Nu så är man tillbaka till jobbet igen ! Måndagar är alltid lika roliga 😁🤓 men jag har iallafall gått ner 2 kg sen förra måndagen och de är jag ändå nöjd med👏🏻 med tanke på att jag ska förändra min livsstil så. Men man vill ju se resultat snabbt så är det ju 😂


Bild från i juni när min bror tog studenten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Vikt

Likes

Comments

Det kan vara mysigt med regn när man är hemma och kollar film med tända ljus. Men när man vet att man snart måste hoppa av bussen och gå en bit.

Så svårt att veta vad man ska ha på sig nu, ena sekunden är det sol och sen nästa regn. Men det är inte kallt ute, förrän på kvällen och har man då inte jacka på sig så fryser man som tusan. 🤐 Då är det nästan bättre med vinter för då kan man iallafall ta på sig ordentligt !

Likes

Comments

Jag förstår inte varför jag är så glad för pasta och ris och massa skräpmat, när man blir så äckligt mätt av det och blir dessutom väldigt trött av det. Är det inte meningen att man ska få energi av mat?

Känner redan nu efter 4 dagar att jag är mycket piggare och orkar mer. Känner mig lättare, trots att jag antagligen väger ungefär samma . Denna gången ska jag inte ge upp👏🏻💃

Likes

Comments

Likes

Comments

Testade mig på en ingefära shot idag, fy vad de brändes i munnen men vad gör man inte för att försöka undvika att bli förkyld!

Har varit så tråkigt väder idag med regn och blåst. Man märker verkligen att hösten har kommit nu och det slog om väldigt snabbt.. men är rätt trött på värmen faktiskt så ska bli skönt med lite omväxling 😊😁

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter nu på min pappas bilfirma Wendels och hänger lite . Ska snart till slättarps gård och äta lite lunch sen tillbaka in till Malmö igen.

Likes

Comments

så är jag ledig i fyra dagar, så härligt att kunna vara det utan att känna någon stress/ångest av att vara ledig. Har jobbat på ett cafe i 2 och ett halvt år. Med en chef de senaste halvåret som har haft en dålig attityd och som gett en för lite lön och som aldrig skulle gå med i kollektivavtalet, jag undrar varför ? Alla som vet att dom gör rätt för sig borde ju inte känna någon press av att gå med i det. Iallafall så är jag äntligen borta från den skiten och är personlig assistent numera. Älskar att jobba med människor. Och trivs nu bra där. Helt underbart! Man märker inte hur dåligt man har mått förrän man är borta från det och tyngden släpper.

Likes

Comments