View tracker

Hej å hå alla läsare, häromdagen så var det en mindre bra dag då känslorna svämmade över lite extra då det va lite känsliga ämnen. Som alla vet så är mitt ex min akilles häl för tillfället, hon betyder som sagt väldigt mycket för mig så när hon är glad är jag glad, när hon är irriterad så blir jag det med. ja som sagt, mycket känslor när det fortfarande är färskt mellan oss efter vårt break-up! Skrev i förra inlägget att jag va väldigt besviken på henne för att hon inte hörde av sig när jag behövde henne. Men hon hörde faktiskt av sig sent på natten och dagen efter men jag va fortfarande sårad och ville inte prata med henne för tillfället.
Men jag läste igenom hennes sms och jag förstog henne för jag vet vad som pågår i hennes liv just nu och jag har förståelse för det. Det är som jag alltid trott och hon bryr sig verkligen om mig även fast hon inte alltid kan finnas där alla tillfällen, men hon hör faktiskt av sig när hon kan så det är jag väldigt tacksam för! Vi har pratat lite nu och jag känner inte att jag är någon okänd för henne eller att jag va död för henne. Men som sagt, jag skrev inlägget när jag va nere och därför skrev jag även att jag var tvungen att sluta skriva för att man tänker så mycket när man är upprörd och kan säga sårande saker om andra. Jag älskar henne verkligen men som vän då. Vi jobbar på vår vänskap och det är det viktigaste. Jag vill som sagt inte henne något ont i livet.

Snart är dagen med stort D inne! Schteek i solen och kalla drinkar i magen är det som väntas! För att inte vara så blek o skrämma bort alla där borta så passa jag på att testa på ett ståsolarium som är mycket starkare än vanlig liggande!
Fick mycket färg direkt MEN DAAAAMN va brun jag är idag! Såg mig i spegeln imorse och fick en chock! hahahah
Men för er som vill ha bra färg och känner att ni har bra pigment, KÖÖÖÖÖR PÅ SAMMA!!
Har så mycket att göra innan jag reser och som det ser ut nu så kommer jag förmodligen att flytta tillbaka till sthlm när jag kommer tillbaka.. men som sagt allt kan ju förändras väldigt snabbt! Är så fucking taggad på att resa bort från skitvädret och bara fucka ur 🍹🙈🙏

btw så kommer jag vara svår att få tag i men ska försöka svara så fort jag kan! Med all kärlek från mig/ peaaaace out❤🙋😙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår gjorde jag det värsta jag gjort på flera år och det va att höra av sig till en person som gjort mig till den jag är! Någon som lappat ihop mig när jag låg medvetslös. Någon som alltid fick mig att se det positiva i allt, någon som fick mig att fortsätta kriga i livet och det viktigaste av allt, någon som lärt mig att förlåta, va mig själv och alltid följa mitt hjärta.
Jag tyckte det va så jobbigt eftersom jag lämna denna personen ihop med någon som i mina ögon bara skadat henne mentalt och fysikt. Men jag var tvungen, och jag ångrar mig inte för det beslut jag tog eftersom det ledde till mindre sårande, mindre tjafs och mer kämpaglöd för henne.
Men hur som helst, jag visste inte hur jag skulle lyckas få med allt jag kände på några få meningar då jag visste att jag ej kunde höra personens röst för då skulle jag gråta mer.. jag hade så ont i hjärtat och tårarna bara forsade ner för kinderna.. Men jag fick till slut ner några rader och jag klickade på sänd! Idag fick jag svar tillbaka och jag bröt ihop ännu mer för svaret jag fick var över all kriterier exakt det som jag beskrev längre upp om denna person. Inget hat,ingen ilska alls fanns och jag vet att jag fortfarande finns i denna persons tankar o hjärta och tvärtom.
Efter att jag fick smset av personen så hörde jag av mig till en som vet hur jobbigt detta ämne är för mig och jag behövde verkligen att denna person skulle ringa eller iaf höra av sig i någon form för att trösta mig eller iaf prata om det.
Jag behöver inte hålla det gömt om vem jag skrev till utan jag hörde av mig till mitt senaste ex som jag verkligen gett mitt allt och öppnat mig för. Har kämpat för att få ha henne i mitt liv som vän för att jag alltid backar henne i alla väder. Men när jag verkligen behövde hennes stöd så fanns hon inte och det va droppen för mig. Tänker inte kämpa mer och jag tänker ALDRIG mer låta henne styra mig eller få mig i underläge!  Det förtjänar INGEN och jag hoppas att hon någon gång får chansen att läsa detta så hon fattar hur mycket detta krossa mitt hjärta och mina sista hopp på vänskap. Vill inte säga mer om henne just nu för jag är bara så besviken och jag vill verkligen inte säga något jag kommer ångra sen. Hon gjorde sitt val och nu har jag gått från vän till "okänd"! vill säga fiende men då skulle det betyda att jag kommer vilja henne ont och att jag på något sätt kommer hämnas.
Finns inget att hämnas på och jag vill inte henne ont. Kommer bara vara död för henne, så som jag aldrig har funnits.
Inget bra avslut på denna lördag men jag behövde få ut det här från hjärtat.

