View tracker

Efter en låååååång nattarbetes veckan tog jag mig till Stockholm, tidigt på en söndagsmorgon efter min sista nattpasset på Max Visby. Faiy skjutsade ner mig med icke tårar i hennes ögon #friendshipgoalslol Gotland har varit mitt hem i fem år. Där lärde jag mig massa saker. Där hittar jag mina bästa kompisar som alltid vid min sida, men även fejka kompisar och även vuxna som stab me in the back, varje gång de har fått chanser. Jag glider mot min nya hemstad med blicken framåt. Gotland ges mig mycket, men jag är redo för ett nytt liv som jag kommer att stå på mina egna ben.

För de som inte vet så har jag kommit in på KTH, Civilingenjör inom medinsck teknik. och idag sker uppropet !!!! Det har varit sjukmycket info och aktiviteter. Alla faddern är trevliga och ja, även mina framtida klasskamrater är kanske lite tillbakadragen men men 🤔 Det var ju första dagen bara hihi.

I alla fall :) Det kommer bli skoj med nya kompisar och nya utbildning och ställe :P och jag har hittat kompisar som kanske kommer att bli mina framtida roommates också 👯 uppdatering kommer då och då 😘

Men nu lever jag med mina kusiner 😇 Tur att andra kusinen har inte kommit hem från Thailand än, för han är CRAAAAAAAAZEYYYYY. Godnatt xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Först av allt så skulle jag säga att jag är tacksam över lycka jag har när det kommer till att hitta vänner. Äkta vänner finns, men få, men som tur så lyckas jag alltid fått den människan vid min sida.

Jag har många kompisar i mitt liv. Arbetskollegor, klasskompisar, festgänget och riktigt sköna strangers som jag hittar bland annat via andra kompisar. Jag älskar ju att hänga med folk och är verkligen skitöppen med mitt liv, så haha inte så konstigt kanske xD. Men tyvärr.... Det finns inte alltid RIKTIGA kompisar som inte bara torka bort mina tårar, utan kan ge mig riktigt hårda kommentarer när jag gör något dum, men ändå stanna vid min sida.

Och idag är den dagen som jag verkligen inser hur det är med att ha en riktig bra kompis vid sidan och skiter i de fejka personer som finns där.. bara för att...

och nu börjar historia mellan Mild och Faiy 👯

Faiy är en (nublivande) 23 åring som jag har hittat på Max :D Vi är två thailändare som inte kommunicera på thailändska med anledning att vi inte förstår varandra på vårt hemspråk, konstig? Jo Jag vet 😂 I alla fall så har vi varit kompisar från ≈ 2013ich... Eftersom hon är äldre än mig så har denna människan gett mig gott om goda råd men samtidigt är hon lika barnslig som ett barn. Vi har alltid kul tillsammans. Vi tjafsar, reser, skrattar och går genom livets både ned- och uppgångar tillsammans. Men just idag, den 24 Juli 2016 har jag fått veta hur mycket jag älskar den personen och hur är det att kallas en person som min bästa vän.


Idag var den dagen som det visar sig att vi är vänner, inte bara för att ha kul tillsammans. Det är inte så att man utnyttjar varandra, hänger med varandra för att ser coola ut eller så att visar världen att vi är gänget!! Det handlar inte alls om sånt! Man är bästisar för att man tar god hand om varandra.


Inte på ytligt sätt som att låtsas vara snäll och tacka ja till att göra allt för den andra så att sällskapet håller.


Inte stöter varandra på fel sätt och sa att det är inget fel när personen göra något dumt, men sedan snacka skit bakom personen.


Faiy är en person som går fram till mig och säger ' du lät elak' men samtidigt, Hon är den person som säger 'skit i personerna som inte bryr sig om dig, Mild'. Faiy är den person som sa till mig 'jag satt och grät imorse för jag inte vill att du ska flytta härifrån, men för din bästa skull så ska du göra det' och vet ni vad ? Allt hon säger, kommer verkligen från hjärtat. och idag kan jag verkligen säga att hon är min bästa vän som jag aldrig kommer att glömma eller hitta en ersättare. Vi stödjer varandra från hjärtat och ingen eller inget kommer ändra det.
Jag skall flytta från ön snart. Det är skrämmande att anpassa sig till ny miljön, hänga med absolut nya ansikte som man aldrig sett förut. men det värmer mig i alla fall att jag ändå har min bästa vän hemma, och jag nu har lärt mig vad det är som gäller för att hitta och att vara bästa vän med någon.

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen , 10 Juni 2016, tog jag studenten !!!!!!

13 år i skolan. Det är bästa och sämsta perioden i livet. Det är inte att jag hatar skolan eller något men under min skolgång, plågar jag mig själv både i fysiskt och psykiskt. Dagen jag tar student är det dagen jag vet att jag kan nu bestämma över mig själv. Jag kan göra saker i min egen takt, och allt jag väljer är rent ut av mitt eget intresse. Nej nu ska jag sluta skriva deepshit!

Hur var det att ta studenten ? Ja stressad som tusen. Vi i klassen byggde vagnen i god tid men det alltid finns något som kan göra det bättre. Dagen innan studenten var jag och några i min klass ute i Roma och byggde vagn tills 22!!! så ja när det är ert tur behöver ni samarbeta, kommunicera bra med varandra!

Studentdagen började jag och min två närmaste kompisar med champagnefrukost. Blev så klart lite drink också 😉. Sen så var vi vid wisbystrand och hade ceremoni och firade som vanlig och åkte på vagnen till slut !

Jag rekommenderar att drick mycket vatten! Du kan dricka mycket sprit men återhämta sig med vatten ! Jag klarade mig bra igår, tack vare vatten och bästa vagnsvakten Johanna 💕


Jag fick reda på en tragisk händelse imorse att en student har dött igår, på studentfirande. Detta är hemskt, riktigt hemskt att det ska vara så. Det är orättvist !!! Jag beklagar hans familj och hans vänner 😔 

Rest in peace,Alex. 

Händelsen ger mig tanken, Ta vara på tiden vi har nu för man vet aldrig vad kommer att hända om en timme, om tre dagar eller om 20 år. Gör varje dag till en bra dag för dig, och även personer runt omkring dig. 

Likes

Comments