View tracker

Jag vet inte vad som hände men jag hade tänkt att blogga under denna vecka men så blev det inte.

Jag gick på lunchen och jobbade i onsdags, torsdagen åkte jag och shoppa lite. I fredags så var jag och tränade kl 10-11.30 efter det har jag bara legat i min säng i nästan 3 dagar. Igår kväll fick jag ont i magen och det har jag fortfarande tror det dock är någon konstig mens värk. 

Det bästa med hela inlägget är att jag får börja träna igen ska börja nästa år igen tror jag. Men jag är inte helt säker än för jag vet inte i vilken grupp jag kommer då i.

Men det var det jag tänkte uppdatera er om hoppas ni har en fortsatt trevlig dag, jag hoppas att min magont försvinner snart. 

Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!!

Idag kollade jag igenom mina bilder på min mobil och då hittade jag bilder från Grekland när jag var där i år. Blev så sugen på att åka tillbaka så jag började kolla på resor dit. Men jag överlämnar hela delen att åka till Grekland till min mamma. Men idag ville jag bara säga att det förmodligen kommer att blogga lite mer under denna vecka eftersom jag har höstlov och kommer hitta på lite olika saker.

men ha det så bra så hörs vi!

Puss<33

Likes

Comments

View tracker

Hej på er igår var jag på social media party och hade det jätte bra. Jag testade vr glasögon och det var så coolt, om ni någon gång kan testa så säg inte nej det är en helt ny upplevelse.
Det första dom gjorde när man kommer in är att man ställer sig på röda mattan och blir fotat, efter det gick jag till ett bord och tog en dricka från Noa.

Noa dryckerna är så goda, för er som inte vet vad det är så är det grönt te och är så goda. Noa dryckerna finns i tre olika smaker. Min favorit är blåbär & björksav men fläder & rabarber är också god. Den jag tycker minns om är vildäpple & krusbär tror det är för att jag inte gillar krusbär.
När jag kom in i loungen så gick jag runt en kort stund innan bästa bangerhead började fixa mitt hår med hjälp av produkter från ghdhair och det blev så bra.
Efter det gick jag ut till gula väggen som dom kalla den för, där gick jag fram till ett bort med massor tamponger på och då berättade dom en sån fantastisk sak hur deras sätt att sälja tamponger fungerar, jag tycker att alla borde gå in och läsa deras sidan hur det fungerar.
WWW.yourhappyperiod.com

Denna dag var så perfekt träffade flera stora internet stjärnor. Vill verkligen gå på det här nästa år igen

Ni får ha det så bra så hörs vi igen
#bangerhead #ghdhair #yourhappyperiod
#socialmediaparty

Likes

Comments

Asså hej på er!!!
Nu var det jätte länge sen jag bloggade men jag har en förklaring. Det är för att jag har viljat ta skolan först och jag har ju börjat 9.an. Det är väldigt mycket i början men nu har vi kommit in i skolan mer, så det innebär att jag kan börja blogga igen.

Hur har jag haft det sen senaste?

Joo, jag har haft det väldigt bra. Jag har ju börjat 9.an som sagt och jag har börjat jobba efter skolan. Skolan går jätte bra nu, va lite sådär i början men det är det. Allt har ju blivit bättre och det ska det fortsätta göra. Jag jobbar två dagar i veckan efter skolan, det är jätte skönt att åka ner och träna barnet ett tag och sen åka hem. 

För några dagar sen var jag på "Keep it loud" det är som Rix FM men utan dom och det är mer inriktat mot ungdomar. Där var jag och kollade på några när dom uppträde t.ex Cherrie, Hov1, Rebecka och Fiona. Alla dom var underbara, lärde känna två nya vänner som min kusin känner. Dagen efter skulle jag ut igen på kvällen och kolla på Norlie & KKV men så blev det inte istället blev jag sjuk. Men jag blev snabbt frisk igen missade dock en dag i skolan.

Jag hoppas att just du som läser detta läser nästa inlägg som förhoppningsvis kommer inom kort!
Ha det så bra så ses vi snart igen

Likes

Comments

Idag hade jag min första dag på jobbet, det var jätte roligt. Men det regnade lite då och då. Barnen tyckte det var kallt då och det var det. Men jag är så trött nu och jag ska jobba hela denna vecka och nästa.

See ya next time

Likes

Comments

Hej på er.
Denna vecka har varigt så rolig, jag har haft det så roligt med @blackchinoo och Sabrina. Igår var vi vid ett vatten fall och tog lite bilder och sen "fikade" vi vid vattnet också.
Har försökt att få bättre bilder till bloggen men min kamera vill inte funka så bra, och den vill inte ladda över bilderna heller till datorn. Men jag ska fortsätta att försöka få bättre bilder.

See ya

Likes

Comments

Idag har jag haft det än sån underbar dag, en dag på Grönalund var det man behövde. Jag har dock inte åkt så mycket, för att jag inte tycker om att åka karusell och sånt men det var endå jätte roligt. Nu är man påväg tillbaka till centralen och ska ta tåget hem som går vid 22-tiden. Jag kommer vara hemma nån stans vid 02-tiden. Det är väldigt roligt att blogga när man står på Djurgårdsfärjan och alla kan läsa haha.
Mamma ville gå från Slussen in till centralen så då ska vi göra det nu, får se hur det går.

Jag vet att det var jätte länge sen jag la ut ett inlägg men jag har inte haft orken till att göra det men nu blir det ändring på det, hoppas jag.

Hörs nån annan gång!!

Likes

Comments

Igår var det sista dagen på lägret. det ända vi gjorde igår var att städa, vi vaknade kl 9 en timme senare än vad vi skulle göra för att någon hade låst dörren jag vet faktiskt inte vem det var. För jag somnade innan alla hade gått och lagt sig.

Men vi åkte tillbaka hem vid 13-tiden vi var framme vid 14-tiden. när jag kom hem så var kl 15 och då somnade jag tills kl var 18.25 sen sov jag hela natten i ca 13 timmar.

Idag ska jag inte göra något men hoppas ni har en fortsatt trevlig dag

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket, vi var ute och paddlade kanot och kollade på fotbollen det var roligt tills jag började må illa så jag gick och la mig ett tag. Nu ska jag snacka med Moa ett tag, det ska bli jätte roligt.
Tyvärr hade jag inte så mycket att skriva om men hoppas ni tycker om det endå.

Likes

Comments

Idag har det varigt mycket bättre dag, idag tyckte jag att det var mycket roligare för idag vi gjorde saker hela tiden och hade inte lika långa pauser som igår. Det enda vi gjorde idag var och sitta inne och snacka med ungdomsmottagning sen var vi ute lite.
Bloggar mer imorgon
Hejdå!!

Likes

Comments