Header

Fikk et fancy smykketre av mamma som hun ikke brukte lenger. Har så mye smykker og ringer at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av det.

Likes

Comments

Mamma hadde pyntet speilet i stua med en lyslenke hun fikk til jul. Skulle bare ta bilde av det, men det ble vist en selfie. Så jeg ser at man kan fint bruke fantasien når man tar selfier og 😁

Likes

Comments

Dette året fikk jeg faktisk alt jeg ønsket meg, og litt til, men riktignok var ikke ønskelisten svært lang i år. Den blir kortere og kortere for hvert år som går. Flere enn meg som føler det?

God pusejakke fra Bik Bok

Svart høst/vår jakke

Blå, lang ullgenser fra Cubus

Ullundertøy fra Devold

Undertøy fra Cubus

Grå hansker

Smykker

Liten veske, dipliner, Dior sminke, telysholder og godteri fra Søstrene Grene

Neglelakk fra Opi og H&M

Parfyme RiRi by Rihanna

2m lader og deksel fra Eplehuset

I tillegg så fikk jeg Sony kamera, penger og billetter til Anti World Tour til sommeren ​

Likes

Comments

I dag ble det blå negler, elsker denne fargen. Måtte ha en som passet til antrekket ettersom jeg og familien skal bort.


Neglelakk fra L'Oréal Paris

Nummer: 610

Likes

Comments

Ja i dag har jeg så klart vært på skolen og hatt engelsk i hele dag. Det var godt når skolen var ferdig, begynte å bli veldig lei.

Etter skolen gikk min venninne Karoline og jeg ned på CC for hun skulle kjøpe noen julegaver, tenkte jeg kunne slenge meg på istedenfor å sitte hjemme på mobilen, ikke veldig sosialt akkurat. Vi ble ikke veldig lenge for hun ble fort ferdig, men det var veldig koselig.

Når jeg kom hjem var det å spise middag og så gå i dusjen, og så gjøre klart til skolen i morgen. Ikke veldig fristende, men heldigvis det er snart ferie. Når jeg sto i dusjen så jeg hvor fæl neglelakken begynte å bli så etter at jeg hadde vært i dusjen lakkerte jeg dem igjen. Endelig begynner de å bli lange igjen så nå gjelder det å ta godt vare på dem.

Likes

Comments

Ja i dag har jeg vært hos frisøren, bare tatt sidecuten riktignok, men det var godt for den begynte og bli litt lang kan du si. Vell ja, når vi var ferdige hos frisøren reiste vi på CC for å handle inn julegaver og mye annet. Samtidig fikk jeg mange julegavetips til ønskelisten min.

Vi var inne om Rå Organic Skincare for å se etter litt diverse ting. Der ble vi sminket med produkter som har blitt kåret til årets sminke 2015. Jeg må virkelig si at den sminken var behagelig og hå på, det føltes ikke ut som om du hadde huden full, og de damene som hjalp var veldig koselige. Etter Rå var neste stopp Søstrene Grene, der kjøpte jeg et par plastikkbokser til all neglelakken som jeg har. Helt supre, med lokk, noe som er veldig praktisk.

I går lastet mamma ned Netflix for og prøve det ut, for noen i huset er litt i mot det (snakker ikke om meg selv) Så vi fant filmen Home som blant annet Rihanna dubber i. Den filmen var sykt søt og så morsom, men hadde ingen ide om at en barnefilm kunne være så sterk. Tror jeg gråt gjennom hele slutten. Så den anbefaler jeg uansett alder.

Likes

Comments