Header
View tracker
View tracker

Postad i: Bilder, vardag

Hej finisar! jag hoppas ni mår bra och att ni haft en bra dag.

Jag är fortfarande uppe i mina tankar och funderingar om vad för kul jag ska hitta på här på bloggen :) Men det kan hända att det blir veckans blogg tävlingar, men vi får se :)

Som rubriken lyder så undrar jag ifall någon skulle vilja göra ett länkbyte med mig. Om någon är intresserad av ett länkbyte så får ni gärna kommentera detta inlägget så att vi kan bestämma vilken dag och hur länkbytes inlägget ska se ut.

Ha en fortsatt trevlig kväll, kram! <3

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Bilder, vardag, Om mig

Hej mina fina, hur mår ni? <3
Jag mår bra och har haft en otroligt bra dag. Är på ett ovanligt glatt humör så tror även att dagen blev bra för att jag kände mig rätt så glad idag. Det har däremot regnat hela dagen och när jag kom hem från skolan var jag dyngsur men det gjorde inget, lite regn förstör inte mitt humör eller min dag ;) Idag har jag däremot inga läxor att göra eller plugga till så jag har bara tagit det lugnt idag. Det var väldigt länge sedan jag fick ta det lugnt och ägna resten av dagen till det jag vill.. min vardag består mestadels av plugg så det kändes skönt! :)

Men till en fråga angående bloggen, Jag har tänkt göra tävlingar på min blogg men vad för tävlingar skulle ni vilja ha? Vill ni ha veckans blogg tävlingar eller andra slags tävlingar? Ge gärna förslag :)

Ha en fortsatt trevlig kväll finisar, puss! <3

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Mode, Om mig, Skönhet & smink

Det var inte det lättaste att fota min outfit haha! det var iskallt ute, jag var hungrig och syrran hade inte något tålamod så det mesta blev suddigt hehe! :) Men ibland är det så och då kan man inte göra någonting åt det så jag lägger ut bilderna ändå. Efter ett tag gick vi in och fotade och de bilderna blev lite bättre. Men jag märker att flera av mina bilder blir prickiga.. vad kan det bero på?

Likes

Comments

Postad i: vardag

Godmorgon, jag hoppas att ni har sovit gott för det har jag gjort <3

Ny vecka, ny dag och nya tag. Jag startar denna måndagen med en sovmorgon så jag har gott om tid att äta, fixa mig lite och packa skolväskan. :) härligt! Har inget speciellt planerat efter skolan så vi får helt enkelt se vad som händer sen men idag ska jag skriva två prov och det känns skönt att få det gjort så att jag slipper tänka mer på det ;)

Ha en bra dag fina ni! <3

Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag

Vakande runt 7:50 idag och satte igång med att svara på de sista frågorna på min hemtenta och sedan var jag klar runt 9 och lämnade in. Det kändes så skönt att få den gjord och att den var inlämnad! Nu väntar två prov imorgon och en redovisning! :)

Har ni haft en bra vecka? Jag är nöjd med min vecka och är rätt så taggad på denna veckan som kommer och det ska bli riktigt skönt att snart få skriva de sista proven innan betygen sätts.

Nog om skolan, nu när jag har mindre skoluppgifter tänkte jag köra igång bloggen som vanligt igen och hoppas att allting går som planerat :)

Jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll så ses vi imorgon, puss!

Likes

Comments

Postad i: Om mig, drömmar & mål , vardag

Wow vilken dag. Jag är inte säker på hur jag ska beskriva denna dagen men jag är i alla fall stolt och rätt nöjd med den ändå.

Idag stod simning på schemat (jag är livrädd för vatten) och jag kände att jag inte skulle klara av dagen så jag var så nära på att sjukanmäla mig från skolan och bara stanna hemma. Men tio minuter innan skolan började så kände jag att jag inte fick ge upp bara för simningens skull så jag tog mina grejer och sprang till skolan.

När jag kom fram så skulle vi skriva klart en uppgift som sedan skulle lämnas in och då insåg jag att jag hade glömt min skoldator hemma så jag fick skriva om allt igen fast på papper. Jag blev så frustrerad plus att jag var så stressad och rädd inför idrotten så jag bröt ihop men lyckades samla mig och lämna in uppgiften. Den blev inte lika bra som den jag hade skrivit innan men den får duga, det var det enda jag kunde göra för stunden.

Sedan flöt dagen på som vanligt och sista lektionen för dagen var idrotten. Jag försökte tänka så positivt som möjligt inför simningen och beslöt mig för att i alla fall försöka. Jag blev väldigt nervös men gick ändå ut till resten av klassen och klev långsamt ner i vattnet och började att simma. Jag simmade och simmade och tillslut insåg jag att jag var klar. Jag gjorde det. Jag klev upp ur vattnet och var oerhört stolt över att jag klarat det och även för att jag kämpade mig igenom dagen med tårar, rädsla, nervositet och lite skratt. :)

Dagen blev trotsar bra :) <3

Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag

Hej! Hur mår ni?

Nu var det ett tag sen men jag har valt att fokusera på skolan dessa två veckor innan betygen ska sättas. Just nu är jag hemma och ska äta lunch här innan jag ska tillbaka till skolan för den sista lektionen :) har typ en Håltimma men ska använda den till att plugga och sånt innan jag går till so lektionen runt 13.

Jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag, så ses vi. Puss! <3

Likes

Comments

Postad i: Bilder, vardag, bakning

Jag tänkte tipsa er om ett litet mellanmål som är gott och som även går hyfsat snabbt att fixa.

Det här behöver du:

  • 1-2 st Bananer
  • Kokos

Såhär gör du:

  • Skiva bananerna i skivor
  • Lägg dom sedan i en skål och strö över kokos
  • Lägg in i fryser tills bananerna frusit lite

När man tar ut bananerna ur frysen kan man själv välja om man vill ha t.ex. Kolasås att äta med bananerna och kokosen :)

Likes

Comments