Kommer nog inget upp här mera efter detta inlägg, så här kommer några bilder från den senaste tiden. Den första bildraden är från pampasveckan, resten av bilderna får tala för sig själva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra lördagen var jag på FSLF:s 50-års jubileumsfest. Riktigt rolig kväll och kul att få klä sig fint nu som då.

På onsdagen blev det en ganska spontan sitz, köpte biljetten samma dag som sitzen ägde rum. Helt bra kväll va de nog, for dock hem direkt efteråt och sov redan före kl.24. Pigg och glad var jag iallafall nästa morgon, vilket alltid är kul.

På fredag kväll träffade jag dessa fantastiska människor som var hemma från Åbo och Helsingfors. Vi satt ett tag på Bock's och åt , pratade och skrattade massor.

Dessa sista bilder är från idag, på förmiddagen var jag på en kurs som hörde ihop med gårdagens tävlingar. Riktigt givande och bra, vi lärde oss massor. Sedan for vi vidare ut till Västerö och spenderade några timmas på isen, så nära land som möjligt, hahah. Men så vackert!

Nu väntar jag bara på mera varmt och soligt väder så att all snö och is smälter bort. Och sen så är det ju bara knappa 2 månader kvar till sommarlov också!

Likes

Comments

Började veckan med tre dagar praktik. Lärorikt, givande och superkul. Fast det att man är så ovan att vara i en "stökig" miljö, nu menar jag energirik, för det mesta positiv och ganska mycket prat, var nog utmattande. Somnade bokstavligen såfort jag kom hem varje dag. Annars tycker jag praktiken gick bra och jag har lärt mig mycket, men nog var det skönt att få stiga upp idag och veta att man får fara till peffan, på egna bekanta lektioner. Idag fixade vi en skräckfilmstrailer, hade en dramalektion samt en gitarrlektion. Rolig dag med andra ord.

Dessa bilder är från vändagen. Började dagen med en vändagsfrukost som ämnesföreningen ordnade, riktigt mysigt. Resten av dagen var också mysig och aningen intressant.

Nåja, den vänstra bilden beskriver mig ganska bra och den högra dagens humör. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Tomt har det varit här ett tag. Har massor av tankar men inget att skriva, dessutom har tiden inte riktigt räckt till. För tillfället känns det som om ledig tid inte finns. Gör jag inte det ena gör jag det andra, försöker bara få allt att gå ihop och hitta en balans i saker och ting. Ibland känns tiden lite som pusselbitar som inte riktigt passar ihop.

Nåja, det är nödvändigtvis inte en dålig sak. Mycket roligt har hänt den senaste tiden och mer kommer att hända under våren. En ny tatuering finns på min kropp, umgåtts mycket med både nya och gamla vänner, sökt sommarjobb, varit på några studieevenemang osv. I morgon kickar jag igång min tävlingssäsong, snart har jag en tredagars praktik och om lite på en månad påbörjar jag min simlärarutbildning. Det är nu vad jag ser mest framemot just nu.

Likes

Comments

Jullovet är över, praktikveckan är över och på måndags börjar vardagen igen. Ny termin vilket innebär nya kurser, möjligheter och utmaningar.

Sista jullovsveckan passade jag på att träffa kompisar som stack iväg tillbaka till åbo under denna vecka, på fredagen var jag och vandrade till maxmo och på lördag blev det utgång.

Praktikveckan var rolig, intressant och lärorik. Var otroligt nervös och trött på måndagen, dygnet hade jag lyckats svänga på under jullovet så den dagen var inte speciellt rolig och på tisdag morgon kände jag att jag hellre skulle ha stannat under täcket hela dagen än att fara på praktik. Tog mig i kragen, steg upp och for iväg. Den dagen var rolig och intressant och därefter slappnade jag av och resten av veckan var riktigt lyckad. Fick följa med en femteklass hela veckan, idag var jag även några lektioner med en etta. Stor skillnad, men lika roligt och lärorikt.

