Hej!!
Förra veckan hade jag nästan en helt vanlig skolvecka. Förutom att jag åkte till Liseberg på fredagen med klassen!
Måndags, tisdags, onsdags och torsdags var helt vanliga dagar tog lite outfit bilder glömde bort månaden... men sen fredagen åkte jag till Liseberg och var i Göteborg hela dagen det var jätte roligt att vara där. Jag vann lite gosedjur och fick några, jag åkte AeroSpin, FlumeRide, Hanghai, Kållerado och Lisebergshjulet. Jag som vanligtvis inte gillar att åka så mycket åkte några jag inte åkt förut, det tyckte jag var bra jobbat av mig iallafall.
Igår (söndag) fick jag en fidget spinner av min mamma för den jag hade beställt har inte kommit än den skulle komma förra måndagen och nu är den 1 vecka sen, men den kommer när den kommer. Igår kväll kollade jag på "Only love Manchester" den var jätte bra, önskar jag faktist var där och kollade istället för att kolla på tv.n men det gör inget heller.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!

Xoxo Sharpay <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För 1 år sedan startade jag min blogg den 16 maj 2016 och det ska fyras idag med familjen. Lite sådär att jag inte bloggat på ett tag men vill säga nu är sommar och nu kommer jag hitta på massor med saker. Har 14 skoldagar kvar i grundskolan och snart är det sommarlov. Innebär mycket bloggande och skoj!!

Xoxo
Sharpay

Likes

Comments

Hej på er!
Vet att det var länge sen jag bloggade men nu blir det ändring på det.
Förra veckan hade jag så mycket i skolan och hemma som hände t.ex Spexfoto, färgade håret, var på dans.
Men vi börjar veckan från början.
I måndags hände det inte så mycket speciellt jag var ute och åt med mina vänner efter skolan, det var så gott.

Tisdags
Efter skolan då så åkte vi hem till Sabrina och färgade mitt hår rosa, och det blev så snyggt tyckte jag. Men det färgen sitter inte i så länge.

Torsdags
Så hade vi dans hela dagen i skolan för på kvällen sen så skulle vi dansa. Vi samlades utanför konsert och kongress vid 18.40 och var på dansen till 21.30 när den slutade. Men jag dansade aldrig, för på träningen samma dag tyckte jag att jag var sämst, så då ville jag inte dansa sen under kvällen.

Lördags
Då åkte jag till Norrköping med min mamma och min mormor. För vi skulle gå och kolla på after dark. Jag tyckte hela föreställning var jätte bra, önskar att dom inte skulle lägga av. Men nån dag måste man ju lägga av, och Christer Lindarw börjar ju bli riktigt gammal. Men på kvällen så kollade jag och min mamma på Melodifestival finalen. Den var jätte bra och Robin Bengtsson är en värdig vinnare.

Men det var min vecka i stort sätt.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag
Så hörs vi!

Likes

Comments

Den 20 januari var jag i Romme med alla 9.or från skolan. Vi var där över dagen och åkte skidor, det var jätte roligt. Först på dan såg gick jag i skidskola det var väldigt roligt men ändå tråkigt, för vi var så många som behövde hjälp samtidigt. Men efter det tog jag sittlifter upp och åkte lite gran. Efter ett tag såg gick vi och åt mat. Till mat fick vi hamburgare och pommes det var jätte gott. Efter det åkte vi ett tag till tills jag slog mig och fick åka skoter ner från berget. Men som tur var var det sista åket som jag slog mig i. Men förutom att jag slog mig så var det än jätte bra dag. Är sjukt tacksam över dagen och dom jag var med i backen!
Kram!! <3

Likes

Comments

HEJ!
Förlåt att detta inlägg kommer lite sent men jag har inte haft tid att göra ett blogginlägg först nu.
Den 7 januari 2017 fyllde jag 16 år. På dan kom min mormor förbi och grattade mig och vi åt lite brunch då också det var jätte gott, lite senare på kvällen hade jag fest. Så jag och Sara hade fixa lite gran ute i lokalen, och det blev så bra. Jag är så glad över att dom som kom var där. Jag fixa så fina presenter av alla, och är jätte tacksam över allt jag fick. Jag kunde inte haft en bättre födelsedag! Tack alla som gjorde den till den bästa.
Kram!! <33

Likes

Comments

Gott nytt år!!
Igår hoppas jag att ni hade ett jätte bra dag, det hade jag iallafall. Här är lite bilder från igår. Jag tyckte att 2016 var jätte bra år, hoppas det var det för er också. Men jag hoppas 2017 kan bli mycket bättre. Nästa gång jag hade tänkt blogga är när jag fyller år och det är bara om ett par dagar.
Men ni får har det så bra!

Likes

Comments

Jag vet inte vad som hände men jag hade tänkt att blogga under denna vecka men så blev det inte.

Jag gick på lunchen och jobbade i onsdags, torsdagen åkte jag och shoppa lite. I fredags så var jag och tränade kl 10-11.30 efter det har jag bara legat i min säng i nästan 3 dagar. Igår kväll fick jag ont i magen och det har jag fortfarande tror det dock är någon konstig mens värk. 

Det bästa med hela inlägget är att jag får börja träna igen ska börja nästa år igen tror jag. Men jag är inte helt säker än för jag vet inte i vilken grupp jag kommer då i.

Men det var det jag tänkte uppdatera er om hoppas ni har en fortsatt trevlig dag, jag hoppas att min magont försvinner snart. 

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!!

Idag kollade jag igenom mina bilder på min mobil och då hittade jag bilder från Grekland när jag var där i år. Blev så sugen på att åka tillbaka så jag började kolla på resor dit. Men jag överlämnar hela delen att åka till Grekland till min mamma. Men idag ville jag bara säga att det förmodligen kommer att blogga lite mer under denna vecka eftersom jag har höstlov och kommer hitta på lite olika saker.

men ha det så bra så hörs vi!

Puss<33

Likes

Comments

Hej på er igår var jag på social media party och hade det jätte bra. Jag testade vr glasögon och det var så coolt, om ni någon gång kan testa så säg inte nej det är en helt ny upplevelse.
Det första dom gjorde när man kommer in är att man ställer sig på röda mattan och blir fotat, efter det gick jag till ett bord och tog en dricka från Noa.

Noa dryckerna är så goda, för er som inte vet vad det är så är det grönt te och är så goda. Noa dryckerna finns i tre olika smaker. Min favorit är blåbär & björksav men fläder & rabarber är också god. Den jag tycker minns om är vildäpple & krusbär tror det är för att jag inte gillar krusbär.
När jag kom in i loungen så gick jag runt en kort stund innan bästa bangerhead började fixa mitt hår med hjälp av produkter från ghdhair och det blev så bra.
Efter det gick jag ut till gula väggen som dom kalla den för, där gick jag fram till ett bort med massor tamponger på och då berättade dom en sån fantastisk sak hur deras sätt att sälja tamponger fungerar, jag tycker att alla borde gå in och läsa deras sidan hur det fungerar.
WWW.yourhappyperiod.com

Denna dag var så perfekt träffade flera stora internet stjärnor. Vill verkligen gå på det här nästa år igen

Ni får ha det så bra så hörs vi igen
#bangerhead #ghdhair #yourhappyperiod
#socialmediaparty

Likes

Comments