Tillbaka till personen jag kontakta!
Jag kommer aldrig glömma dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Vet inte om jag någonsin kommer träffa dig igen eller om vi någonsin ens kommer prata mer. Men jag önskar dig all lycka och jag hoppas du inte förändrats för du är anledningen till att jag inte blev som din andra halva! ❤

Likes

Comments

View tracker

Då var det onsdag och lill-lördag, det menas med att man får unna sig idag och shit vad jag har unnat mig idag! Man kan säga att jag har unnat mig en heldag som hemmafru! Fast varför heter det hemmafru? Tycker det lika gärna kan heta "hemmamake" eller "hemmahunk" haha ja det finns väl flera namn man kan hitta på för en man som stannar hemma o sköter alla sysslor.. men hemmafru klingar bättre 😅 aja skit samma.. men jag passade på att tvätta sängkläderna plus ALLLLLA mina kläder ÄVEN dom som jag inte använt... kläderna börjar ju dofta garderobe och byrålåda efter ett tag om man inte använder dom så jag tyckte det va dags att tvätta allt😊 efter man tvättat så kommer nästa moment..jaaaaa strykningen av allt! OMG va lång tid det tog 😥 men fan vilken skön känsla det va när man va klar med sista plagget💪
Hann även moppa hela lägenheten och putsa några fönster!😏

När man äntligen var klar med städningen så var det dags att klä på sig varma kläder och ut på en löprunda🏃 Hamna på konstgräsplanen vid kviberg där jag körde intervaller såsom idioten 10 ggr och 10 × 60 meter (från mållinjen till mittplan). Körde även mycket övningar där man sträcker ut hjumskar, framsida,baksida,rygg... jaaa det flesta delar på kroppen hahhaa det gäller ju att hålla kroppen uppvärmd så man inte stelnar i kylan!

Just det, man har ju sett en jääääävla massa inlägg från vänner från stockholm! hahaha ni verkar ha det jobbigt just nu med snökaoset😂 USA har fått ett skämt till president och vi lider av snökaos hahahha jordens undergång! 😉 Jag fick känna av en lite snöstorm som varade 20 minuter under mina intervaller men det blev knappt 2 millimeter snö på backen 😋

När jag väl kom hem så blev det stretching och sen lite livesändning i duschen igen haha och nu ligger jag o kollar på lite serier!
Vill ni se livesändningen så kan ni gå in på min logg på facebook och kolla i efterhand haha😊

btw så har jag mått mycket bättre de senaste två dagarna och sovit mycket bättre. Helt sjuk vad en person kan få allt o bli bättre utan att ens göra så mycket 🙈 Nu ska jag försöka vila den här gammla kroppen!

