Just nu så har jag min jobbiga period då jag inte vill ha kontakt med någon, orkar inte träffa någon, jag vill bara vara för mig själv, brukar få det ganska ofta och det som händer också är att jag ser ALLA med falsk personlighet att jag inte lita på någon och då stänger jag alla dörrarna och skiteri alla och grejen är att jag tröttnar väldigt snabbt på människor och vet inte varför.

Vänner är det något jag alltid aktar mig för, jag har egentligen inte haft en bästavän någonsin, vänner brukar inte hålla längre, man är vänner när man har roligt , killar, fest osv.
Men när du väll har hittar din rätta väg som tex börjad plugga, kanske ha en bra kille vid din sida osv då finns inte vänner längre för dom tycker man är tråkig eftersom du har blivit mer ansvarig eller helt enkelt har respekt för dig själv och inte hålla på att punda ute, dricka ute på en bänk som man gjorde förut och när du har valt något annat i livet som är mycket bättre så finns inte dom där "vännerna" längre för dig asså det är sjukt att det är så.
Men jag tänker alltid positivt när det gäller sånt, tänker alltid " jag har ändå inte förlorat något" och jag har ändå lätt att gå vidare och lämna det i förflutna. Men när sånt händer så ändras jag också och då låser jag ut alla och kanske låser ut den personen som är äkta på riktigt men...

Aja ville bara skriva det så att ni vet hur jag är och min period jag brukar få.
Nu ska jag äta frukost och ta adhd medicin och börja åka mot skolan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte skriva om vad jag gjorde under helgen.

Fredag: gick tidigt till min läkare för att prata om ADHD tabletter, efter det gick jag hem för att sova var jätte trött, sen åkte jag till min mamma och var där sen så gick vi ut för att ta ut mina tabletter på Apoteket sen så köpte jag säng till min lilla Chanel jag skulle köpa hennes söndags men mannen som sålde henne kom och lämnade henne i fredags kväll vid 22 ungefär, den kvällen så sov jag och min pojkvän ingenting eftersom hon saknade sin mamma och syskonen så hon grät (tyckte så synd) så vi gav henne värme och kärlek och det har gått bra hittills hon är efter mig hela tiden nu haha.

Lördag: jag sov till kl 13 typ gjorde inte så mycket, sen kom Liza hem till mig för att träffa Chanel så vi 3 myste och lekte. Chanel kom bra överens mes Liza så det var bra. Jag och Liza hade lite lördagsmys då vi kollade på film och lagade mat. Liza gick hem senare på kvällen och jag väntade på min kille då han jobbade så när han kom hem kollade vi på serie sen så sov vi, vi var jätte trötta den dagen.

Söndag: jag, min kille och Chanel vakande kl 14:30 ungefär så vi fixade till oss för att åka till djuraffären för att köpa lite saker till Chanel som behövdes vi köpte leksaker, godis, hundväska, filt och hundpåse till hennes behov hehe, jag letade efter lite kläder år henne men hon är så liten hon är liksom chihuahua så det är svårt att hitta kläder som passar till henne nu när hon är bebis fortfarande, me vi lyckades hitta en tjocktröja åt henne som är lite sto på henne men det funkade iaf, efter det så skulle vi vidare till min killes pappa men det var så kallt för Chanel att vara ute så vi gick hem istället och myste och tog det lugnt bara.

Lite bilder på Chanel 💗🎀🍼

Likes

Comments

Klockan är 03:56 vakande för 1 timme sen har typ vänt på dygnet så jobbigt, igår så hade jag inte sovit på 18 timmar typ iaf jag gick till skolan igår och vid 10 så började jag bli jätte trött men min adhd tabletter höll mig vaken tills jag kom hem, missade 1 lektion för jag orkade inte mer mina ögon var så röda och svullna, folk på tunnelbanan kollade på mig som att jag hade tagit droger haha men jag kom hem vid 12-1 kanske och ringde runt till veterinärer osv för att jag kommer att resa till Kuba slutet v januari och jag vill ta med mig min chihuahua, yes jag har skaffat en chihuahua i fredagskväll, hon är bara 8veckor hon är så söt, jag har blivit besatt av henne och hon av mig haha jag har aldrig längtat hem som igår pga henne hon heter Chanel. Och igår så var jag utan henne i några timmar för första gången eftersom under helgen så har jag BARA spenderat min tid med henne så att hon känner sig trygg och hon känner sig hemma redan men jag tar hand om henne så mycket och all min tid har varit till henne jag har inte haft tid till min telefon heller haha. Jag är jätte glad över att ha köpt henne. Och igår insåg jag verkligen att jag kommer inte kunna vara utan henne i 25 dagar när jag reser så jag vill ta henne med mig fast jag har min familj & jätte fina vänner som kan ta hand om henne när jag reser, men men vi får se hur det blir!
Iaf nu ska jag kolla på film eller mysa med Chanel om hon pallar för hon är trött.
Snart ska jag skriva om min helg i ett annat inlägg. Puss!

