Header

Postad i: Bilder, vardag

Detta är några bilder från när jag gick i skogen och fotade lite. Här testade jag mig fram med olika inställningar på kameran, det var kul att se hur olika bilderna kunde bli beroende på inställningarna :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag, drömmar & mål

Förra veckan började jag sätta upp mål för bloggen och mig. Jag hade som mål att uppdatera bloggen med minst ett inlägg varje dag under en vecka. Jag lyckades med mitt mål då jag uppdaterade varje dag. Jag kommer fortsätta att hålla mig till ett inlägg varje dag då jag har skola just nu men under sommaren ska jag försöka skriva mer inlägg.

Denna veckans mål blir att:

1. Uppdatera varje dag

2. Fixa minst ett mode/ skönhet inlägg

3. Hitta roliga pluggsätt

4. Förbereda ett inlägg om smink

Som ni ser är planerna att få in mer mode, skönhet & smink inlägg på bloggen. Sedan ska jag även se till att göra plugget roligare så att jag inte lägger det åt sidan som jag oftast gör. I slutet av veckan skriver jag om hur detta gick och vad jag lyckades uppnå och vad jag ska fortsätta jobba på! :)

Ha en fortsatt bra dag, kram! <3

Likes

Comments

Jag fick en kommentar om att jag skulle skriva bokrecensioner/ det jag tyckte om böckerna jag köpte på bokrean. Här nedanför skriver jag lite kort om böckerna.

"När hundarna kommer" :

jag tyckte att boken var spännande och sorglig att läsa. Den handlar om kärlek och våld/mord. Den handlar om Ester och Isak och Isaks lillebror Anton.

Jag tyckte att det var rätt mycket kärlek i den och det är inte riktigt något jag gillar att läsa så mycket om så jag tyckte boken var helt ok men den var samtidigt sorgligt att läsa, att ett mord begicks och hur annorlunda allt blev efter mordet. Hur allting kan förändras så plötsligt.

"Lex bok" :

Denna boken var lite mer annorlunda i språket från vad dom flesta böcker jag läst har. Lex har speciella tankar om samhället som är lite udda och hon är oftast negativt inställd till det mesta. Men en sak man lär sig när man läst boken är att alltid vara ärlig annars kan man få stora konsekvenser, precis som Lex.


Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag

hej hjärtan! Min söndag har mest bestått av plugg. Startade med att duscha, äta frukost och sedan gick jag till en kompis för att plugga tillsammans inför No provet. Jag har jobbat med att förklara en massa begrepp men ska försöka läsa lite i boken också.

Nu har jag precis käkat och ska skriva lite blogginlägg för denna veckan då vi ska praoa och jag kommer ha rätt lite tid över till bloggen. Ska försöka fokusera på plugget denna veckan eftersom att detta provet är viktigt så jag måste se till att planera lite om hur det blir med bloggen. Kommer sluta rätt sent när jag praoar och sedan kommer resten ägnas till plugg..

Nog om skolan, vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Mode, Skönhet & smink

För några dagar sedan fick jag hem min sminkspegel som jag beställde från wish. Jag kan redan nu säga att jag är nöjd med den. Den har små lampor längs kanterna som man kan tända och släcka. Man kan dessutom justera ljuset så att det lyser starkare eller svagare beroende på hur man vill ha det. Jag tycker den är superbra och det har blivit en ny favorit!


Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag

Wohoo! Även denna dagen blev bättre än vad jag trodde att den skulle bli! Dissekeringen blev inte av, den blev framflyttad och skoldagen flöt på som vanligt.

Denna fredag har jag inget speciellt för mig men det blir nog mys med familjen. Dock har jag väldigt ont i halsen så jag ska se till att dricka te för jag har verkligen ingen lust för att bli sjuk. Denna helgen blir rätt lugn men jag har lite plugg att ta tag i så det ska jag försöka ta tag i. Vad ska ni göra idag? <3

Ha en bra fredag kväll!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Naglar, Skönhet & smink, vardag

Hej hjärtan<3 hur har eran dag varit idag?

Idag stod det livräddning på schemat och jag avskyr vatten så det kändes jobbigt att ta sig till skolan idag. Men det blev visst bättre än vad jag trodde. Vi behövde inte dyka eller göra något jobbigt. Det enda vi behövde göra var att träna på att livrädda en kompis och det gick faktiskt bra! :) Efter simningen åt jag med en kompis sedan gick vi hem.

Nu ska jag plugga No men jag vill visa er mina naglar. Såhär ser de ut just nu, visst är dom fina? :)

Likes

Comments

Postad i: bakning, Bilder, vardag

Idag tycker jag att det har varit en produktiv dag. Jag vaknade, åt frukost, fixade mig och gick till skolan. Pluggade No och sedan fick vi en lång rast och då valde jag att gå hem. Jag åt, fotade till bloggen, planerade lite inlägg och gjorde chokladpudding!! Jag hann med mycket under rasten :) Efter det gick jag tillbaka till skolan och gjorde engelska provet.

Nu ska jag fortsätta plugga lite no sedan har jag inget särskilt för mig. Vad har ni gjort idag? <3

Chokladpuddingen jag fixade under rasten idag :)

Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig är jag inte supertaggad på denna veckan. Det är rätt mycket i skolan, såhär ser min vecka ut:

Idag: Hörförståelse prov i engelska

Onsdag: Hörförståelse prov 2 i engelska

Torsdag: Livräddning..

Fredag: Dissikera på No:n..

Lördag: Vila och plugga

Söndag: Kyrka och plugg

Men jag får ta en dag i taget så blir det säkert bra.
Längtar till helgen då denna veckan är över men jag får kämpa på!

Hoppas eran vecka ser bättre ut <3 kram

Likes

Comments

Just nu sitter jag på min säng med myskläderna på och bloggar. Det har inte hänt något speciellt idag. Det var en vanlig skoldag från 08:00 - 15:00 och efter det har jag försökt planera lite blogginlägg. Denna veckan har jag satt upp lite mål för bloggen, funderar på att börja skriva om det också. Men vi får helt enkelt se, ska planera lite hur det blir med inläggen.

Hur har eran dag varit idag? <3

Likes

Comments