Godnatt folket som läser detta! kärlek till er❤

Likes

Comments

hallå hallåååå det här är X22... hahaha nää skoja bara!
Idag har jag inte gjort så mkt, blev att dega i sängen och prata i telefon med folk sen så bestämde jag mig sent på eftermiddagen att jag måste ta tag i träningen MEN jag orkade inte göra samma vanliga grej och gå till gymmet utan det blev att klä på sig varma kläder för att sedan löpa till utegymmet vid kvibergs fotbollsplaner (även bredvid gymmet jag brukar köra på). Blev att jag körde 4 set genom alla "maskiner" eller vad man nu ska kalla det, och sedan löpa hem igen för att ta wn efterlängtad varm dusch💪 kan säga att jag gick ner 5 kilo i svett (kändes som det iaf). När man kan vrida ut svett från kläderna så har man kört ett riktigt bra pass!
När jag väl skulle hoppa in i duschen så kände jag för att live sända på facebook och det blev en jävla massa dans och den berömda "dab" dansen kom smygandes fram men blev brutalt överkörd hahaha nu så ligger jag i sängen och kollar på The blinde side, som enligt mig är en av dom bästa filmerna jag sett!
Alla som känner att dom vill se en kort video från livesändningen så kan ni alltid gå in på min instagram Shazesanchezz! glöm inte att gilla videon ❤

Kärlek till alla och godnatt❤ 

Likes

Comments

Tjääääna tjäääääna!

Måndagar brukar vara allas värsta mardröm,  då man har ångest redan söndagskvällen för att man ska upp och jobba dagen efter men i mitt fall denna måndag har varit allt förutom ångest.

Vakna imorse efter få timmars sömn för att jag va hungrig (som vanligt) så jag ställde mig upp och gjorde lite frukost och sedan gick och la mig igen för att jag var nere efter alla tråkiga sms jag fick av en viktig person som står mig väldigt nära hjärtat. Låg i sängen och kunde inte sluta tänka på "hen" och vad "hen" skrivit. Men återigen så kan jag inte vara sur heller då jag är felet att "hen" blivit sån.

Efter några timmar till i sängen så blev jag återigen hungrig och det var dags för en större dos av mat! Ställde mig och laga ostmakaroner med köttbullar, blev lika gott som alltid👅🙈 Dock blev det lite stress då "hen" var påväg hit och jag hade precis börjat äta och låg i shorts o t-shirt.. men alla vet att jag kan trycka i mig mat på nolltid så det var inga problem, hann till och med byta om och möta upp "hen" vid stationen.
När jag väl mötte upp "hen" så börja jag le direkt och allt var bra igen! Fick chansen att bara ligga i sängen o chilla med te i handen och smallville på datorn. Vi prata om lite blandade samtalsämnen och kunde umgås utan att helvetet bröt lös. Har inte varit såhär glad på länge och under "hens" sällskap så försvann alla beskymmer och jag mådde bra igen.

Om man ska jämföra sig med Clark Kent i smallville eller Hulken så har även jag min kryptonit eller svagpunkt, någon som får en att slappna av och bli människa igen. Så känns det i "hens" närhet.

Även om det blir en ytterligare sömnlös natt så mår jag för en gångs skull otroligt bra och jag är helt varm i kroppen av lycka pga några timmars besök av "hen".

Hoppas bara jag kunde ha "hen" här så man kunde somna lättare bara! Alla brukar behöva värmen och närheten från någon men i detta fall så är "hen" som en kylpåse och svalkande bärs på sommaren(jag är alltid varm så därför är det skönt med lite kyla)😅 👌 🍻

Sov så gott allesammans och kärlek till er!

Likes

Comments

Stockholm mitt kära Stockholm!
ja som ni har märkt på min snapchat,facebook så har jag spenderat helgen i Stockholm. Åkte "hem" till min kära hemstad för att spendera tid med mina närmaste vänner som är som familj för mig samt vänner som har ett hjärta av guld och lite nya ansikten.

Lördagen börja med lite sömn stress och ångest för att ta sig ut i ett regnigt Göteborg för att komma till tåget som skulle ta mig "hem" till Stockholm! När man väl satte sig på tåget så släppte all ångest omedelbart och jag knäppte en till bärs för att njuta lite semester från allt huvudvärk i Göteborg.
SJ var i tid och det var inga problem på vägarna (inte ofta det händer)🙈 Men väl på resans gång så njöt jag även av skön musik av min broder Alex D'rosso, "stand by me"♪, samt andra sköna artister som gjorde en glad. Fick även ett skönt samtal av min andra hunkiga broder i örebro, David Dybeck, som alltid får mig att skratta och se livet från en "schteekares" perspektiv hahahha nää men han är bara för skön!

