Header

Postad i: vardag, Bilder

Denna helgen har jag möblerat om i mitt rum, städat & pluggat. Jag gillar att möblera om i mitt rum och dom ni kanske märker gör jag det rätt ofta.. tycker det är kul att testa sig fram och se hur rummet ser ut när man möblerat om. När jag var klar tände jag en massa ljus och satt vid skrivbordet och pluggade no en stund.

Hela dagen har jag mest myst med familjen men tror jag kommer avsluta dagen med att plugga idag igen, men ska se till att tända en massa ljus för då blir det lite mysigare att plugga haha :) vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Postad i: vardag, Bilder

Det är fredag och vi fick sluta skolan tidigare idag så jag är hemma lite tidigare än vanligt. Det känns väldigt skönt med helg faktiskt, det var rätt mycket läxor denna veckan men det kanske blir lite plugg under helgen för att vi har ett prov nästa vecka men det löser sig :)

Jag har inget speciellt för mig nu så det blir nog mest till att ta det lugnt och kanske läsa lite i no boken sen får vi se vad som händer :)

Ha en bra fredag! <3

Likes

Comments

Postad i: Naglar, Skönhet & smink, Mode

Såhär ser mina naglar ut just nu. Bruna med glitter detaljer, tyckte dom blev riktigt snygga faktiskt och funderar på att ha något liknande nästa gång men vi får se.

Hur mår ni idag? Mår ni bra? Skoldagen var lite längre än vanligt men det gick bra ändå. Känner mig rätt trött just nu faktiskt men ska ändå försöka plugga inför no provet nästa vecka, ha en fortsatt trevlig dag. Puss! <3

Likes

Comments

Postad i: vardag, Bilder

Andra veckan i skolan och bi fick en massa läxor.. Yey..!
Blir rätt stressad när läxhögen bara växer och växer så valde att ta tag i problemet och få två stycken klara redan idag. Ska försöka att inte stressa ihjäl mig detta läsår så jag ska försöka ta tag i skoluppgifter så snabbt jag kan för att få det överstökat :) Nu återstår två uppgifter kvar men dom ska jag jobba med under resten av veckan eftersom att de är lite större :)

Min dag har annars varit bra och skoldagen gick snabbt, var med mina kompisar efter skolan och myste lite innan jag gick hem och tog tag i läxorna. Har inte hänt så jättemycket idag men det känns ändå lite skönt. Ska alldeles strax försöka sova eftersom att det inte blev så många timmars sömn inatt men hoppas på lite bättre sömn idag istället :)

Sov gott, puss! <3

Likes

Comments

Postad i: bakning, Bilder, vardag

Här sitter jag, super förkyld, dricker te och hoppas på att bli frisk.. började bli snuvig igår efter middagen efter det blev det bara värre och just nu har jag väldigt ont i halsen.. hoppas det blir bättre så att jag kan gå till skolan imorgon för vi håller på att gå igenom saker inför ett prov och sånt så det vore ju dumt att missa det :/ men vi får se hur det blir.

Något som är positivt med dagen är att jag har bakat kladdkakecookies så att jag kan äta något gott ;) det gick snabbt att göra och det är hur gott som helst. Ska helt klart göra detta oftare <3

Receptet hittade jag HÄR 

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Skönhet & smink, Mode, Bilder

Sleek släppte en ny highlight palett förra året om jag minna rätt som kallas för "cleopatra's kiss" med bruna highlighters som jag kände att jag bara måste prova. Jag fick den i julklapp och har inte provat den ännu men ska se till att göra det :)

Jag har även "solstice" men den har jag haft sen innan men här är bilder på "solstice" till höger och "cleopatra's kiss" på höger sida.

Skillnaden mellan båda highlight paletterna är att "solstice" har en cream highlighter och tre vanliga puder highligts. Färgerna är även annorlunda från "cleopatra's kiss". Men "cleopatra's kiss har däremot två cream highlighters och två vanliga, sedan är det andra färger på den, mer bruna färger.

Här nedan ser ni bilder på "solstice"

Vill ni ha swatches på färgerna? <3

Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag
 Pink & purple sky

Tror inte jag någonsin sett himlen i rosa, lila och blått samtidigt men en sak kan jag säga. Det är HUUR FIIINT SOM HELST!! Är väldigt glad att jag fick bilder på himlen för jag måste bara visa er :)

Hur har eran dag varit? hade en sovmorgon idag och slutade tidigt så dagen har varit kort och bra men fick däremot med mig uppgifter att plugga på så blir kanske en liten plugg helg.. Nu väntar fredagsmys med familjen vad ska ni göra?


Likes

Comments

Postad i: vardag

Slutade skolan rätt tidigt idag och var ganska hungrig när jag kom hem så bestämde mig för att äta lite mellanmål och fixade mackor & varm choklad.
Snabbt och enkelt men även mysigt, måste göra det oftare för det var rätt mysigt att göra varm choklad efter skolan :)

Denna veckan har det varit en helt vanlig skolvecka så det har inte hänt något speciellt så jag har inget speciellt att berätta men imorgon är det fredag och det är jag super taggad på :)

Likes

Comments

Postad i: vardag

Godmorgon hjärtan! Idag börjar skolan igen och alla vardags rutiner börjar igen. Idag börjar jag kvart över nio så jag ska alldeles strax börja gå mot skolan. Jag tror inte det kommer vara någon riktig skoldag utan mest en mjuk start på skolåret.

Under lovet har jag haft väldigt svårt med att sova så jag har somnat vid två/ tre på morgonen nästan hela lovet men jag lyckades ändå lägga mig i tid och få några timmars sömn innan jag steg upp så det känns skönt. Har ni redan börjat skolan? Eller kommer ni börja?

Ha en fortsatt fin dag & lycka till med skolan för er som börjar idag :)

Likes

Comments