  • 10 readers

Likes

Comments

Jag har sååå svårt att somna på kvällarna, fan det är så jävla jobbigt, jag vill kunna somna senast kl 23:00 men det går inte, sist jag sov "tidigt" så var det för 3 år sen, sover så jävla dåligt :(
Jaja, idag så gjorde jag inte så mycket än att bara mysa med familjen, det börjar bli kallt så man orkar inte gå ut så mycket.

Längtar så mycket till Kuba, åker om ungefär 3 månader så det blir värme och kul med min kille som jag älskar mest av allt.

Asså på riktigt, vad ska jag BLOGGA OM? känns som att jag bara skriver onödiga/tråkiga saker haha fast jag har bara gjort några inlägg på bloggen.
Kom med lite tips så att det inte blir hjärnsläpp varje gång jag ska blogga, det blir liksom tråkigt att bara blogga om min vardag.
Aja nu ska jag försöka sova. Puss

Mina små tjejer 💗

  • 18 readers

Likes

Comments

  • 14 readers

Likes

Comments

På riktigt jag mår verkligen dåligt varje gång jag åker bil och det har pågått i 3-4 månader nu.
Tips på hur man kan få bort det eller ta tabletter?
#🤕

  • 18 readers

Likes

Comments

Så skönt att sova ut, idag har jag studiedag så jag är ledig idag.
Nu ska jag och min kille ut och springa/ promenera en stund sen så får vi se vad vi hittar på idag. Puss

Btw följ mig på instagram 👇

  • 26 readers

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn?
Sharon Giulia Santana Alfonso

2. Ålder?
19 år

3. Vart bor du?
Stockholm

4. Berätta om din familj
Jag har 4 halv syskon men uppväxt med min lillebror som är 11 år, har min mamma och pappa. Men bor med min kille.

5. Beskriv ditt utseende
Brunhårig egentligen men har färgat svart, 170cm lång med brun/gröna ögon, ganska långt hår.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, när jag väl skaffar barn kommer dom att vara Min kärlek vid första ögonkastet

7. Har du någonsin haft ett förhållande?
Ja, är förlovad också 💁🏻

8. Vad gör du om dagarna?
Går i gymnasium , tränar då och då, familjen och killen

9. Hur beskriver man dig som person?
Kaxig, snäll, envis, kall, finns för dom som betyder för mig

10. Vad vill du göra i framtiden?
Jag vill ha jobb, tjäna mycket PENGAR, en fin lägenhet, skaffa barn, åka världen runt med min familj som jag bildar med i framtiden Typ de haha

11. Har du svårt att få bort människor från ditt liv?
Nej, bort snabbt människor som jag inte vill ha kontakt med längre eller olika anledningar, som sagt jag är ganska dryg och kall och det har alltid varit så.

12. Favorit färg?
Röd och svart

13. Är du sårad just nu?
Nej

14. Favorit drink på fest?
Vodka med redbull, cider och shots 💁🏻

15. Barn?
Nej inte än men man vet aldrig 👶

  • 35 readers

Likes

Comments

Adda mig på snapchat 👻

  • 29 readers

Likes

Comments

HEEEJ det var länge sen man bloggade, hehe.
Men jag ska nog börja blogga igen men det blir ganska tråkigt när ingen kommenterar eller kommer med förslag på saker jag blogga om så behöver DIN hjälp.
Aja ska nog försätta kolla på film tills jag blir trött, har värsta energi i min kropp just nu och klockan är 03:37😩💆🏻

  • 36 readers

Likes

Comments