När man väl kommer till Stockholm så var man pruttfull och kände att det var dags för "fyllekäk" redan vid halv 2 på dagen haha! Det löste jag galant och köpte mig två stycken Big mac's på donken och sköljde ner den med en iskall sprite! Sen så var det en lång väntan på att mina små älsklingar skulle dyka upp så man kunde mysa till det lite! 100 år senare kom dom till slut och vi kunde börja umgås! En viktig person dök aldrig upp pga barnsligheter men fick istället sällskap av en legend vid namn UNO HEDIN! 👅 Lika glad och positiv som vanligt snacka vi om vad som pågår i vårt liv sen sist vi träffades och vad planerna var för framtiden och man märker att alla vuxit till sig och har det riktigt bra och var påväg någonstans jämfört med mig som för tillfället är i en ond cirkel och inte vet vad man vill eller vart man ska hamna...

Timmarna rulla på och det blev snabbt kväll och vi gick skillda vägar, men jag och Ninoa drog på lite romantisk "broder och syster" middag hos den skönaste stureplans vakten Shani's restaurang där de serverade förstklassiga måltider och lyxiga efterrätter som gav orgasm i munnen👅😍

Efter middagen var det dags att festa till det lite extra då vi utan planer fortsatte mot St:eriksplan och mötte upp ett nytt ansikte. Vi knäppte bärs efter bärs tills det var dags för skumpan att poppas! Vi hade våran egna  "fest" och det klagar jag verkligen inte på för jag hade ändå inga planer utan körde bara på och vi tog allt som det kom liksom hahah 😂
Vi drack tills det var dags för att avrunda kvällen och dags för sömn efter en lååång dag men lite sömn kvällen innan. Blev att dra in på hotell efter många om och men.

Söndagen börja bra men hotellfrukost och en stor jävla varm choklad på espresso house innan mötet med stort M😉 Va fett taggad och mötet gick riktigt bra vad jag tyckte iaf och man gick därifrån men ett glatt humör hahaha!🤗😅 Direkt efter så hörse jag av mig till lite kompisar för att fördriva tiden innan mitt tåg hem till Göteborg skulle avgå. Och då kom min ängel till syster i undsättning igen och tog en taxi från orten för att komma till mig snabbare och sket i vad det kosta! DÄR HAR MAN EN RIKTIG GULDSJÄL!!! ❤❤ Vi satt o snacka lite sen så blev vi hungriga och det var dags att mätta min mage ännu en gång med några bigmacs o chilicheese👅😍😍 sen så drog vi till espresso house och där bröt helvetet lös.. Ne men jag hade fått väldigt jobbiga sms av mitt ex som fick mig att må RIIIIIIKTIGT dåligt.. lång historia kort för att inte nämna några detaljer så sluta det med att jag stor böla inne på espresso house och jag ville bara hem till min säng.. Jag har mått så dåligt av ett misstag som jag på den tiden då vi va ihop inte såg felet jag gjorde och det kommer följa med mig hela livet. Önskar att jag kunde ta tillbaka det jag gjort men jag har gjort allt jag kunnat men det kommer bara tillbaka hela tiden och jag orkar inte tänka på det mer än vad redan gör hela tiden. Jag vill bara gå vidare från det och börja på ny sida...

Jag kommer välja att gå tillbaka till den människan man blir i Stockholm och bara stänga av alla känslor och köra 110% fokus på shaze, bygger upp den där muren runt mitt hjärta igen och ingen mer ska få riva den muren! Självklart så finns dom viktigaste personerna innanför muren men ingen mer ska få komma in!

Nu sitter jag med tårar rinnades ner för kinderna på tåget och bara längtar tills jag kan komma hem och bara få vara själv.
Här är en låt som beskriver lite av det jag känner nu  https://open.spotify.com/track/3OalxlWH0v14kyBcNBMINt

Oavsett vad, Kärlek till er som alltid finns där❤

Likes

Comments

Gooooo kväll alla som inte är ute eller sitter på förfest och super ner sig just nu!
Har glömt att blogga dom senaste dagarna så jag kan ju försöka sammanfatta allt så det slipper bli en bok.
jaaaaa.... vart ska man börja?? ja,jo jag har haft väldigt mkt möten senaste tiden som har varit lite hemliga, men det är inget dåligt hö hö hö🙃 Jag försöker bara planera min framtid lite smått o gott, men det är så svårt att planera eller ta beslut när man inte vet vad man vill helt 100.. Har inte varit så pigg på livet sen mitt "breakup".. men det börjar vända och det händer en del saker just nu som gör mig mer taggad!🤗

