Denna vecka har jag i princip höstlov, vilket är så skönt. Dock har jag en tent nästa onsdag som jag försökt läsa till så mycket som möjligt, men eftersom jag annars är ledig har tiden för en gångs skull räckt till annat också! I tisdags var jag till Jungsund och gick en 12km vandringsled med mamma och hundarna och resten av dagarna har jag bara promenerat runt i skogarna här runtomkring huset.

I morgon far jag antagligen iväg till biblioteket en sväng för att studera, för att här hemma finns i princip alltid något roligare att syssla med. Nu ska jag koka mig en kopp te och lägga mig i sängen och somna framför serien Glitch. Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta har jag åstadkommit idag!

Började morgonen med att fara på tävling, denna gång tävlingslydnad. Slutade med en andra placering i nybörjarklass. Riktigt glad är jag eftersom förra gången vi tävlade i denna gren fick 3 månaders tävlingsförbud...

Sen for vi direkt in till stan och därifrån mot Björkö för att hikea med kompisar från klassen. Så en riktigt trevlig dag har jag haft, trots alla omständigheter denna helg som jag inte tänker gå in på destumera.

Likes

Comments

Imorgon är det är det äntligen fredag! Denhär veckan har kanske varit en av de tyngsta hittills. Tidiga morgnar, inte speciellt många föreläsningar eller lektioner men massor av självstudier som gjort att jag suttit i skolan mellan 3-5h efter att jag slutat. I måndags började jag kl.10, var i skolan fram till halv fyra varefter jag for iväg på en 4h lång hygienpasskurs + tent. Slutade med att jag var hemma först kl.22, men jag klarade tenten så det är jag glad för!

Imorgon har jag bara en lektion och sedan är jag ledig en vecka om man bortser från måndagen och en massa självstudier. Ska bli skönt!

Vasa är så vackert den här årstiden!

Likes

Comments

Att vandra runt i skogen måste vara en av de härligaste sakerna man kan göra. Att bara släppa all stress för ett tag och bara rensa tankarna en stund. Önskar verkligen jag hade mera tid för sånt, men för tillfället tar skolan och hen hel del annat upp all min tid. Egentligen har jag inget emot det, gillar att ha en massa att göra. Hinner inte tänka på så mycket jag önskar inte skulle snurra runt i mitt huvud då iallafall.

Likes

Comments

En otroligt bra tävlingsdag är över och för tillfället svävar jag på små rosa lyckomoln. Idag tog vi hem vinsten och flyttades dessutom upp till sista tävlingsklassen.

Nu borde jag ta tag i en massa läxor och skolarbeten och dessutom fixa mat. Det är jag inte alls lika taggad på, hahah. Sista veckan före "höstlovet" börjar imorgon och så skriver jag också en hygienpasstent imorgon. Nåja, ha en bra vecka!

Likes

Comments

Igår var jag ledig så spenderade ett flertal timmar i skogen och på åkrarna med hundarna och kameran. De va en otroligt fin men kall morgon, senare drog jag iväg till skolan iallafall för att få undan lite skolarbete och på kvällen var det träning som gällde. Idag har dagen sett i princip likadan ut förutom att ledigheten byttes ut mot en föreläsning och på kvällen jobbade jag. Nu ska ja för en gång skull gå och lägga mig "tidigt". Gonatt!

Likes

Comments

Söndag igen, gott folk! Veckan var fylld med program och gick väldigt snabbt. I tisdags hade vi ÅA ❤️ Hanken sitz vilket var riktigt roligt. På torsdag kväll höll jag en kurs som gick helt okej. Märker att jag låser mig hemskt lätt när jag måste prata så mycket finska, eftersom kursen går på finska. Övning ger färdighet dock.

Igår träffade jag Ida och Engis på burgerking och hade en riktigt mysig och välbehövlig pratstund. På kvälln var jag ut, nykter. Körde några från Smedsby till Ollis, var där en stund själv men for relativt tidigt därifrån pga dålig musik och ingen festfeelis alls. Hittade på andra äventyr och kom hem först klockan fem på morgonen.

Idag har jag bara försökt få lite skoluppgifter gjorda och så var jag en sväng till mommo och åt.

Likes

Comments