Denna helg lär bli lugn och jag ska spendera en massa tid med skoluppgifter, kul.

Likes

Comments

Före jag släpper taget om 2016 tänkte jag fylla i en lista om året. Stal den igen från dej Élin. 🙈

Gjorde du något i 2016 som du aldrig gjort förut?

Flög för första gången

Genomdrev du någon stor förändring?

Vet inte riktigt vad stor förändring syftar på. Mitt hår är ca 30cm kortare än i januari -16. Annars tog jag studenten och började studera.

Vilket datum från år 2016 kommer du altid att minnas?

15-20.8 och 4.6

Dog någon som stod dig nära?

Morfar

Höll du några av dina nyårslöften?

Jo!

Vilka länder besökte du?

Kroatien och Sverige

Vad var din största framgång 2016?

Studenten och att jag slapp in till ÅA

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Nja... Mitt immunförsvar är ju int de bästa så förkyld har jag varit varannan vecka känns de som. Annars bröt jag ett par ben i foten i somras.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat!

Bästa köpet?

Svår fråga, minns inte.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Resorna, vänner, att få nya vänner och att börja studera.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare absolut!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2016?

I alla fall dessa: Can't stop the feeling och Jovial.

Vad önskar du att du gjort mer?

Inte mycket egentligen, men träffat lite mer vänner som ja träffar allt för sällan skulle ha varit roligt!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Överanalysera allt, haha.

Hur tillbringade du julen?

Hemma med familj och släkt.

Bästa filmerna du såg i år?

Bra fråga, ser inte ofta på film. Dokumentären the horse boy va riktigt bra! ❤️

Blev du kär i år?

Nej

Saknar du något under år 2016 som du vill ha under 2017?

Nog finns det ju alltid saker man vill, men inget nödvändigt egentligen.

Favoritprogram på TV?

Ser ju inte ens på tv.

Bästa boken du läste i år?

Måste ju ha varit någon kurslitteratur då, för annat har jag inte hunnit läsa i år.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Jo, presentkort så jag får fixa tatuering nr 2!

Vem saknade du?

Vänner som jag träffade sällan.

De bästa nya människorna du träffade?

Mina klasskompisar och andra människor jag träffat genom studier och evenemang.

Vad är din högsta önskan just nu?

Att 2017 ska bli ett lika fantastiskt år bortsett från några undantag.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

De var för 2 veckor sedan. Skrev färdigt en tent och lämnade in den. Kul.

Hur skulle du beskriva din stil år 2016?

Färglös as usual. Svart, grått och vitt för det mesta. Jo, och halsdukar!

Vad fick dig att må bra?

Vänner och att jag lyckades tro på mig själv.

Vad händer 2017?

Det återstår att se. Det kapitlet börjar idag och har nu 364 blanka sidor att fylla.

Likes

Comments

Julen kom och gick, har svårt att tro att detta år är slut om endast fyra dagar. Året började kanske inte på bäst sätt och minnena från den tiden är kanske inte de bästa men de sista två tredjedelarna av har varit helt fantastiska med massor av minnesvärda och roliga stunder.

Julen firades hemma hos oss med släkt, precis som alla andra år. En massa julstress på förmiddagen och sen en massa god mat i gott sällskap på kvällen.

Juldagen spendrades först i skogen med hundarna men när vi kom hem blev Epic konstig, darrade, pep och la sig bara ner. Ringde dejourerane veterinär och de sa iprincip att vi skulle vänta och se hur det utvecklas. Så stannade hemma den kvällen istället för att fara ut på festligheter. Hunden mår bra och det gick om relativt snabbt, utan veterinärbesök.

Gårdagen spenderades också mer eller mindre i skogen, en lite lugnare och kortare promenad, men underbart väder och fina bilder blev det.

Hoppas ni har haft en bra jul!

Likes

Comments