Hursomhelst, förutom hemliga möten så träffa jag mitt ex en snabbis för att hon skulle möta mig med lite saker som jag glömt hemma hos henne.. fick chansen att prata i några minuter(det va inte igår..), och det bästa var att jag fick se henne le och hon verkar ha det bra förutom att hennes rygg strular igen (vet inte vfr..kanske sover konstigt?!?).. Vi har lite olika syn på hur vi vill ha det relationsmässigt, dvs om vi ska vara vänner o kunna prata eller inte.. men det tar vi någon annan gång kanske.. Det viktigaste är att hon mår bra och att hon gått vidare 🙂
Det är dock svårare för min del som blev dumpad av henne..
Fast jag har börjat lyssna på alla låtar hon skickat länkar på, OCH speciellt den senaste som beskriver mycket och som hjälper mig att gå vidare, samt att jag bryr mig mindre och mindre om henne (eftersom hon vill det) genom att upprepa allt taskigt hon sagt till mig senaste tiden.. Vet att hon blir taskig för att hon mår dåligt själv.. men hur som helst så använder jag det för att tappa suget för henne så hon blir glad! Här är länken iallafall https://open.spotify.com/track/7nWwkXshH5Tp9XQEBVsRE9 ♪♫

Förutom allt kaos i mitt huvud pga det ni läst precis så träffade jag en ny/gammal vän som jag sa upp kontakten med för några månader. Det var trevligt och vi käka pannkakor som tog 2 timmar att göra, men det va riktigt gott! 😘👌😥

Helgen kommer spenderas i Stockholm, och vi får se om jag åker hem söndag kväll eller om jag stannar lite längre. Mycket som ska göras i Stockholm på så lite tid! Är så sjukt taggad men samtidigt inte då allt inte går som det ska redan nu... får ta allt som kommer i guess😂 Aja nu måste jag däcka för tåget går tidigt imornbitti! Ha en grym helg alla som läst detta! kärlek❤

Likes

Comments

Tankar hit, Tankar dit! Det finns så mycket jag vill skriva men det känns fel att ta upp det. Som dem flesta vet så är jag nybliven singel(två månader sen), jag vet inte hur jag ska förklara känslan av att förlora någon som betyder så mycket för mig. Tror dom flesta har varit kär i någon så att det gör ont, och alltid varit rädd att göra fel.. Alla som känner mig sen många år tillbaka vet att jag inte haft så tur när det gäller käleken. Jag har alltid lyckats falla för fel person eller litat på fel tjej. Tro det eller ej men jag har sjukt svårt att lita på tjejer såsom tjejer har svårt att lita på killar osv. Men det är pga att jag har fått hjärtat krossat av vid fler tillfällen och det har bara gjort att jag byggt upp en mur runt mitt hjärta som blir svårare att riva för varje gång jag blir sårad. Många har sitt sätt att bearbeta sina känslor och jag har alltid varit den som stängt in dom och låtsas som inget. Det kommer från min barndom där jag var tvungen att göra det då jag inte ville se svag ut för mina nära o kära. Men kom senare på att jag endast samla på mig alla känslor inombords och förr eller senare skulle jag explodera. Kan nämna att jag tillslut gjorde det och allt blev svart för ögonen och jag hade sönder allt i min väg ÄVEN mina händer, ansikte, ben, jaaa allt jag kunde göra skada med. Men som tur så var jag ensam då jag snabbt tog mig bort från alla. Sluta med att jag låg hemma i 1 vecka för att jag hade ont i hela kroppen, MEN satan va skönt det va o få ut allt som tyngde mitt hjärta. Hursomhelst så beslöt jag mig att efter den incidenten att aldrig stänga av o hålla saker inne utan började successivt bli mer o mer som en öppen bok och jag berätta allt jag tyckte och tänkte men det hade också sin nackdel! Att vara ärlig och öppen gjorde mer ont på dom flesta än att bara hålla allt inne o låtsas som inget.. Kaos jag vet..

