Vi köpte våren 2015 en sommarstuga den är liten men när vi kommer dit är det semester. Den första sommaren gick dock till att måla den så nu är den svart och vit på stranden är det 11km sand.

Likes

Comments

Middagstips
Färsk lax rullade i sesamfrön, glasnudlar med chili och avokadoröra. Lite broccoli som marinerats i citron och olivolja och morots peel för crunch. Den lilla citronen kommer från mitt egna lilla träd.

Likes

Comments

Jag hittade nu en perfekt burk med glas och med tätt lock, så jag har gjort min egna salt scrub. Om ni vill prova och har lite olja och salt hemma och något bra att förvara i. Oljan och saltet gör att hållbarheten blir rätt lång. Detta är en scrub jag fick tips på behandling på Varbergs kusthotell, deras saltscrub i bastun och sen dopp i havet. Valfritt vad man vill ha för doft och välgörare och färg. Tog en droppe röd färg så blir den rosa. Clementin, lime skal och citron har jag i för det ger sån boost. Har också i svartpeppar och det är bra för luftvägar. Det bästa är att ha en oöm handduk i bastun och använda scrub där. När man sedan duschar blir det halt på duschgolvet men man blir som en ny människa..

Likes

Comments

Vi fixade allt till vårt kalas själva. Det var jätteskoj😊 vi gillar lite pyssel och denna gången startade vi i god tid, annars går det inte för oss att få till det. Det roliga var att Klasskompisarna sa att de var kuligare än att det alltid är över så fort, och att de fick se hur vi har det. Det är bra med kalas ute på lekpalats och så med men vill tipsa att man får kul hemma med😃 Vi valde godis ihop och körde enkelt med mat och sånt. Pinata tog kartong och köpte silkepapper sen hade jag snöre och lite sånt hemma. Pyssla på😀😀😀

Likes

Comments

Härlig tårta vi hade i somras, men vad gör man för god tårta i november. Till min man!

Likes

Comments

Idag äntligen, ska jag rensa och fixa i ordning min stockpile. Det jag använder och köper på mig med erbjudanden har blivit mer och mer det sista. Främst gillar jag papperskuponger det gäller att hitta rätt kupong och rätt erbjudande.
Men först en kaffe.

Likes

Comments

Någon mer än mig som verkligen börjat promenera mera bara för att kläcka ägg
Kommer missa lite gym battels idag, men i helgen vill vi åka till vårt gym.

Likes

Comments

Lilla betong Buddha ansikte hittade jag i Ullared. Nu har det fått plats i Massimo skåpet.
Nu blir det matlagning, trevlig kväll på er

Likes

Comments