Jag tycker att babypuder är ett bra alternativ om man inte vill slösa 220kr på ett vanligt puder. Jag har själv testat och jag tycker att det blir ett bra resultat, och ett babypuder kostar typ 30kr. Och när man använder babypuder så använder man det för att ljusna upp som tillexempel under ögonen och pannan men såklart så finns det inga regler var man lägger det man väljer själv vad man tycker är snyggt. Jag kommer lägga upp några bilder som ni kommer att se lite hur det blir.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Bilderna är från föra veckan. Just nu så är det söndag ingen speciell dag för mig, ska mest ta det lugnt och gå till Coop för att köpa godis. Bilderna togs i Jönköping, jag var där med min mamma, jag köpte två saker i Jönköping men dom får ni se snart! De jag kan säga att jag köpte två tröjor från två olika affärer. Vi ses snart igen på bloggen med mer bilder, ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Igår så var jag i Jönköping med tyvärr så glömde jag ta bilder. Men ni kan få lite andra bilder från idag.

Likes

Comments

Idag så har jag tagit lite bilder, håller på att bli frisk men jag har tagit det lite lugnt men vi har varit lite i Eksjö och handlat god mat. Just nu så är det ganska molnigt ute och jag tror att det kommer regna inte så mysigt. Men just nu så väntar jag på maten, är sååå hungrig, men jag smyg äter lite chips not so good men det gör inget.

Likes

Comments

Nu så kollar jag på film och äter apelsin, försöker vara lite nyttigare. Ska fortsätta kolla på filmen så vi ses!

Likes

Comments

Likes

Comments