Idag så börjar jag alltid med att berätta för den jag dejtar EXAKT hur jag funkar redan från början så den inte kan säga " jag visste inte"! Tycker alla borde göra så, för att det inte blir några missförstånd.
Vet att många har svårt att öppna sig för folk men det är alltid bättre "enligt mig"! 

Efter mitt senaste förhållande så beslöt jag mig att stänga av direkt o bara satsa på mig själv och inte släppa in folk så nära. Det ledde till framgång jobb mässigt då jag endast umgicks med framgångsrika människor, men jag kände att något fattades i mitt liv och jag gillade verkligen inte den jag hade blivit. Jag hade pengar, spendera flera tusen många dagar i veckan och jag tänkte bara på att ha kul och att jag måste unna mig allt jag vill ha... Men jag hade allt förutom det jag egentligen behövde! "En trogen tjej som man kunde dela allt med". Dock var det lättare sagt än gjort, eftersom alla tjejer jag umgicks med hade vant sig vid att jag alltid betalde för dom så när jag försökte byta taktik för att se vilka som var mina riktiga "vänner", upptäckte jag att det inte fanns  så många, en efter en visa sitt riktiga jag och jag blev mer o mer besviken. Men det är så att bo i Stockholm "dem framgångsrikas stad". Vill man lyckas o bli rik så måste man utnyttja folk så mycket det bara går "enligt dom flesta" men enligt mig så tycker jag det skulle vara bättre att vara ärlig och ta hjälp av varandra. Då kan man gå med rent samvete och så slipper man såra folk.

Jag beslöt mig för att jag ville bort från staden för att starta på nytt, så när jag fick erbjudande att jobba i Göteborg så fanns det INGET som skulle stoppa mig! Jag packa det mesta iaf och flytta till Göteborg där jag kände mig lugnare och hade mindre stress av vänner. Hitta av en slump en underbar tjej som jag föll för DIREKT! Kunde inte sluta tänka på henne och jag ville bara träffa henne igen! Men det var ingen tjej som jag träffat förut utan det här var en helt annan typ av tjej som var målinriktad och bestämd! Hon skulle mot toppen och inget skulle stoppa henne (precis som den personen jag blev). Hon hade ett leende som fick mig att må bra och när hon höll om mig så var det som om tiden bara stannade och jag va den lyckligaste killen på jorden. Tråkigt nog hade jag fortfarande mina tidigare erfarenheter av tjejer som varit guld vid första ögonblicken men visa sig vara falska i slutändan. Det gjorde att jag blev osäker och hela tiden vänta mig att hon skulle göra fel, dvs vara otrogen, oärlig, krossa mitt hjärta på något sätt.
Hon var inte den lättaste att göra glad men hon var ärlig och motbevisa allt som jag trodde om tjejer, hon var "the one"! Efter ett halvår senare då jag va totalt förälskad i henne, visade det sig att jag inte var den rätta för henne och jag tycker inte mindre bra om henne pga det utan jag kommer alltid att älska henne för den personen hon är och kommer alltid önska henne all framgång i livet. Jag hoppas hon når alla mål hon har satt upp och att hon någon dag hittar den rätta just för henne. Jag kan bara hoppas på att hon vill ha mig i sitt liv då och att vi fortfarande kan umgås och ha kul. Man ska aldrig dömma någon eller snacka skit om någon bara för att man gjort slut, iaf inte när personen har varit underbar även fast man har olika tankesätt.

Visst saknar jag henne varje dag, vill mer än gärna hålla om henne och känna hennes doft, hennes värme mot min kropp och se hennes fina leende. Men jag har accepterat hennes beslut att det aldrig kommer bli vi två igen men som sagt, jag kommer alltid finnas där för henne (om hon vill) och jag önskar henne all lycka i världen.

Nu ska jag kolla på lite serier tills jag somnar, har viktiga möten imornbitti och jag måste vara utvilad så godnatt allesammans ❤

Likes

Comments

tjatja bloggen shaze boii här, hahahha ne skoja bara! 😂
Jaaa ni folket då var det dags för tredje inlägget på min nystartade blogg som förvånansvärt besökts av fler läsare än vad jag trodde det skulle vara. Är glad att ni fördriver eran tid med att läsa.
Idag ville jag skriva lite om saker jag kännt sen många år tillbaka men även i dagsläget. Så som min rubrik beskriver så är inte alltid det ni ser eller hör sanningen! Med det menar jag alla rykten, alla snaps eller andra inlägg som ni ser av mig. Ni ser eller hör ofta att jag är en glad, omtänksam kille men det finns även dom som beskriver mig som "pajas", "douchebag", "dum i huvet", "player" med mera.

Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur man ska beskriva mig, jag är som en kameleont! Jag blir såsom jag blir behandlad av folket i min omgivning. Men jag går aldrig in med en dålig attityd när jag ska träffa nya människor. Jag är väldigt duktig på att läsa av människor och får snabbt en tydlig bild av dom. Ingen är perfekt och det vet jag från egen erfarenhet. Jag om någon är verkligen inte perfekt och jag ser mig inte som det heller.
Det jag vill komma fram till är att jag formats av alla olika händelser i mitt liv. Skulle man sammanfatta hela mitt liv så skulle man kunna säga att jag ALLTID "kämpat i motvind". Har alltid fått jobba hårdare än alla andra i min omgivning med mindre lycka och aldrig något stöd bakom mig. Men även fast jag alltid varit i underläge så har jag lärt mig att ta allt skit, le och låtsas som om allt är bra. Men innerst inne så vill jag bara slå in folks ansikten eller bara lägga mig i fosterläge o gråta. Jag har genom åren byggt en ganska hög tolerans, men har fortfarande min så kallade "akilles häl" som får mig att se svart! Vill inte berätta vad det är men även jag har det.

Hur som helst, idag har jag inte gjort så mkt speciellt, har löst lite saker sen bara fördrivit tiden med planering inför min lilla resa. Nu så ligger jag i soffan och inväntar PH så man kan se kapten D'rosso fucka ur lite! Sedan ska jag försöka sova, dock har det inte gått så jävla bra senaste 2 månader typ, men det kommer jag ta upp nån annan dag! Hoppas alla haft en bra dag och som sagt, oavsett hur mkt skit ni får ta eller leva med så kom ihåg att det finns alltid någon som skulle kunna byta för att ha ditt liv. Ha en fortsatt bra kväll! Sprid kärlek ❤

Likes

Comments

Dags att lätta på hjärtat igen, det är ju därför jag bestämde mig för att börja blogga. Jag vet att jag har vänner där ute (nämner inga namn) som alltid finns där när jag behöver prata, men känner att det kan vara skönt med att bara skriva ut ibland också.

Jaaa vart ska jag börja, jo efter att jag "skrivit" med en viss person igår så kunde jag inte somna för tankarna bara svämma över i huvudet på mig. Blev att ta en låååång promenad som sluta med att jag hamna på en fotbollsplan nära gymmet jag tränar på. Det fick mig att tänka på beslut jag tagit och saker jag offrat pga kärlek. Men tänkte även på vart besluten ledde mig och personer jag mött pga dom. Jag kan inte säga att jag ångrat något men man kan säga att jag lärt mig av mina misstag. Och med det sagt så känner jag att det har varit mycket känslor involverade och det har fått mig till att må sjukt glad samt dåligt. Kommer gå in mer på det vid ett annat tillfälle eller vid något annat inlägg.

Efter sen långa natten så satte jag mig i köket tidigt som bara den och fixa lite saker för att sedan käka lite frukost och sedan lägga mig en stund och bara fortsätta tänka på nästa beslut som måste tas och det sluta bara i tårar. Man försöker vara stark för sig själv och försöka gömma könslor men det är i stort sett omöjligt nuförtiden. Inget jag vill ta upp nu heller.

Men iallafall, senare på eftermiddagen så samlade jag tillräckligt mycket kraft för att promenera till gymmet för att använda alla känslor till att köra ett hårt pass. Kan säga att det lyckades jag med och jag va på danshumör när jag kom i hissen och det fortsatte i duschen MEN sen kom känslorna ifatt mig och tankarna börja svämma över igen så jag hällde upp ett glas CÎROC för att dämpa dom.. kanske inte den bästa lösningen men det hjälper lite. Nu sitter jag iaf och kollar på kaoset i PH-huset där min broder Alex D'rosso krigar mot alla deltagare! Håller tummarna för att han inte åker ut! Tackar för mig ikväll! Mer om min senaste tid i gbg kommer!

Likes

Comments