Header

Att gå till ens favorit ställe och bara sätta sig ner för att njuta utav solen, ljudet ifrån vattenfall och kolla på min vackra flicka när hon sover är nog något av det bästa jag gjort idag. Sen vi flytta till Mölndal så älskar jag verkligen att komma till just vattenfallet och bara drömma mig bort ett tag och nu kan jag dela detta med min dotter. Det känns verkligen underbart att veta att hit kommer vi att gå tillsammans och bara mysa, hon och jag. Har ni något favorit ställe?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni som hängt med mig längre i bloggen kanske minns att jag förra året gjorde en vlogg där ni fick hänga med mig på ett evenemang som hette Ortenskonstfestival, någon som minns? I vilket fall var det dags i år igen bara att i år blev det inte vlogg men kort togs i alla fall. Min man och den föreningen han är med i gör olika evenemang varje år och har nu satsat för andra året i rad på konst vilket har gett väldigt bra resultat. I år hade dom även en liten marknad där dom sålde jätte fina sjalar bland annat och man kunde även få höra henna. Sen fanns det jätte go mat som man kunde köpa och en fin liten hörna där man kunde sätta sig. Det spelades också musik och unga Mohammed Jana som var med i Idol var på plats och sjöng.

Hade tänkt tipsa om det här evenemanget tidigare men har helt glömt bort och sen när jag kommit ihåg så har jag inte kunnat. men här delar jag med mig av några bilder jag tog i alla fall.

Likes

Comments

Jag hade ju varit i stan med K i Onsdags och jag hade ju skrivit att ni skulle få se vad jag fick med mig hem den dagen men hade helt enkelt ingen tid igår att blogga så istället får ni se det idag. Som jag nämnde i onsdagens inlägg så var det ingen stor shopping jag gjorde utan köpte bara det jag behövde vilket var en ny mascara, ögonbrynspenna och en popsocket som jag velat ha ett tag nu. Måste faktiskt säga att till min förvåning så är den här popsocket en riktigt smart grej att ha till mobilen. Det är mycket lättare att ta en selfie med lillan utan att tappa mobilen varje gång haha Sen vart jag lite nyfiken på att testa den nya mascaran ifrån L'oreal. Kommer ta vad jag tyckte om den i ett annat inlägg. Vad jag fick med mig igår ifrån newbie butiken som jag besökte igår får ni se i ett annat inlägg när lillan låter mig sitta här igen.

Likes

Comments

Då har vi varit på invigningen av den nya newbie butiken i Frölunda torg och jösses va mycket mammor det var. Kön var så otroligt lång att många som kom dit vände och åkte hem. Men jag och lillan ställde oss i kön och hoppades på att få besöka butiken idag samtidigt som vi vänta på Js. Så efter 1 timme och 6 minuter fick cirka äntligen komma in i och för mig var det så värt det då jag hitta så mycket fint och även just det jag ville ha. Men det får ni se senare idag eller imorgon. Nu ska jag ta och leka lite med lillan så att hon tröttar ut sig lite haha

Likes

Comments

Vilken underbar onsdag vi har haft! Först var det tänkt att vi skulle gå på öppna förskolan i åby men istället åkte vi in till stan för att träffa K. Har inte sett henne sen Lucia var några månader så ville självklart träffa henne igen. Vi hade det väldigt roligt och lite shopping blev det också men det får ni se imorgon. Inte för att det var mycket men det kan ju vara kul att se. Imorgon är det torsdag och det är inte vilken torsdag som helst. Det är invigning av den nya Newbie butiken som dom kommer öppna i Frölunda och den ska jag och Js gå på tillsammans med våra små pluttar. För er som inte vet är newbie ett klädmärke på barnkläder som säljs i kappahl och nu ska dom alltså öppna en butik i Frölunda med endast newbie kläder. Det finns redan två newbie butiker i Stockholm tror jag (en vet jag om i alla fall). Är så taggad på att gå på den här invigningen, dock hoppas jag bara att det inte är allt för mycket folk vilket det antagligen kommer att vara. Men nu känner jag hur tröttheten börjar ta över helt så säger godnatt ifrån oss och hoppas ni hade en trevlig onsdag.

Likes

Comments

Lucia börjar bli stor nu ( tråkigt nog ) så det har varit dags att köpa en ny bilstol och eftersom BeSafe fått så bra omdöme så körde vi på den. Tänkte jag skulle ta och testa att sätta henne i den sen för att se hur hon sitter i den. Det stod att den går att ha till barn som är mellan 6 månader upp till 5år. Någon som har haft bilbarnstolar ifrån BeSafe? Beställde även hem en sacknseat och anledningen till att jag beställde den var mest för att ha när vi är hemma hos någon. Alla har ju inte en barnstol i sitt hem och då är det checkt med just en liten säck som man kan sätta på någons köksstol och så vips har vi en barnstol. Hoppas bara vi blir nöjda med våra beställningar men det brukar vi bli.

Likes

Comments