma en längre stund för första gången, hur ska detta gå? Zigge är ju van vid att jag går på morgonen, kommer hem på lunchen och går igen, så det stora frågan är hur ska Zorro ta det?

Som ett plus på allt så har jag fått super ont i min vänstra handled? Kan inte ens hålla i kopplet till hundarna så ont gör det, kan knappt skriva heller för den delen..... Vi får väl hoppas att jag kan jobba imorgon !

På tal om annat så fick jag mitt schema för sommaren idag, har fullt upp från vecka 26 till 33. Blir ju inte mycket jag kommer göra i sommar haha, bara massa jobb. Men istället så tar jag en vecka ledigt i höst och en vecka under jul och nyår. Så jag ska iaf fira nyår i år :)

Men godnatt på er, ska bli bättre på att uppdatera, iaf göra några tidsinställda inlägg!

Likes

Comments

Men visst har jag varit duktig på att uppdatera? Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu..

Jag har fullt upp men mina två dogs, valpen heter Zorro och han är helt underbar! Min lillebror kom på besök i helgen också. Vi tog långa promenader, fikade, spelade minigolf och kollade på blacklist!

På tal om blacklist, har ni sett serien? Dom första avsnitten gillade jag inte alls men nu är jag helt fast haha!

Likes

Comments

Tänktebara tipsa om världens enklaste maträtt, men så god!

Du behöver
- Nudlar
- Fläskfilé
- Créme fraiche
- Purjolök

Du kokar nudlarna och steker sedan fläskfilén, när filén är klar så till sätter du créme fraiche och purjolök. Sen blandar du ihop fläskfiléröran och nudlarna i en ugnsform och sedan in i ugnen!

Likes

Comments

Jag beställde hem en massa sommarkläder igår när jag hade rast, jobbade 08-22 så jag hade tre timmars rast haha!

Jag hittade iaf en sida som heter RomWe dom hade super fina kläder och helt okej priser! Jag ska självklart visa allt när det kommer på posten!

Likes

Comments