resor

Hej allihopa

Idag kommer jag berätta vad som kommer hända under mitt sommarlov. Den 17 juni 2016 ska jag och min underbara mamma till England vi kommer vara i London. Ni kanske nu tänker men är det en stor nyhet eller? Ja för att jag kommer blogga och vlogga hela resan här på min blogg och på min youtube kanal. Vi kommer vara där i 20 dagar alltså till 6 Juli 2016. Det kommer bli så otroligt kul.  Jag och min mamma reser dit eftersom min moster bor där så vi ska hälsa på henne jag hoppas att ni kommer tycka att det är kul att följa min resa här och på min youtube kanal.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

skönhet

Hej alla underbara!

Jag är otroligt trött på att alla har typ ångest inför sommaren eftersom den jobbiga kroppsidealen säger hur man ska se ut inför till exempel sommaren och ha en perfekt bikini kropp. Jag tycker att det är så tråkigt att dom flesta tänker så. Jag har absolut inte en kropp som alla idealer säger så som man ska se ut men jag är otroligt nöjd med hur jag är och hur jag ser ut. Du är fin som du är! Många barn runt om i världen blir mobbade varje dag en av anledningarna är att man kallar dom för tjockisar som folk tror att det är en fult ord bara för att trycka ner andra människor eller man mobbar inte bara stora barn ja jag säger stora för att jag hatar att använda ordet tjock man kan också bli mobbad för att man säger till exempel din jävla smala idiot du ser ut som en pinne. Det var ett exempel kanske inte alla säger så men jag kom inte på ett exempel. Men det är absolut inte okej! Folk kan ta åt sig av allt dom får se och höra det är inte kul. Tänk så här om alla skulle se likadant ut skulle det vara kul eller? Nej det skulle var tråkigt alla ser olika ut det är det som gör oss fina så som vi är. Hellre att jag äter mycket än att svälta ut mig själv. Har ni aldrig tänkt på att folk som är fattiga och inte får mat inte bryr sig hur dom ser ut eftersom dom vill bara få mat för att kunna överleva. Medans det finns vissa till exempel i Sverige som försöker svälta ut sig själva bara för att få dröm kroppen. Glöm inte att du är helt magisk eftersom det finns bara en person som ser ut som dig och det är du ingen ser ut som dig det är fantastisk så du är så otroligt fin. Du är bäst!

Likes

Comments

Hej idag har jag klippt mitt hår.
Jag klippte bort min dipdie och klippte lite till. Jag är jätte nöjd jag vet inte vad salongen heter tyvärr. Ni kan få se några före och efter bilder.

Likes

Comments

styling, skönhet

Hej människor imorgon ska jag klippa mitt hår och mitt hår är ganska långt så jag är ganska nervös jag har inte klippt mitt hår på 4 år det är sjukt men mitt hår är jätte sliten på topparna så jag måste klippa mitt hår.

Likes

Comments