FÖÖÖRLÅÅÅT!!! Förlåt för att jag inte bloggat på jättelänge🙁 har haft mycket i skolan men det ska inte vara en ursäkt för skolan ska inte hindra mig att blogga!!😉
Men hörni ska jag köra en jul tävling? Att ni tävlar om ett pris isåfall gilla eller kommentera så fixar jag det till 2 advent!!😻😻
Ska även försöka blogga mer hoppas på att kunna blogga varje dag🌲🌲
Så hörni mycket information men låt oss bara säg DET ÄR JULLOV OM 2 VECKOR!!!!🎅🏼🎅🏼🎅🏼 och JULAFTON OM BARA 20 DAGAAAR!!!❤️❤️❤️ så naaaajs!!! Jul kramar till er och glöm inte att gilla och kommentera!

Vill ni att jag ska avslöja min youtube kanal eller min videofy kanal isåfall kommentera:
• En sak du önskar dig i julklapp🎁
• En person som försänar en klapp🎁
• Din favorit blogg🎁

KRAAAAAM💖💖💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej, tänkte skulle ni vilja att jag la upp videos typ som sminkvideos och sedan gör ett inlägg om videon gilla eller kommentera så får jag se😍

Likes

Comments

Har köpt världens bästa mascara!!! Den kostade 220:-kr på hudvårdsguiden, och låt mig ta ett djup andetag... Har aldrig provat en mascara som ger så långa fransar och det bästa det är serum i!!! Så fransarna växer, asså det är magi Love IT!🍁🍁🍁

Hihi kram på er♡

Likes

Comments

Hejsan här vill jag tipsa om en app! Reve jag checkar den appen flera gånger per dag. Du går in på den skrollar och ser bilder på outfits beroende på vem du följer som på instagram! Men när du hittat något du tyckte var snyggt på en bild så finns det information om den/det, vad den heter, vart den kommer ifrån, du kan till och med beställa via appen direkt!!! Älskar denna app tipsar den massor ladda ner den NUU!!!

Alla bilder är bilder på kläder från chiquelle som har fått massa snyggt till höst!!🍁🍂

KRAAAAM

Likes

Comments

Detta hittar du på madlady och craycray♡

Likes

Comments

Hej allesammans nu är jag tillbaka!!♡

Vad skulle ni säga om en outfits off the week och makeup off the week?

Gilla om du är intresserad!♡♡♡

Isåfall blir det från tisdag till måndag!

Jag tänkte även börja blogga om min vardag och inte bara om smink tips, jag skulle tycka det var roligt iallafall!

Så Kraaam på er vi hörs snart!!

Bild tagen från: We heart it

Likes

Comments


Likes

Comments

Hejsan! Jag tänkta tipsar er om typ den underbara blandningen mellan en längd mascara och en volym mascara.

Allra först böjer jag fransarna!
Som längd mascara läger jag först Maxfactor 2000 Calorie, jag applicerar den enkelt så den täcker alla fransar men väldigt naturligt!

Som volym mascara läger jag Maxfactor Max masterpiecemax, jag applicerar den lite sixsak******(vet inte hur det stavas😂) längst in sen drar jag ut den!

Fransarna blir magiska, jag har i vanligtvis korta men nu blir dem långa!


Likes

Comments

hejsan! mitt första inlägg handlar om rengöring. 

Rengöring är AO om du vill hålla dig fri från finnar acne om du sminkar dig! rengöring är även viktigt för dig som inte sminkar dig, men det är extra viktigt när du har smink. Du belastar huden med smink som retar huden till finnar i värsta fall acne. många får som sagt finnar/ acne ändå därför tipsar jag er om EXUVIANCE! absolut världens bästa produkter för din hy. jag hade fullt av finnar, men inte längre började med detta märke i somras och jag är IN LOVE med detta märke.

Du får ta dig till närmsta hudvårdsspecialists  som säljer detta och få en undersökning om vilka produkter din hud ska ha. Det är ingen budget variant men det är så värt det du slipper lägga onödiga pengar på dåliga billiga produkter som bara tepper till porerna. 

MITT BÄSTA TIPS TILL ER MORGON OCH KVÄLL GUYS! efter 3-4 veckor kommer du märka skillnad så ge aldrig upp hoppet om EXUVIANCE! 

väldigt rörigt inlägg men men mitt första också!!!! ha det gött :)))))))

Likes

Comments