Header
View tracker
View tracker

👇Efter att vi sagt ja till varandra 👇

Då är det dags att börja bjuda på bilder som nära och kära tagit ifrån våran dag. Det här är första bild delen ifrån dom och jag är inte säker på hur många delar jag ska göra. Vill ju inte trötta ut er heller hehe

Likes

Comments

View tracker

Det är ny månad och även sista månaden för detta året vilket betyder ny blogg vinnare och denna månadens vinnare är Amanda. Ett jätte stort grattis, din blogg kommer vara länkad med bildlänk i menyfältet under hela September månad. GRATTIS !

Vill ni också ha chansen att bli nästa månads blogg vinnare och bli länkade under en hel månads tid så anmäl er redan nu. Reglerna är enkla, det enda ni behöver göra är att kommentera " jag är med " ( för större chans kommentera fler gånger ) i det här inlägg. Priset är som sagt en bildlänkning i menyfältet under en hel månad.
( använder mig utav random.org för att lotta ut vinnaren )

LYCKA TILL !

Likes

Comments

Förkylningen vägrar försvinna och vi har nu kommit till stadiet där näsan rinner men ändå har sina stunder och allt verkar vara bra. Kroppstemperaturen är katastrof, ena stunden så svettas man och nästa så fryser man dock beror det på hormonerna och inte på förkylningen. Men nysningarna beror helt och hållet på förkylningen om det nu inte är allergin efter blommorna som håller på att torka ovanför min arbets/sminkhörna. Det är fredag idag och även om jag hellre hade velat ligga kvar i sängen resten utav dagen så går det inte då jag har tid på MCV. Var ju där för två veckor sen men nu så kommer det bli tätare kontroller då det inte är så jätte långt kvar nu förrän lilla tjejen känner för att komma till världen. Men jag känner mig inte redo för att hon ska komma, missförstå mig inte nu för jag längtar självklart efter att få ha henne i mina armar men jag börjar förstå den saknaden som många får efter att dom fött sina barn. Själva graviditet är jobbig ( det har den varit för mig ) men jag kommer sakna att känna av hennes rörelser i magen. Sakna av att känna hennes små hickningar, sakna hennes små sparkar hon ger mig när jag skäller på hennes pappa, sakna av att se magen som växer och tar över vart jag än går. Det är så mycket man kommer sakna med att ha henne i magen men jag kan ändå garantera alla att jag kommer ta vara på minsta lilla stund med henne när hon väl är här.

Oj va sentimental man blev där för en stund hehe I vilket fall är det fredag och jag tror allt att jag bara kommer gå på den här kontrollen hos barnmorskan och efter det åka hem och vila även om jag hellre hade velat ta mig en sväng i stan. Men jag måste ha kontroll över den här förkylningen så den inte slår ut som sist. Önskar er en trevlig fredag och hoppas att ni mår bra !

ps. Snälla respektera att ingen reklam uppskattas i kommentarfältet. Det finns en text här nedanför där det står och fortsätter folk att inte respektera detta så raderas inte bara eran reklam utan tills slut kommer jag blocka er. Vill du skicka reklam eller ha ett samarbete så mejla du mig!

Likes

Comments

Då var dessa dom sista bilderna som min kamera hade att bjuda på men det kommer att komma fler bilder. Fast dom bilderna är tagna utav alla som var på bröllopet, bland annat min pappa. Men här har ni bilder på hur våran bröllopstårta såg ut som dessutom var en bröllopsgåva. Tårtan är beställd på Cakecenter för er som undrar.

Likes

Comments

Nu börjar det verkligen närma sig och det både syns och känns tycker jag. Bebisen är nu ca 40-45 cm lång och väger ca 1,98-2 kg. Det finns gott om fostervatten, ungefär 1 liter precis som en läsk flaska. Vattnet gör så att bebisen kan röra sig fritt och att livmodern inte trycker direkt mot bebisen. Barnet kan nu uppfatta ljus och mörker som exempel om det är dag eller natt. Nu rör sig barnet flera gånger om dagen och mamman ska kunna känna barnet flera gånger om dagen. Skulle barnet nu ha lagt sig till rätt så kan man börja kännas betydligt behagligt för mamma, det blir tex lättare att andas. Man kan även börja känna ett ökat tryck neråt och stickande eller pirrande känslor i bäckenet. Ens aktiviteter påverkar nu barnet - äter man, sitter, ligger eller går så känner barnet av det nu. Därför är det bra att lägga sig ner och vila en stund under dagen.

Likes

Comments

Då är det äntligen december och som jag har längtat efter att det ska bli december. Inte bara för att jag får öppna första luckan i min adventskalender utan för att nu närmar vi oss förlossningen och jag längtar så mycket efter att få träffa min lilla prinsessa. Men nu ska vi först ta och njuta utav december månad och våran lilla prinsessa verkar ha välkomnat denna månaden med att låta mig få filma henne. Vanligtvis så gillar hon inte att vara med på film men denna morgonen så har hon glatt visat sig. Kanske är det för att påminna oss om att köpa julklappar till henne hehe Men eftersom det här än så länge är den bästa videon jag fått på henne så vill jag självklart att även ni ska få se den. För ni hänger väl med i våran resa?

Likes

Comments